Sari la conținut

Fz6 S/N

Urs_meloman
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

mnah.. naspa then .. da mizeria de pe motor ? inafara de motorina ? cu ce curat ?

eu curat tot pe la mobra, lant, carene, parbriz, pe la motor, cu "brake cleaner" , nu ataca vopseaua nu oxideaza aluminiul, ai grija ca e foarte inflamabil, dar se si evapora foarte repede.

merge si pe viziera , sa nu dai pe piele si pe sha

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu a ratat mosule,aici e sectiunea doar pentru fazeristi :),nu ne intereseza celelalte categorii pentru ca noi suntem indragostiti de fazerele noastre :X

Link spre comentariu

mersi mersi de apreciere colegu,dar nu ti-am vazut si eu fazerul ca precis ii faceam o poza :(

Am venit fara motoreta si doar in tranzit, am fost la complex Comana,........ m-a luat o raceala de la tura de sambata la Veliko si nu m-a lasat inca :(

Link spre comentariu

Vizitator AdrianB1

Ce a fost la Comana? Stiu ca ieri a fost cursa de XC (biciclete) si de vineri si pana azi trebuia sa fie nu stiu ce concurs moto, mi-a zis proprietarul aerodromului acum cateva zile cand i-am facut o vizita cu avionul. Tocmai se apucasera sa insire niste cauciucuri pe-acolo si niste araci, au strans cauciucurile ca sa putem ateriza si au lasat aracii in picioare.

Link spre comentariu

eu curat tot pe la mobra, lant, carene, parbriz, pe la motor, cu "brake cleaner" , nu ataca vopseaua nu oxideaza aluminiul, ai grija ca e foarte inflamabil, dar se si evapora foarte repede.

merge si pe viziera , sa nu dai pe piele si pe sha

se multumeste!

Link spre comentariu

Salut, dau si eu un UP la intrebarea asta. A mai patit cineva? Sau a rezolvat, fie si la alta mobra ? Pana acum si eu si un coleg cu un FZ6N mai nou cu un an ca al meu avem problema.

Eu am dat o gaura mica in spate jos cu burgiu si am bagat silicon :))

Link spre comentariu

Sonyy, la Comana ti-am recunoscut motocicleta din prima, am venit la sigur..Ma bucur ca ne-am intalnit intr-un final, poate data viitoare stam mai mult de vorba..

Cat despre galerii, eu folosesc Cif, nu m-a dezamagit niciodata :)

O poza si de la mine:

post-56201-0-97911600-1380554581_thumb.jpg

Editat de SharaK
Link spre comentariu

Sonyy, la Comana ti-am recunoscut motocicleta din prima, am venit la sigur..Ma bucur ca ne-am intalnit intr-un final, poate data viitoare stam mai mult de vorba..

Cat despre galerii, eu folosesc Cif, nu m-a dezamagit niciodata :)

O poza si de la mine:

attachicon.gif20130928_160207.jpg

da si mie imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba,nu te iert ca nu mi-ai facut cunostinta cu fazerica ta........sper sa se indrepte vremea si sa punem de o intalnire noi fazeristii inainte sa se incheie sezonul......

Link spre comentariu

da si mie imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vorba,nu te iert ca nu mi-ai facut cunostinta cu fazerica ta........sper sa se indrepte vremea si sa punem de o intalnire noi fazeristii inainte sa se incheie sezonul......

asa zic si eu, sa se indrepte vremea si ne vedem :-)
Link spre comentariu

dragi fazeristi,o punem si noi de o intalnire ceva azi pe la pranz? 13:00-14:00 ? schimbam o vorba,un suc ceva,sunt 19 grade azi,nu se stie daca mai prindem asa zi frumoasa de weekend....

Link spre comentariu

dragi fazeristi,o punem si noi de o intalnire ceva azi pe la pranz? 13:00-14:00 ? schimbam o vorba,un suc ceva,sunt 19 grade azi,nu se stie daca mai prindem asa zi frumoasa de weekend....

eu as fi venit, dar nu sunt in bucuresti..poate in timpul saptamanii, pe miercuri ?
Link spre comentariu

eu as fi venit, dar nu sunt in bucuresti..poate in timpul saptamanii, pe miercuri ?

nu prea pot in timpul saptamanii(munca,sala,etc),si nu prea ies cu motorul in timpul saptamanii,ies decat in weekend ca sa ma plimb,macar daca o punem de o intalnire ceva in weekend

Eu una nu pot miercuri...(e mai dificil in timpul saptamanii)..

sambata?sau duminica?eu am profitat de vremea frumoasa care a fost in weekend si m-am plimbat,sper ca si weekendul asta sa fie frumos si macar sa fie soare,bagam ceva soft-50-150 km cel mult,apoi un suc ceva,un ceai caldut sa ne incalzim la destinatie :),si desigur muuulte poze :D

Link spre comentariu