cata abru Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) duminica am iesit la o tura cu o racheta alimentata cu sperma de taur... nu mai m-am putut abtine findca hornetul ii desfacut pentru mici ajustari si nu am nici permis pana prin aprilie tommy the gun (am contul suspendat ca i-am zis lu unu ca ii dau cutzit )))) ) Editat Ianuarie 12, 2010 de cata abru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) duminica am iesit la o tura cu o racheta alimentata cu sperma de taur... nu mai m-am putut abtine findca hornetul ii desfacut pentru mici ajustari si nu am nici permis pana prin aprilie tommy the gun (am contul suspendat ca i-am zis lu unu ca ii dau cutzit )))) ) Ati vazut ce vreme e afara? imi vine sa plang Editat Ianuarie 12, 2010 de lgxmedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Azi este mai frig, doar ca e acelasi soare de ieri. Acum sunt 4 grade, ieri au fost 10 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 O data cu casca mea vin si ninsorile/ploile....shit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 A fost super vremea si azi.....am iesit la o plimbare de vreo 100km.....asa de control M-as fi dus spre munte, dar inca nu mia-m luat gume.....insa a fost super dupa o luna de stat pe bara......mai e putin si gata, vine primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 am masurat ce era de masurat si se pare ca releul este ok............bateria in schimb e praf.Unde pot sa gasesc baterie?reprezentanta honda pipera e chiar lanaga mine.stie cineva daca au scoruri mari?e de 12v si 6ah bateria.As vrea ceva cu mai multi amperi si care sa aiba aceleasi dimensiuni, pt ca tare mic e locul unde sta bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 am masurat ce era de masurat si se pare ca releul este ok............bateria in schimb e praf.Unde pot sa gasesc baterie?reprezentanta honda pipera e chiar lanaga mine.stie cineva daca au scoruri mari?e de 12v si 6ah bateria.As vrea ceva cu mai multi amperi si care sa aiba aceleasi dimensiuni, pt ca tare mic e locul unde sta bateria. Daca este baterie mica inseamna ca este pe gel. Poti gasi baterii la magazinul MyMoto din Cotroceni, Louis din Timpuri noi parca, sau alte magazine moto, ScorpioAz de pe langa Stefan Cel Mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 am masurat ce era de masurat si se pare ca releul este ok............bateria in schimb e praf.Unde pot sa gasesc baterie?reprezentanta honda pipera e chiar lanaga mine.stie cineva daca au scoruri mari?e de 12v si 6ah bateria.As vrea ceva cu mai multi amperi si care sa aiba aceleasi dimensiuni, pt ca tare mic e locul unde sta bateria. Eu am baterie originala de la Honda si sunt super multumit. Are doi ani si sper sa mai tina inca atat, nu da semne de oboseala. Asa ca daca au cei de la Honda asa ceva, dai un ban, dar stii ca face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 m-ar interesa si pe mine un ghidon streetfighter. stie cineva de unde pot lua sa se nimereasca.... si ceva mai ieftin decat pe louis(50e)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 am masurat ce era de masurat si se pare ca releul este ok............bateria in schimb e praf.Unde pot sa gasesc baterie?reprezentanta honda pipera e chiar lanaga mine.stie cineva daca au scoruri mari?e de 12v si 6ah bateria.As vrea ceva cu mai multi amperi si care sa aiba aceleasi dimensiuni, pt ca tare mic e locul unde sta bateria. Pe Stefan Cel Mare vis a vis de clubul de fotbal, se afla reprezentanta Varta. Vezi ca e o usa mica si nu se vede foarte usor (mi se pare ca langa un First Bike sau ceva de genul asta). A fost singurul loc unde am gasit pe stoc bateria moto intr-un moment in care toti imi spuneau ca mi-o aduc la comanda iar eu aveam 600 km de facut in aceeasi zi. Mergi cu bateria moarta la tine si iti fac si o reducere daca le-o lasi lor. Calitativ sunt foarte bune, la bani super ok fata de ce mi-au zis altii. Succes! Mesaj completat am masurat ce era de masurat si se pare ca releul este ok............bateria in schimb e praf.Unde pot sa gasesc baterie?reprezentanta honda pipera e chiar lanaga mine.stie cineva daca au scoruri mari?e de 12v si 6ah bateria.As vrea ceva cu mai multi amperi si care sa aiba aceleasi dimensiuni, pt ca tare mic e locul unde sta bateria. Pe Stefan Cel Mare vis a vis de clubul de fotbal, se afla reprezentanta Varta. Vezi ca e o usa mica si nu se vede foarte usor (mi se pare ca langa un First Bike sau ceva de genul asta). A fost singurul loc unde am gasit pe stoc bateria moto intr-un moment in care toti imi spuneau ca mi-o aduc la comanda iar eu aveam 600 km de facut in aceeasi zi. Mergi cu bateria moarta la tine si iti fac si o reducere daca le-o lasi lor. Calitativ sunt foarte bune, la bani super ok fata de ce mi-au zis altii. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LocDog Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Eu am baterie originala de la Honda si sunt super multumit. Are doi ani si sper sa mai tina inca atat, nu da semne de oboseala. Asa ca daca au cei de la Honda asa ceva, dai un ban, dar stii ca face Pe bateria originala scrie Honda? Cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 ... si mai am o intrebare!?!? trebuie sa duc motorul la RAR sa-i fac cartea... stie careva o platforma sau o dubitza de inchiriat... si la cati bani!?!? (pe la inceputul lui februarie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Pe bateria originala scrie Honda? Cat ai dat pe ea? Bateria originală a fost Yuasa cu gel Âşi a fost mai proastă decât Varta pe care o am acum (Yuasa originală a ținut la mine fix 1 an). AÂşa sunt însă cele cu gel, mai slabe dar poți să le răstorni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 Pe bateria originala scrie Honda? Cat ai dat pe ea? Da, scrie Honda. Asa am luat motorul din Italia, cred ca ar trebuii sa se gaseasca si la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) ...maine?... aceeasi locatie, la acelasi vin fiert sau aceeasi ciocolata calda cu gust de dude intr-o formula sper mai stufoasa...? cunoscatorii "stie"! F.B. George nu fii trist, vom vorbi si de tine ! Editat Ianuarie 13, 2010 de Orcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) ...maine?... aceeasi locatie, la acelasi vin fiert sau aceeasi ciocolata calda cu gust de dude intr-o formula sper mai stufoasa...? cunoscatorii "stie"! F.B. George nu fii trist, vom vorbi si de tine ! ...ce tare suna treaba asta! .....U.P. it`s the name,moto is the game Editat Ianuarie 13, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 ...maine?... aceeasi locatie, la acelasi vin fiert sau aceeasi ciocolata calda cu gust de dude intr-o formula sper mai stufoasa...? cunoscatorii "stie"! F.B. George nu fii trist, vom vorbi si de tine ! numai daca face cristi pe soferul de data asta de george nu vb(ignor) pana nu ne arata o poza cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Mai revin si eu printre voi k greu , miam achizitionat un top case k tot k suport ptr hornet GIVI de la un prieten consatean, pretul a fost de 100euro k intre prieteni, daca doriti o sa revin si cu ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LocDog Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Da, scrie Honda. Asa am luat motorul din Italia, cred ca ar trebuii sa se gaseasca si la noi. Te-am întrebat pentru că nu credeam că Honda face baterii. Mă gândeam că echipează motoarele noi cu baterii aftermarcket. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Te-am întrebat pentru că nu credeam că Honda face baterii. Mă gândeam că echipează motoarele noi cu baterii aftermarcket. Nici nu cred ca face, sunt doar branduite si comercializate... "To identify the manufacturer, ask the dealer or check the battery's Material Safety Data Sheet (MSDS). The manufacturer's code number on the battery will also identify the manufacturer" Mesaj completat completare din ce am gasit bateriile ar fi facute de Exide, vezi daca ai pe cea veche codul CTX7L ref: http://www.jgdarden.com/batteryfaq/batbrand.htm#H Editat Ianuarie 13, 2010 de lgxmedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) numai daca face cristi pe soferul de data asta de george nu vb(ignor) pana nu ne arata o poza cu motorul ...ia uite,ca sa nu zici ca nu arat nici o poza ps:prim si ultima pana e gata "ZoRO" Editat Ianuarie 13, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) mah, aia e poza din 2007, cheater!!!! deci "ZoRO" e cam "ZeRO" momentan... Editat Ianuarie 13, 2010 de lgxmedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) mah, aia e poza din 2007, cheater!!!! deci "ZoRO" e cam "ZeRO" momentan... nu e ZeRO(oricum nu stii de unde vine ZoRO )......data nu a fost setata la aparat...ia vezi un pic furca...ti se pare ca e de hornet?e poza de acu 3 saptamani,de cand am dus motoru` la fibra de sticla.luna asta pe sfarsit e gata fibra,luna viitoare e gata partea estetica,dar nefinisata.prin martie pe la sfarsit preconizez ca e finalul(maxim 2 saptamani intarzaiere)...cel mai sigur la SMAEB Editat Ianuarie 13, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Nici nu cred ca face, sunt doar branduite si comercializate..."To identify the manufacturer, ask the dealer or check the battery's Material Safety Data Sheet (MSDS). The manufacturer's code number on the battery will also identify the manufacturer" Mesaj completat completare din ce am gasit bateriile ar fi facute de Exide, vezi daca ai pe cea veche codul CTX7L ref: http://www.jgdarden.com/batteryfaq/batbrand.htm#H Asa e mai mult ca sigur, e branduita Honda. Cand o sa mai ajung la motor o sa iau si codul de pe baterie si unde e facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 nu e ZeRO(oricum nu stii de unde vine ZoRO )......data nu a fost setata la aparat...ia vezi un pic furca...ti se pare ca e de hornet?e poza de acu 3 saptamani,de cand am dus motoru` la fibra de sticla.luna asta pe sfarsit e gata fibra,luna viitoare e gata partea estetica,dar nefinisata.prin martie pe la sfarsit preconizez ca e finalul(maxim 2 saptamani intarzaiere)...cel mai sigur la SMAEB - bine ZoRO, te prind eu la SMAEB, adunam trupa si nu scapi pana nu pica careva sub masa/motor (da mai e mult pana tunci ca nu mai poci) - maine eu nu apar daca se aduna lumea... plec la Tg.Mures sa duc conserva in reparatie, merge ca un trabant, va fi un drum de cosmar (a picat turbina smf) - btw, are careva un vag-com? (tester de vw passat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate