yzulyka Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Legatura este intre ce NU am avut eu si are el in mana. A fost foarte suparat ca l-am servit cu suc si nu cu palinca. M-a intrebat la un moment dat, dupa o remarca gen''e bun si sucul la ceva'', ca totusi nu am nicio sticluta de palinca, pt ca el tot timpul are la coliba. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 haha am reusit si eu sa mi fac con aici )))))))) in sfarsit salutare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Octombrie 10, 2010 Autor Share Postat Octombrie 10, 2010 ultima tura spre muntele mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 AÂşhe Feri, dă foc !!! ultima tura spre muntele mare. Cum adică "ultima tură" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Cred ca numai noi "enduristii de asfalt" nu aveam topic,,, asa ca here we are Putem programa aici iesirile pe carari de munte sau oriunde in alte locuri frumoase, fiindca sunt destule Poze, discutii inainte si dupa iesiri, haz de necaz, etc,,, In excursiile noastre ca deobicei sunt binevenite orice tip de motoare fiindca e loc pt toata lumea So, go for it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Cum definesti ''endurist de asfalt '' ? Eu, cel putin, la asa ceva ma gandesc...tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Adica enduro-turistii ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Nu inteleg.Daca iesirile sunt oriunde si motoarele sunt de tot felul,de ce nu este bun topicul "hai la o plimbare"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 enduro de asfalt = supermoto , sunt putini cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Cum definesti ''endurist de asfalt '' ?Eu, cel putin, la asa ceva ma gandesc...tu ? era intre ghilimele toata lumea intelege ce am vrut sa spun tari baietii din clip Mesaj completat Nu inteleg.Daca iesirile sunt oriunde si motoarele sunt de tot felul,de ce nu este bun topicul "hai la o plimbare"? moron esti tu, daca nu iti place acest topic n-ai decat sa nu il citesti, e o tara libera Editat Octombrie 15, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Ce fain topicccc~~~!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Eu sunt moroi.N-ul apartine celor care traiesc intr-o tara libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 (editat) Eu sunt moroi.N-ul apartine celor care traiesc intr-o tara libera. Hrrrr,,, decat moroi mai bine sunt eu cel cu "N": naspa, netrebnic, natarau, natang, netot, nebun,,, Editat Octombrie 16, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 (editat) Da, eu ma regasesc in filmu lu Yzu, paraca sunt eu cand ma grabesc la servici LE: pfff... topicul asta e doar pentru enduristii turisti clujeni? Editat Octombrie 16, 2010 de Lupul Gri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca numai noi "enduristii de asfalt" nu aveam topic,,, asa ca here we are Putem programa aici iesirile pe carari de munte sau oriunde in alte locuri frumoase, fiindca sunt destule Poze, discutii inainte si dupa iesiri, haz de necaz, etc,,, In excursiile noastre ca deobicei sunt binevenite orice tip de motoare fiindca e loc pt toata lumea So, go for it! :D Acuma este si topic numai vremea sa mai tina cu noi ca sa putem iesi . Mesaj completat Da, eu ma regasesc in filmu lu Yzu, paraca sunt eu cand ma grabesc la servici LE: pfff... topicul asta e doar pentru enduristii turisti clujeni? Este pentru oricine se simte bine in postura de '' endurist de asfalt " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca numai noi "enduristii de asfalt" nu aveam topic,,, asa ca here we are Putem programa aici iesirile pe carari de munte sau oriunde in alte locuri frumoase, fiindca sunt destule Poze, discutii inainte si dupa iesiri, haz de necaz, etc,,, In excursiile noastre ca deobicei sunt binevenite orice tip de motoare fiindca e loc pt toata lumea So, go for it! clanul ursdilor aproba!!!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Iesirea din acest weekend Enjoy Mai multe poze in "Ce n-a vazut Parisul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Iesirea din acest weekend Bravo !!!! frumoase poze , pacat ca nu am putut veni si eu promit data aviatoare sa semnez prezenta PS FRUMOS TOPIC :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj_Drex Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca v-a udat un pic ploaia,ca nu era tocmai vreme de touring.. Oricum, pana la urma cred ca a fost fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca v-a udat un pic ploaia,ca nu era tocmai vreme de touring.. : Oricum, pana la urma cred ca a fost fain... A fost f frumos, peisaje de toamna,,, se vede in poza cu Super Tenere si in cea cu acele de brad ca ne-a cam dusulit dar asa a fost toata vara si noi nu vrem asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Asa cum m-ai sunat tu pe mine asa o sa te sun si eu pe tine... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 MAI BAGATI POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Nu inteleg pt ce sa facut topicul daca tot nu se anunta iesirile. Pt poze exista alalaltu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Maine o plimbare scurta pe undeva pe ceva dealuri , ce ziceti careva amator ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Maine o plimbare scurta pe undeva pe ceva dealuri , ce ziceti careva amator ???? vlady matinal mai estyi. dupa 12 eu as iesi citeva ore.dami de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate