mihnea_24 Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Ce am putut sa vad era un scuter care a intrat intr-un Olcit in portiera soferului. Din cate se observa Olcitul nu a acordat prioritate scuterului. Acesta era destul de urat busit......Accidentul s-a petrecut pe prelungirea strazii Traian, chiar in fata la scoala 26.Stie cineva amanunte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 de precizat ca scuteristul nu avea casca , si este la spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 de precizat ca scuteristul nu avea casca , si este la spital Sper sa fie ok. Din pacate tot mai multi scuteristi se cred Rossi, cel putin in Bucuresti..si fara echipament de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 pacat toti se cred Ghost Rideri ... in tricou si in sort ... fara casca/manusi/protectzii etc ( ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 pacat toti se cred Ghost Rideri ... in tricou si in sort ... fara casca/manusi/protectzii etc ( ... ghost rider macar purta echipament full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 acum am auzit la n24 ca ar fi murit. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 damm rip ( Dar ce s-a intamplat pana la urma??? stie careva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Frate cu tot resp cuvenit consider ca astfel de incidente apar shi pt ca multi dintre cei care "piloteaza scutere" habar n-au de nici o regula...ieri ieseam de pe o straduta care da in sos oltenitei cand prin fata mea trece in 'mare" viteza 60-70 km un scuter cu farul stins shi cu TREI ocupanti...cu slapi bermude shi tricou(echipament obligatoriu)...B afta lor...conduc pana shi conserva ca un motociclist... P.S NU SUNT SINGURII SCUTERISTI CARE MERG NOAPTEA CU FARUL STINS... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 am vazut acum pe prima tv d-zeu sa-l ierte!!!! iarasi neacordare de prioritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 cum s-a intamplat exact?..cine este cel ce a murit ? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danoprea Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 De data asta pica faza ca venea cu 200+ si nu l-a vazut. Ce scuza gaseste pentru neacordarea de prioriate? RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 SPER SA NU MA INSEL, dar: 1- era cu tricou shi fara casca 2- mergea cu un DNA de 125 3- nu avea permis de conducere Ce e sigur e faptul ca a murit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 De data asta pica faza ca venea cu 200+ si nu l-a vazut. Ce scuza gaseste pentru neacordarea de prioriate? RIP clasicul , "nu l-am vazut" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 R.I.P si condoleante familiei si prietenilor ! s a mai dus unul ??? spuneti mi k nu e adevarat! damn... si la mine n oras.. toti scuteristii ..ochelari de soare si pantaloni scurti.. la bustu' gol... si habar n au de reguli.. depasesc pe dreapta si mai si claxoneaza sa ma trag.. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirin Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Sper sa fie ok. Din pacate tot mai multi scuteristi se cred Rossi, cel putin in Bucuresti..si fara echipament de rigoare. cum dreq sa semnalizezi stanga in intersectie si sa te depaseasca scuteristul tot pe stanga ??? (am vazut ieri in buc,din fericire nu s-a intamplat nimik) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Dumnezeu sa-l ierte!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate