Klaus Cata Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Atentie mare la giratoriul C. Bucuresti#Saturn#Poiene, este ulei pe carosabil, sau ceva de genul! Daca intrati mai ,,energic" in sens riscati sa derapati! Mai ales oe banda de langa giratoriu! Informatia este de pe info trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_70 Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Salut băieți!...Cam de mult nu s-a mai scris pe aici....M-ar interesa la ora actuală de unde va mai lua-ți ulei, filtre, anvelope....accesorii...?... Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 Florin - Autorolf - Strada Aurel Vlaicu 105, Brașov https://www.google.ro/maps/dir/%27%27/autorolf+brasov/@45.6600464,25.5360378,25241m/data=!3m1!1e3!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x40b35b8e500cf9db:0xcf9727774d569767!2m2!1d25.6060776!2d45.6600678 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Stiti de unde as putea cumpara din Brasov suport de numar? Ultima data am cumparat de la MOTTO cand erau pe Iuliu Maniu, dar asta a fost demult, stiu ca s-au mutat in Bartolomeu, dar poate si-a cumparat cineva suport de numar de curand si ma poate trimite la sigur. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Stiti de unde as putea cumpara din Brasov suport de numar? Ultima data am cumparat de la MOTTO cand erau pe Iuliu Maniu, dar asta a fost demult, stiu ca s-au mutat in Bartolomeu, dar poate si-a cumparat cineva suport de numar de curand si ma poate trimite la sigur. Multumesc! Moto24 (Avram Iancu) sau Powersports (zona Faget) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Multumesc! Dau fuga la pranz :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 vezi ca Moto24 s-a mutat cca 300m (spre Marzescu) fata de vechea locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Salutsre tuturor. Am niste ornamente de plastic la mobra si as vrea sa le vopsesc prin hidrotransfer. Cunoasteti pe cineva din bv care se ocupa de asa ceva si e cat de cat priceput ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 vezi ca au aparut ceva contacte la un simplu search pe google.... da si tu un telefon la ei si vezi ce si cum... recomandari bazate pe experienta nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Am sunat la unul si am incercat sa l contactez pe altul pe fb ( il am si la prieteni dar tot nu citeste :/) inca caut ) » Post actualizat in 02 Jun 2017 18:16 Salutare tuturor! Vreau sa va las un pont in caz ca vreri sa va echipati partenerele pt motocicleala. La powersport au f multe geci Shox Tiana la 267 de lei noi noute ^^. Eu am stat mai intai sa iau prietenei mele echipamentul ca vreau sa fie safe si am cautst prin toate magazinele si am fost si la romexpo sa vad ce au, insa nu ma asteptam sa gasesc in brasov ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 Atentie In zona giratoriu Bartolomeu si intrarea pe Lunga, este mult ulei sau motorina pe jos - niste sute de metri patrati. Banuiesc ceva scurgere accidentala ca sunt pompierii si politia la fata locului. Prima banda au inchis-o ei, dar este murdar pe jos pana spre comisariat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krysztoff Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 (editat) M-ar interesa si pe mine daca exista. Pentru un rezervor cu vreo 2 infundaturi Editat August 29, 2017 de krysztoff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krysztoff Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Mersi, o sa dau un telefon sa vad ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Septembrie 20, 2017 Share Postat Septembrie 20, 2017 (editat) Salut, Stie cineva unde pot gasi un surub ca asta? Este de la maneta de ambreia. Multumesc anticipat Editat Septembrie 20, 2017 de Obed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Stiti cumva daca exista vreun atelier ce se ocupa de tobe/evacuari prin oras ? Nu neaparat moto. Am in cap niste idei si as vrea sa gasesc pe cineva sa vad daca se poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 (editat) Era o firma langa reprezentanta Suzuki din Noua. Eu zic ca mai bine decat au gandit ca functionare japonezii nu iese, poate doar estetic mai frumos. Sfatul meu: baga banii respectivi in benzina Editat Ianuarie 26, 2018 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Salut, vezi ca mai sunt unii in Sacele,pe bulevardul principal. Eu la ei am apelat cand mai era de facut un cot la toba aftermarket, a fost vreo 80 de lei, iar alta data cand am fost la ei pt o teava un pic indoita si sudata mi-a luat 60. http://www.ambient-srl.ro/index.php/service-auto-specializat-tobe-de-esapament-evacuare-ambient-srl-sacele-brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Merci baieti. Stiu ca nu iese mai bine ca treaba facuta de japonez (nici macar estetic) dar tot vrea sa incerc temporar. Doar finala vreau si sa fie si cu senzorul o2 ca sa nu fac vreo "dauna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 26, 2018 Share Postat Ianuarie 26, 2018 Chiar daca iti iese bine poti avea probleme cu Rar-ul. Anul trecut am vazut filtre Rar in Bv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Revin iar ) Ma gandeam la inceput de sezon sa incercam sa ne adunam mai multi si sa facem un tur de constientizare a prezentei noastre in trafic. Stiu ca se face prin bucuresti si poate si in alte orase. La noi in brasov habar n-am. Si daca ne adunam 5-6 persoane tot e ceva. Ma gandeam sa mergem prin toate cartierele brasovului( mers frumos , fara sa ne bagam intre masini , etc.). La final poate ne adunam si la o terasa in centru pentru un suc sau o bere fara alcool. Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meanpower Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Până începe sezonul mai e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 3, 2018 Share Postat Februarie 3, 2018 Ma gandeam la luna martie cam. Daca vad ca vrea cineva atunci trebuie sa ne organizam un pic . O sa le dau direct mesaj si la cei cu care am apucat sa ma intalnesc pe strazile brasovului pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naenero Postat Februarie 18, 2018 Share Postat Februarie 18, 2018 Merci baieti. Stiu ca nu iese mai bine ca treaba facuta de japonez (nici macar estetic) dar tot vrea sa incerc temporar. Doar finala vreau si sa fie si cu senzorul o2 ca sa nu fac vreo "dauna" chiar daca ramane sonda la loc .....e posibil ca modificand evacuarea finala sa ii cam bata lantul senzorului ....si de acolo si amestecului ....grija cu modificarile la evacuare ca nu sunt doar niste tevi strambe ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 stiti vreun artist in BV care vopseste cu airbrush? vreau sa imi fac una din casti.. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate