Roxynel Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Bateria originala Yuatsa m-a tinut din 2005 pana in 2012. Nesperat de mult. In fiecare luna de stat pe drepta o puneam odata la incarcat peste noapte. paib poate d-aia .. eu o mai dau jos doar cand o schimb .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantes10uog Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 La multi ani!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-capac+carcasa+bord+honda+hornetstare+perfectapret+130+lei0766-945711+-208518.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 2, 2014 Share Postat Ianuarie 2, 2014 pt un Hornet din 09, nu mai pot da nici cum jos saua, nu functioneaza inchizatoarea. cand bag cheia joaca inchizatoarea si nu se desface nici cum. am sanse sa desfac codita da ca pot da jos saua? sau ce se poate face. nici sa stric tot pe acolo si sa imi trebuiasca alta codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpatiq87 Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 Salut. Pot monta pe hornetul meu un bord model mai nou ( 2005 ) ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 pt un Hornet din 09, nu mai pot da nici cum jos saua, nu functioneaza inchizatoarea. cand bag cheia joaca inchizatoarea si nu se desface nici cum. am sanse sa desfac codita da ca pot da jos saua? sau ce se poate face. nici sa stric tot pe acolo si sa imi trebuiasca alta codita Salut ! Poți dar trebuie să te uiți la una asemănătoare ca să vezi pe unde bagi o surubelniță ca să acționezi încuietoarea. Eu cred că ți-a sărit cablul dintre încuietoare și zăvor. Salut! Nu stiti de unde as putea face rost de un manual in engleza pentru Honda Hornet din 2007? Ms anticipat! Gratis doar în italiană, cu bani e un Haynes pe ebay pe la 1 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 hai la multi ani si un an nou cu cat mai multi km pe viespiute sa avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) cristirus, on 02 Jan 2014 - 23:46, said: pt un Hornet din 09, nu mai pot da nici cum jos saua, nu functioneaza inchizatoarea. cand bag cheia joaca inchizatoarea si nu se desface nici cum. am sanse sa desfac codita da ca pot da jos saua? sau ce se poate face. nici sa stric tot pe acolo si sa imi trebuiasca alta codita cvm46, on 24 Dec 2013 - 13:34, said: Salut! Nu stiti de unde as putea face rost de un manual in engleza pentru Honda Hornet din 2007? Ms anticipat! Gratis doar în italiană, cu bani e un Haynes pe ebay pe la 1 mil Salut ! Poți dar trebuie să te uiți la una asemănătoare ca să vezi pe unde bagi o surubelniță ca să acționezi încuietoarea. Eu cred că ți-a sărit cablul dintre încuietoare și zăvor. Mi-a sărit și mie o dată, nu-mi amintesc bine dar cred că sare din partea cu zăvorul și nu din partea cu încuietoarea ( cheia ). Când ajung la ea îți fac o poză ca să vezi pe unde bagi șurubelnița, dacă nu e urgență n-o forța. hai la multi ani si un an nou cu cat mai multi km pe viespiute sa avem La mulți ani ! Să ne vedem sănătoși pe mobre ! Editat Ianuarie 8, 2014 de adrianm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 o codita pt hornet 2006 are cineva plz? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 o codita pt hornet 2006 are cineva plz? merci Buey...da cu a ta ce ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 hai ca incerc si aici: cumpar: /index.php?/topic/707004-cumpar-pentru-honda-hornet-600-2003/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 E ceva gresit daca pun intr-un hornet 03 uleiul MOTUL 300V 15W50 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 E ceva gresit daca pun intr-un hornet 03 uleiul MOTUL 300V 15W50 ? Nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 la Hornet 2009, trebuie ulei sintetic 10w40 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Eu in primul sezon am pus 7100 10W40,a mers foarte bine,dar problema a fost ca a consumat destul de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Si ce marca de ulei recomandati? Multa lume zice de Motul si chear de cel 7100 am tot vazut ca se zice Eu in primul sezon am pus 7100 10W40,a mers foarte bine,dar problema a fost ca a consumat destul de mult. Cam cat iti consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) la Hornet 2009, trebuie ulei sintetic 10w40 nu? Eu in primul sezon am pus 7100 10W40,a mers foarte bine,dar problema a fost ca a consumat destul de mult. Si ce marca de ulei recomandati? Multa lume zice de Motul si chear de cel 7100 am tot vazut ca se zice Cam cat iti consuma? Vine primavara nu ? Incep intrebarile despre ulei .Discutii specifice despre uleiul potrivit pentru Hornet : Ce ulei sa folosesc : http://hondahornet.ro/forum/hornet-600/20-ce-ulei-sa-pun.html Cum sa schimb uleiul : http://hondahornet.ro/forum/hornet-600/947-cum-schimbam-uleiul.html Editat Ianuarie 18, 2014 de Sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 La inceputul toamnei, undeva pe la jumatatea lui septembrie, am pus un 10w40 si s-a comportat chiar ok insa fiind pus in septembrie nu a fost "chinuit" prea mult de zile caniculare. Sezonul ce urmeaza voi merge pe un 10w50, cel mai probabil un Motul 5100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 deci sa inteleg ca trebuie sa ma axez pe motul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 A nu, nu zic sa pui neaparat motul, aici parerile sunt impartite. Personal pun motul pentru ca l-am avut sezonul trecut si s-a comportat foarte bine. Stii tu.. de ce sa schimb ceva ce merge bine ? In ceea ce priveste "brandul" pe care il bagi in motor, vor fi mereu opinii diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serban28 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 se vinde honda hornet http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-hornet-din-1998-553679.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 gata serbane? ramai pe cross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negrru Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 cine ii interesat de un hornet 2009 in sare perfecta ne inmatriculat adus din italia in toamna 19000km http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-hornet-din-2009-552799.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Cat de greu e de montat/demontat un parbriz Puig ,as vrea sa-l folosesc doar pt drumuri mai lungi in restul timpului sa il dau jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kokane Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 ai de dat jos doar 2 surubele, ca sa scoti parbrizul. cei de la suporti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate