m4v3rick Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Bujii bune(NGK) si ieftine pe unde gasesc si yo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Bujii bune(NGK) si ieftine pe unde gasesc si yo? UNIX AUTONET MATEROM ingaraj.ro CINETIC.srl ( langa SPAR-ul din gemenii) ca o parere personala NGK , mi se par mult prea laudate , mult mai calitative mi s-au parut bujiile CHAMPION , acum fiecare isi cumpara ce crede ca este mai bun ptr el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Bujii bune(NGK) si ieftine pe unde gasesc si yo? Si la Motto si la MyMoto si pe 13Decembrie la faget ,preturile sunt aproximativ aceleasi ,si daca ti-ai face comanda de pe net tot ajungi la acelasi pret:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Bujii bune(NGK) si ieftine pe unde gasesc si yo? la florin la faget tinere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 REDRESOR AUTO -MOTO in carrefour la 205 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 REDRESOR AUTO -MOTO in carrefour la 205 lei -parca era unu in LIDL cu 79 de roni si lumea era multumita de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 A fost promotia din Lidl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 fox .. este ok si asta din carrefour ... are multiple fnctii poti sa iti selectezi tipul autovehicului .. respectiv utilitara 3,5 utilitara 1,7 autoturism , transport persoane , si moto ... eu sigur o sa-l folosesc din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 fox .. este ok si asta din carrefour ... are multiple fnctii poti sa iti selectezi tipul autovehicului .. respectiv utilitara 3,5 utilitara 1,7 autoturism , transport persoane , si moto ... eu sigur o sa-l folosesc din plin pai foloseste-l din plin daca stai prost cu bateria:)),mai bine iti cumperi o baterie si nu ai nevoie de redresor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Si asta din LIDL la 80 de lei e mai mult decat ok, mi-am cumparat si eu si pana acum se pare ca isi merita banii din plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 pai foloseste-l din plin daca stai prost cu bateria:)),mai bine iti cumperi o baterie si nu ai nevoie de redresor pai nu ma dau banii afara din casa , sa-mi permit o baterie calitativa ptr duba si am gasit solutia asta provizorie fox: esti vanator de reduceri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Nu, dar chiar aveam nevoie de unul ptr iarna si s-a nimerit sa si am bani in ziua aia. Plus de asta de ce sa iei ceva mai scump cand si asta face acelasi lucru? Doar ca scrie vreo firma mai smechera pe el? sa fiu nebun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 Salutari si La Multi Ani! Zilele aceste, tot cautand pe net oferte bune pentru mine si motorul meu am dat peste site-urile de cumparaturi in grup. Insa nu am prea vazut oferte pentru motociclisti si motociclete. Asa ca am deschis pe unul dintre site-uri o cerere in acest sens. Daca sunteti interesati accesati link-ul de mai jos si votati, poate avem sansa sa gasim si astfel de oferte. Nu incerc sa fac publicitate nimanui, vreau doar sa gasesc o solutie sa imi cumpar echipamente si piese mai ieftin, si cred ca si voi vreti acelasi lucru. http://contact.adulmec.ro/forums/109909-oferte-noi/suggestions/2549193-echipamente-si-accesorii-moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 cine stie un strungar care poate face niste inaltatoare din aluminiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 cine stie un strungar care poate face niste inaltatoare din aluminiu? la Embora au un strungulet si nenea e meserias zizinul uzina 2 0268.548.034 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 cine stie un strungar care poate face niste inaltatoare din aluminiu? Incearca si la nr. de tel.0744565048-Levi,are un atelier la Rasnov,zici ca suni din partea lui Ulita. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 ok. va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iridiu192 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 salut era/este un topic cu itp brasov, dar nu il mai gasesc. probabil din cauza virozei. imi poate spune si mie cineva cat mai este un itp anu asta si cine mai face. multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 100 lei, la RAR sau la Agrobarsa in Bartolomeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iridiu192 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Cu placere. Personal, recomand Agrobarsa, foarte de treaba nenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 (editat) cine stie unde se poate fabrica un scut enduro, la noi, in zona brasov? Editat Martie 30, 2012 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 cautal pe adi cretu iti face scut tot ce vrei tu,0721399052 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levi's Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 salutare la toata lumea poate aveti nevoie.... are la LIDL spray pentru curatat lantu, 300ml la 7 ron http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-162BFCBD-8D35AA4F/lidl_ro/hs.xsl/index_10510.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 salutare la toata lumea poate aveti nevoie.... are la LIDL spray pentru curatat lantu, 300ml la 7 ron http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-162BFCBD-8D35AA4F/lidl_ro/hs.xsl/index_10510.htm nu sunt cine stie de capul lor ... eu am luat anul trecut tot la " oferta " din bricostore .... dar s-a intarit substanta aia pe lant de am scos-o numai la perie + se imbacseste foarte repede...... de jante si spite nu mai spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate