puya123123 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 am inteles din surse NESIGURE ca a avut acum putin timp loc un accident o yamaha r1 numere rosii noua,la pasaj marasesti..cica motorul e varza.pilotul,un anumit bogdan,e in viata din cate am inteles..sper sa stie cineva detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Tu numai cu vesti din astea vii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 3, 2006 Autor Share Postat Iulie 3, 2006 esti al doilea care se ia de mine...ce sa fac..sunt cel ce aduce vesti rele latest news..avea casco cica a intrat o idioata neatenta in el..si i-a facut R1 praf si el are cotul zdrobit,fractura de umar si 4 coaste rupte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Bine macar ca nu a murit,ii doresc insanatosire totala motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) Multa sanatate motociclistului si multa multa proastei Editat Iulie 3, 2006 de iacomia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Cred ca lui Puya i-ar trebui dat Ban Puya te rog eu nu mai da vesti din astea, tinele ptr tine. Am glumit cu banul dar totusi. Sper sa nu fie adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Insanatosire grabnica si motoristului si bestiei lui. Si multa tuturor soferilor care se cred pe tarlaua lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Pasajul Marasesti nu cumva e inchis ? Sau poate le confund Oricum, sanatate motociclistului daca s-a intamplat cu adevarat ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Pasajul Marasesti este inchis dar pe langa el se circula haotic!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Scuze, greseala mea, nu am citit cu atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate