SkyWay Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 mnah.. naspa then .. da mizeria de pe motor ? inafara de motorina ? cu ce curat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 eu am curatat cu wd40,spray de curatat lant,spray de curatat jantele.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 mnah.. naspa then .. da mizeria de pe motor ? inafara de motorina ? cu ce curat ? eu curat tot pe la mobra, lant, carene, parbriz, pe la motor, cu "brake cleaner" , nu ataca vopseaua nu oxideaza aluminiul, ai grija ca e foarte inflamabil, dar se si evapora foarte repede. merge si pe viziera , sa nu dai pe piele si pe sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 De la Comana [attachment=973299:DSC_0571e.jpg] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 De la Comana [attachment=973299:DSC_0571e.jpg] mersi mersi de apreciere colegu,dar nu ti-am vazut si eu fazerul ca precis ii faceam o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 mersi mersi de apreciere colegu,dar nu ti-am vazut si eu fazerul ca precis ii faceam o poza A ratat tot ce era mai important. Motorul din dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 nu a ratat mosule,aici e sectiunea doar pentru fazeristi ,nu ne intereseza celelalte categorii pentru ca noi suntem indragostiti de fazerele noastre :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 mersi mersi de apreciere colegu,dar nu ti-am vazut si eu fazerul ca precis ii faceam o poza Am venit fara motoreta si doar in tranzit, am fost la complex Comana,........ m-a luat o raceala de la tura de sambata la Veliko si nu m-a lasat inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Ce a fost la Comana? Stiu ca ieri a fost cursa de XC (biciclete) si de vineri si pana azi trebuia sa fie nu stiu ce concurs moto, mi-a zis proprietarul aerodromului acum cateva zile cand i-am facut o vizita cu avionul. Tocmai se apucasera sa insire niste cauciucuri pe-acolo si niste araci, au strans cauciucurile ca sa putem ateriza si au lasat aracii in picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 eu curat tot pe la mobra, lant, carene, parbriz, pe la motor, cu "brake cleaner" , nu ataca vopseaua nu oxideaza aluminiul, ai grija ca e foarte inflamabil, dar se si evapora foarte repede. merge si pe viziera , sa nu dai pe piele si pe sha se multumeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konievic Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Salut, dau si eu un UP la intrebarea asta. A mai patit cineva? Sau a rezolvat, fie si la alta mobra ? Pana acum si eu si un coleg cu un FZ6N mai nou cu un an ca al meu avem problema. Eu am dat o gaura mica in spate jos cu burgiu si am bagat silicon ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) Sonyy, la Comana ti-am recunoscut motocicleta din prima, am venit la sigur..Ma bucur ca ne-am intalnit intr-un final, poate data viitoare stam mai mult de vorba.. Cat despre galerii, eu folosesc Cif, nu m-a dezamagit niciodata O poza si de la mine: Editat Septembrie 30, 2013 de SharaK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Sonyy, la Comana ti-am recunoscut motocicleta din prima, am venit la sigur..Ma bucur ca ne-am intalnit intr-un final, poate data viitoare stam mai mult de vorba.. Cat despre galerii, eu folosesc Cif, nu m-a dezamagit niciodata O poza si de la mine: 20130928_160207.jpg da si mie imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba,nu te iert ca nu mi-ai facut cunostinta cu fazerica ta........sper sa se indrepte vremea si sa punem de o intalnire noi fazeristii inainte sa se incheie sezonul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 da si mie imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba,nu te iert ca nu mi-ai facut cunostinta cu fazerica ta........sper sa se indrepte vremea si sa punem de o intalnire noi fazeristii inainte sa se incheie sezonul...... asa zic si eu, sa se indrepte vremea si ne vedem :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbyhehe Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 salutare ma intereseaza si pe mine un rezervor unde as putea gasii ???... daca stiti careva de vanzare vre.o unu anuntatima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 dragi fazeristi,o punem si noi de o intalnire ceva azi pe la pranz? 13:00-14:00 ? schimbam o vorba,un suc ceva,sunt 19 grade azi,nu se stie daca mai prindem asa zi frumoasa de weekend.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 (editat) Carena codita.fara crepaturi etc.Toate urechile intacte.Necesita revopsire.Stare buna.Stop spate inclus pret de dumbing. astept o oferta in PM Editat Octombrie 6, 2013 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 toate intacte doar ca nu-s de fz6 si nici de fzs600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 toate intacte doar ca nu-s de fz6 si nici de fzs600 posibil.Cred ca am gresit topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 dragi fazeristi,o punem si noi de o intalnire ceva azi pe la pranz? 13:00-14:00 ? schimbam o vorba,un suc ceva,sunt 19 grade azi,nu se stie daca mai prindem asa zi frumoasa de weekend.... eu as fi venit, dar nu sunt in bucuresti..poate in timpul saptamanii, pe miercuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Salutare cumpar un pabriz care se mearga pus la un FZ6 N din 2006, cine are asa ceva sa dea un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 eu as fi venit, dar nu sunt in bucuresti..poate in timpul saptamanii, pe miercuri ? Eu una nu pot miercuri...(e mai dificil in timpul saptamanii).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 (editat) vrea cineva placute de frana ferodofdb605p platinum? se potrivesc pe fz6 din 2007 pina in 2010 fzs600 fazer din 1998-2003 75 ron setul detalii pe privat Editat Octombrie 7, 2013 de gabi-rd03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 eu as fi venit, dar nu sunt in bucuresti..poate in timpul saptamanii, pe miercuri ? nu prea pot in timpul saptamanii(munca,sala,etc),si nu prea ies cu motorul in timpul saptamanii,ies decat in weekend ca sa ma plimb,macar daca o punem de o intalnire ceva in weekend Eu una nu pot miercuri...(e mai dificil in timpul saptamanii).. sambata?sau duminica?eu am profitat de vremea frumoasa care a fost in weekend si m-am plimbat,sper ca si weekendul asta sa fie frumos si macar sa fie soare,bagam ceva soft-50-150 km cel mult,apoi un suc ceva,un ceai caldut sa ne incalzim la destinatie ,si desigur muuulte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 pret de dumbing. Dumb esti tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate