razvan.dumitrescu10 Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Aveti idee daca la Fazer S2 se poate regla cursa moarta a levierului de la schimbatorul de viteze ? As vrea sa o mai diminuez putin, atat in jos cat si in sus. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Schimbatorul de la picior se poate regla pe verticala.Procedura este descrisa la pagina 110 de aici https://www.scribd.com/doc/10283675/Yamaha-Fazer-FZ6-S2-2007-Service-Manual-ENG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Se poate regla pe verticala, dar el vrea sa regleze cursa moarta: nu se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 Multumesc bigFatAss si multumesc AdrianB1 ! Mi-ar fi placut o cursa moarta ceva mai mica, cred ca as fi gasit-o semnificativ mai confortabila la schimbarile dese de treapta, in special prin oras, in zona trecerii din 1 in 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Noiembrie 22, 2016 Share Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Eu n-am zis ca voiam sa fie inexistenta cursa moarta, am zis doar ca as fi vrut sa fie mai mica. Spre exemplu acum ceva vreme am mers cu un BMW F800ST, motocicleta la care cursa moarta la schimbator era semnificativ mai mica si ce sa vezi, am gasit neutrul. Editat Noiembrie 22, 2016 de razvan.dumitrescu10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Salut. Daca cauta cineva un parbriz de fz6 (naked) , eu l-am dat jos de pe motoreta si ma gandesc sa il vand . Nu prea stiu ce e cu parbrizu asta ca nu l-am mai vazut pe alte motoare Habar n-am cat costa unul , ma gandeam sa il dau cu 50 lei daca nu e cu suparare Numai Bine https://www.olx.ro/oferta/parbriz-yamaha-naked-ID7rz3i.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Salut , HINT : /index.php?/topic/743110-mansoane-rizoma-capete-de-ghidon-rizoma-sigilate/ Merg pe fz extraordinar, pt cine are culoarea la motocicleta . Eu am avut modelul fz6 culoarea identica . Multumesc si sper ca nu e cu suparare ca am postat si aici dar e mai frecventat topicul decat cel cu vanzari avand in vedere ca s piese care merg bine pe fz 6 . Deasemenea am si o aripa spate fz6, desi cred ca merge si pe alt an, al meu a fost 2004, dar n am apucat sa le mai montez . Plus "carene laterale" , care se prind incepand cu partile laterale ale radiatorului . Am sa atasez poza ca model si apoi cu piesele n sine .(culoarea rosu-grena) . Multumesc. » Post actualizat in 28 Nov 2016 13:10Edit : Pret pt aripa spate + chain guard = 400 ron "aripioare radiator" 200 ron . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 (editat) Personal nu sunt interesat de produse, dar permite-mi sa iti spun ca manerele si capetele de ghidon mi se par supranatural de scumpe, in conditiile in care eu pot cumpara aceleasi produse noi din alta parte cu 300 ron. Editat Noiembrie 28, 2016 de mihai.sandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Pai te rog sa pui link-uri sa vada si tot poporu, asta daca nu te superi . Presupun ca cine e interesat, va dorii sa negocieze ca asa e normal, suntem pe un forum, nu pe emag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Nu vreau sa pun linkuri pentru ca nu imi place sa fac reclama, dar daca e cineva interesat poate sa verifice pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 29, 2016 Share Postat Noiembrie 29, 2016 Nu cred ca e vorba de reclama in discutia noastra pe un forum, unde scopul este sa ne ajutam . Ceea ce nu iei tu in calcul sunt taxe de transport, poate vama daca nu vine din EU, etc . Dar fie cum zici tu Multumesc de info . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 (editat) Parca exista pe forum arie dedicata pentru vanzari - cumparari Asa am si eu un ulei f potrivit pentru FZ6... Editat Decembrie 2, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Sezonul urmator intenționez sa îmi iau o casca noua în care sa fie liniște, dar nu știu ce sa aleg. Ca brand, m-am orientat înspre arai, shoei, schuberth și vreau fullface nu flip. Am un fazer, cel din semnătura, iar de aici vine întrebarea, voi cu ce căști mergeți ca sa fie liniște ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Eu Shoei XR1000. Dar nu e deloc liniste... Vezi ca, dpmdv, Arai si Shoei nu au acelasi "calapod", am probat Arai si nu mi-a placut cum o simteam pe cap, insa sunt la al 3-lea Shoei cu care ma simt excelent. Banuiesc ca e in functie de forma capului, sa nu se inteleaga ca zic ceva rau de Arai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 gt air daca vrei casca buna. daca vrei flip neotec sau c3 pro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Decembrie 4, 2016 Share Postat Decembrie 4, 2016 Nu vreau flip. Mă simt confortabil cu full face chiar și vara și am și confortul psihic ca e mai sigura pentru ca e o articulație în minus care ar putea sa cedeze. Ceea ce vreau e sa fie liniște în ea, d-asta am și întrebat pe topicul de fz6 în ideea în care dau de cineva care folosește aceiași motocicleta și a găsit casca potrivita. Ar trebui sa mentionez și ca am 1.73, deci nu sunt foarte cu capul pe sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 nu stiu cum ai tu parbrizul pe fazer, dar cu parbrizul original de pe cbf, sa stii ca cu gt-air nu este chiar atat de multa liniste, este o casca premium si asta se vede si simte intradevar, dar de ex, eu pt la anul voi incepe sa port dopuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Am un parbriz double bubble MRA, care nu-mi da vant excesiv in cap. Momentan am un Nolan N86, in care e galagie ca la balamuc. Nu-mi intra extra aer in ea, nu ma deranjeaza ventilatia sau confortul, ma impac ok cu ea, singura problema majora pe care o am cu casca asta este ca imi vajaie lateralele, ceea ce implica galagie, multa galagie. Si eu merg cu dopuri/casti ca sa mai anulez vajaiala, dar e disconfort. Dupa 300 - 400 km cu casti in urechi cam incep sa doara.. Ca si forma pe partile laterale am vazut ca Arai ar fi taiate mai frumos, mai rotund iar aici ma uitam inspre Chaser V si Quantum ST. Am pus mai jos si doua linkuri informative. Chaser V http://www.fc-moto.de/Arai-Chaser-V-Black/it Quantum ST http://www.fc-moto.de/Arai-Quantum-ST-Black/it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Eu am 1m78 si parbrizul stoc de FZ6 (2005, nu S2) imi da vantul fix in gat, sub casca. Nasoala senzatie pe frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Asta al meu e ceva mai zvelt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Decembrie 6, 2016 Share Postat Decembrie 6, 2016 si gt air baga putin, dar doar din cauza parbrizului ca-mi trimite turbulentele fix in ea, daca ma ridic in picioare pe scarite sa vina aer curat, se schimba stituatia inspre foarte bine. apropo, eu circul numai cu cagula, fara cred ca este si mai jale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Vand suport de bagaje pentru FZ6 S1/S2 (de la 2004 in sus) cu urme normale de uzura. Le vand pentru ca mi-am luat alt suport. Cam asa arata tot ansamblul: IMG_20150917_175336.jpgWP_20160924_09_36_33_Pro.jpg Si cu bagajele laterale montate: 13958250_1248020175232294_8547474997266868980_o.jpg Varianta a = 500 de ron GIVI T351 - Soft Side Bags SideFrame WP_20161002_16_07_13_Pro.jpg GIVI 351KIT - Side case mounting kit WP_20161002_15_56_00_Pro.jpg GIVI 351FZ - Top case support brackets WP_20161002_16_05_48_Pro.jpg + GIVI PLATE (am doar placa, nu am si topcase-ul) WP_20161002_16_13_33_Pro.jpg sau Varianta b = 500 de ron GIVI T351 - Soft Side Bags SideFrame GIVI 351KIT - Side case mounting kit GIVI 351FZ - Top case support brackets + Topcase EYECASE + Placa de prindere (nu se potrivea placa de prindere pe bratzele de la 351FZ, asa ca am improvizat ceva - vezi poza WP_20161002_16_06_48_Pro.jpg) WP_20161002_15_39_30_Pro.jpgWP_20161002_15_39_59_Pro.jpgWP_20161002_15_40_19_Pro.jpg Topcase-ul are niste zgarieturi pe interior (de la carat scule si alte diverse minunatii). Vezi poza WP_20161002_15_40_08_Pro.jpg PM daca sunteti interesati. Zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Poate intereseaza pe cineva https://www.olx.ro/oferta/placute-frana-spate-honda-suzuki-yamaha-ID7INat.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Folositi ceva alarme pe FZ6? Daca da, as fi curios de care si daca au vreo influenta negativa asupra bateriei. Ma bate un gand pentru sezonul care vine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Dap, de la @Cap0ne. Am gasit bateria cam desumflata dupa o luna, 11.6V. Acum ca o fi fost "de la ei", de la ceas si ce mai tine bateria, memorie pe la bord sau naiba mai stie, procesul natural de descarcare, nu-mi bat capul. Oricum modelul asta de alarma aboarbe 4.6mA (atat in repaos cat si armata). Mobra mea sta in garaj, nu am deconectat alarma pt ca speram sa fie mai scurta perioada in care nu am mers cu ea, parca prin 20 decembrie am iesit ultima oara. Acum am "redresat-o" si am scos siguranta alarmei, dar indicat ar fi sa decuplezi bateria complet (si sa o iei in casa daca sta mobra afara). Mie mi-a fost insa lene sa ridic rezervativul, asa mai pun redresorul din cand in cand fix pe firul care alimenteaza alarma si pe care l-am deconectat de la siguranta. Editat Ianuarie 31, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate