razvan.dumitrescu10 Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Mersi de info. Intre timp mi-am comandat și montat unele reglabile scurte cu care mă împac foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Ia baga niste poze sa vada si ochiu meu cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 (editat) Uite pozele cu manetele. Editat Mai 26, 2017 de razvan.dumitrescu10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Mai 26, 2017 Share Postat Mai 26, 2017 Eu am varianta lunga a lor pusa pe a mea de vreo 2 ani luate cred de la userul Garcya. N-am cazut cu ele pana acum. Sunt foarte confortabile, reglajul e foarte usor, s-au potrivit din start in locul celor vechi. Singurul punct negativ pe care am sa-l dau e faptul ca dupa vreun an vopseaua de pe ele a inceput sa se duca si din albastre incep sa devina incet-incet argintii in zonele afectate de uzura de la manusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spielhur Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 (editat) Salutari posesori de FZ6! Eu sunt incepator in ale motociclismului si pe forum si detin mobra de la profil. Am facut cu ea vreo 3000 km de cand o am si am observat de curand o problema cu scurgerea de ulei de la un buson de sub motor. mentionez ca o tin in garaj si pana acum nu am observat nicio scurgere de fluide. Ar trebui sa imi fac griji? ce ar trebui sa fac sa rezolv problema? Multumesc anticipat celor care ma vor lumina! Editat Iunie 6, 2017 de Spielhur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Nu cumva era calda caldă și este de la spray-ul de lanț? Ce este surplus pe acolo se mai încinge și mai picura câteodată.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 6, 2017 Share Postat Iunie 6, 2017 Pe jos vaselina de lant ar arata altfel. Cine stie daca s-a inlocuit garnitura de la busonul de golire a uleiului la ultimele n schimburi. Macar busonul arata in mintile lui, al meu ziceai ca a fost manipulat cu un mops ciung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Pare a fi ulei motor. Dar daca asa arata uleiul schimba-l urgent. Gasesti joja pe partea dreapta. Ai facut schimbul de ulei dupa ce ai cumparat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Din a doua poza, mie mi se pare ca s-e scurge ulei pe la filtru de ulei. Ia verifica-l si pe ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 Salutari colegi, imi puteti spune ce capete de ghidon aveti (sau se potrivesc pe ghidonul original de fz6 s2 2007). Am avut de la barracuda universale, insa era guma prea groasa (nu intra pe ghidon) si le-am adaptat/cioplit cu un cutter si bagat cu forta insa de la vibratii astazi am pierdut unul din ele. De aceea as vrea sa achizitionez unele dedicate daca exista . Salut! Cred ca-ti pot oferi eu unele dedicate, ne intalnim si te uiti la ele, sunt nemtesti si tot asa cu bucsa de cauciuc, nu s-au potrivit la Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 eu zic ca sunt oem, seamana foarte bine, Passchburg & Wunderlich GmbH sunt producatorii. intereseaza-te daca sunt acelasi producator si pentru yamaha daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.dumitrescu10 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Marius, nu-i nici o supărare, stai fără grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 stiti pe careva care are un FZ8 Fazer, ma intereseaza pareri despre pozitie la drum lung si fiabilitate. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 am un prieten care are fazer 8,pozitia e putin mai sport decat la fazer 6,adica stai putin de tot mai aplecat,e o pozitie mai de atack a virajelor,despre fiabilitate,ce pot sa iti zic ,e o yamaha ,o are de 2 ani si nu a avut probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 putin mai sport seamana cu pozitita de pe VFR sau e ceva mai ok pentru touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 stiti pe careva care are un FZ8 Fazer, ma intereseaza pareri despre pozitie la drum lung si fiabilitate. De fiabilitate e greu de spus ceva pentru ca s-a fabricat o perioada scurta de timp si nici nu au apucat sa mearga suficient incat sa se strice destule ca sa iti dea cineva cifre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 S-a fabricat intre 2010-2015 Cadrul este de FZ1 din cate am citit. Si bascula ar fi identica. Adica e un FZ1 cu motor de 800cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Nu cred ca s-a pus problema de fiabilitatea cadrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Nu cred ca s-a pus problema de fiabilitatea cadrului Bine ca nu vorbim de Suzuki Gsr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 (editat) pozitia e destul de ok pentru plimbari stai linistit,nu stai aplecat ca la vfr,pacat ca nu se mai fabrica nici un model fazer,erau si inca sunt bune toate indiferent de cilindree Editat Iunie 16, 2017 de Robert Rmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 dar de ce 800 si nu miuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 pentru ca inca incepator (1 an carnet si 10k km) si am nevoie sa ma mai ierte . 106 HP fata de 150 HP inca mai iarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 pe site-ul official zice de 106.2 acu daca aia mint , mint si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 800le are 106 cp si 82 nm,si trebuie avut grija cu ea daca esti incepator pentru ca moto trage destul de tare pe turatii medii,m-am documentat o vreme despre model,daca nu mergi cu pasager + bagaje nu se merita miuta,consuma destul de mult si se incinge destul de rau,yamaha a zis ca putea sa aduca fazer 8 la 120-125 cp dar ar fi compromis cuplul la turatii mici/medii,ceva de genul,vezi ca e destul de scump fazer 8 fiind si cel mai echilibrat dintre fazere,ti-as recomanda fz6 fazer s2,nu e diferenta mare intre ele,darve msi ieftina si mai ok pentru incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Pai acum am Bandit gsf de 650 si 78hp. Nu se merita schimbarea. Vreau ala de 800 ca Bandit-ul nu prea mai trage cand is cu pasager si 3 case-uri. Fz8 e pe injectie? Asta e un motiv pentru care as trece pe alt model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate