nflt Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 (editat) ..la oala mare e loc şi de noroi şi de stele... ...pentru cei ce cred că motocicliştii e rockeri satanişti.. ..avem şi noi dragoste de natură, prin care şi hălăduim, cu ocazia întâlnirilor... ...unii poate bre să face ce alţii nu poate... Editat Iulie 9, 2006 de nflt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 mai vrem poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 mai vrem poze!!! Super misto, imi pare rau ca nu am ajuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Hai ca va dau si eu poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) chiar daca am fost fara motor, pt ca mana stanga este inca in ghips, dintr-o eroare de calcul ingineresc cu privire la berea necesara sa produca cantitatea de aburii alcolici pentru ca , teoretic sa "plutim" deasupra solului....., m-am simtit minunat, si in acest an la intalnirea de la Tg Secuiesc Felicitari Broasca! Editat Iulie 10, 2006 de baldovica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriam Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 cateva foto si de la mine cateva...scuzati calitatea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) taci ca ma vad si io intr-o poza )) mai pune poze baldovine, ca ai de unde ) si de la mine cateva...scuzati calitatea! hahahaaaaa ia uite cine era "Miriam" )) nu conteaza calitatea stai linistita... in cele 6 poze pe care le-ai pus, apare si motoru meu in 2 poze. Vezi poza a 4-a , in dreapta, hai ca ma si recunosti. Daca mai ai poze, trimite-le si mie pe mail, te rog. P.S. Ti-a placut pe hayabusa, da ? Editat Iulie 10, 2006 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskijr Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 poze,poze,poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 agitatie mare in bazin impreuna cu sarbatoritul zilei si doar i-am zis sa nu se bage ca o sa aiba tricou cu nasturi cusuti invers brosca ce cautai la mine in cort???? FREE FROG RIDERS ...libera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 cea mai tare intrunire orestte tu erai cu TT-ul si cu persoana la spate pe oituz ? eu eram cu DR-ul de galati...misto oituzul mai vrem poze ii multumesc lui Zoli din Tg Secuiesc....un om ca el mai rar TRAIASCA GULASUL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 orestte tu erai cu TT-ul si cu persoana la spate pe oituz ? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) da mai pune poze daca mai ai...in special de la parada... ma bucur de cunostintza Editat Iulie 10, 2006 de zzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 o sa puna paul colegul meu cu dominatorul cateva sute dar mai pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) Poze ... ... Si mai revin ... Editat Iulie 10, 2006 de BLB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Poze ... Ii zice poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 o sa puna paul colegul meu cu dominatorul cateva sute dar mai pe seara Salutare! Pozele de la parada sunt facute de prietena lui Oreste, eu am ratat-o din pacate Sunt 403 poze, pe 9 pagini in total 130 de mega. Acum am dat drumul la upload cred ca intr-o ora jumate va fi gata. www.paullozba.ro/targu/page_01.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Salutare! Pozele de la parada sunt facute de prietena lui Oreste, eu am ratat-o din pacate Sunt 403 poze, pe 9 pagini in total 130 de mega. Acum am dat drumul la upload cred ca intr-o ora jumate va fi gata. www.paullozba.ro/targu/page_01.htm Sal, am reusit sa deschid pagina, dar nu pot sa vad pozele mari nu stiu ce are.nu merg link-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 se pare ca mai mari de atit nu sunt (penultima doar am 'deschis-o' si e MARE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Not Found The requested URL /targu/DSC_8987_resize.JPG was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Not Found The requested URL /targu/DSC_8987_resize.JPG was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Fratilor nu disperati! S-a intrerupt uploadu i-am dat drumu iar , o sa pun un mesaj de confirmare dupa ce se termina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Gata! Atacati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Gata! Atacati! http://www.paullozba.ro/targu/page_01.htm Tg. Secuiesc 7-9 iulie 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Salutare, lume-lume! Imi pare rau ca postez abia dupa 2 zile ceva poze, cand nu mai citeste nimeni topicul. Imi pare rau, pentru ca personal am multe cuvinte de lauda despre aceasta intrunire si despre organizatorii ei, pe care ii felicit calduros pentru efortul depus. N-a fost in zadar! Gulas rulz... Un singur minus: budele, care s-au putut folosi decent numai in prima seara si dimineata de sambata, pentru ca apoi... erau full!!! Si cateva poze: printre protagonisti, prietenul nostru din Marasesti, care vazand probabil ca nimeni nu da "stingerea" s-a hotarat sa corecteze carenta organizatorica considerandu-se responsabil cu "desteptarea" De asemenea, Minsk-ul lui Dunker Doggy parcat intamplator langa al meu, sau altfel zis cum se intalneste munte cu munte, daramite om cu om! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 mersi de poze Zappy!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Poze ... ... Si mai revin ... Si am revenit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate