razvan.dumitrescu10 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Marius, nu-i nici o supărare, stai fără grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 stiti pe careva care are un FZ8 Fazer, ma intereseaza pareri despre pozitie la drum lung si fiabilitate. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 am un prieten care are fazer 8,pozitia e putin mai sport decat la fazer 6,adica stai putin de tot mai aplecat,e o pozitie mai de atack a virajelor,despre fiabilitate,ce pot sa iti zic ,e o yamaha ,o are de 2 ani si nu a avut probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 putin mai sport seamana cu pozitita de pe VFR sau e ceva mai ok pentru touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 stiti pe careva care are un FZ8 Fazer, ma intereseaza pareri despre pozitie la drum lung si fiabilitate. De fiabilitate e greu de spus ceva pentru ca s-a fabricat o perioada scurta de timp si nici nu au apucat sa mearga suficient incat sa se strice destule ca sa iti dea cineva cifre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 S-a fabricat intre 2010-2015 Cadrul este de FZ1 din cate am citit. Si bascula ar fi identica. Adica e un FZ1 cu motor de 800cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Nu cred ca s-a pus problema de fiabilitatea cadrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Nu cred ca s-a pus problema de fiabilitatea cadrului Bine ca nu vorbim de Suzuki Gsr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 (editat) pozitia e destul de ok pentru plimbari stai linistit,nu stai aplecat ca la vfr,pacat ca nu se mai fabrica nici un model fazer,erau si inca sunt bune toate indiferent de cilindree Editat Iunie 16, 2017 de Robert Rmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 dar de ce 800 si nu miuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 pentru ca inca incepator (1 an carnet si 10k km) si am nevoie sa ma mai ierte . 106 HP fata de 150 HP inca mai iarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 pe site-ul official zice de 106.2 acu daca aia mint , mint si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 800le are 106 cp si 82 nm,si trebuie avut grija cu ea daca esti incepator pentru ca moto trage destul de tare pe turatii medii,m-am documentat o vreme despre model,daca nu mergi cu pasager + bagaje nu se merita miuta,consuma destul de mult si se incinge destul de rau,yamaha a zis ca putea sa aduca fazer 8 la 120-125 cp dar ar fi compromis cuplul la turatii mici/medii,ceva de genul,vezi ca e destul de scump fazer 8 fiind si cel mai echilibrat dintre fazere,ti-as recomanda fz6 fazer s2,nu e diferenta mare intre ele,darve msi ieftina si mai ok pentru incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Pai acum am Bandit gsf de 650 si 78hp. Nu se merita schimbarea. Vreau ala de 800 ca Bandit-ul nu prea mai trage cand is cu pasager si 3 case-uri. Fz8 e pe injectie? Asta e un motiv pentru care as trece pe alt model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 (editat) Si FZ6 e "injectat", nu s-or fi intors la carbelitoare! La FZ6 mi-ar fi placut mai mult cuplu, cu 8 n-am avut ocazia sa merg. Editat Iunie 17, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 pentru un 600 fz6 are destul cuplu,trage mai de jos decat hornetul,care trage mai tare sus,nu citisem eu corect,credeam ca e prima motocicleta,ia linistit fazer 8,o sa iti placa,ca design mi-a placut mai mult fazer 8 pentru ca au pastrat fata de fz6 si spatele cva de genu fz1,dar la mn nu se merita sa trec de la 600 la 800,oricum fz6 consuma exagerat de putin daca sti sa mergi cu ea,fiabilitatea si consumul mi-au placut cel mai mult,zic ca fz8 nu ar trebuii sa faca rabat de la chestiile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ga gicu Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Saluti,băieți! Azi am fost la o tură cu motoci și mi s- a oprit în mers de 2 ori. Nu se mai accelera. Ce ar putea fi? Am o fzs 600 din '98. Mulțam anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Mergi la un mecanic care sa se uite la ea, ca din vorbe e cam greu de diagnosticat. La prima impresie ma gandesc la ce benzina ai in ea, dar nu inseamna ca e neaparat benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ga gicu Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Tocmai ce-am venit de la doctor cu ea,i-am schimbat ghidonul și a fost făcută și o revizie. Benzină am pus azi de la Rompetrol în Timișoara și de la Omv Orăștie, stații pe care le consider ok. Trebuie, oricum, să mai merg o dată la doctor. Mulțam! Mai întreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexfz Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Salut, stie cineva pe careva care are tot ansamblul de far( carene, cadru de bord etc) pentru FZ6S sau FZ6N la vanzare, am scotocit netul si nu am gasit nimic la noi in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip.B Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Salut, din iarna sunt fericitul posesor al unui FZ6 S din 2006, dar din pacate nu ma pot obisnui cu acceleratia. Mi se pare foarte grea/rigida/dura asa ca, caut un coleg cu fz6 s/n din 2004-2006 in zonele Domenii - Victoriei - Pipera - Obor - Pantelimon - Colentina dar se poate si din alte zone (mai greu un pic din cauza job-ului) care ar fi dispus sa se intalneasca cu mine pentru a face o comparatie. Daca cineva este dispus sa ma ajute rog PM. Multumesc frumos si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Eu am unul 2005, stau pe Chitila, dar vreo saptamana sunt lipsa la apel, daca nu gasesti pana atunci ne putem intalni sa compari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip.B Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Eu am unul 2005, stau pe Chitila, dar vreo saptamana sunt lipsa la apel, daca nu gasesti pana atunci ne putem intalni sa compari. Perfect, daca nu rezolv pana atunci iti las PM. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 dute la un mecanic mai bine,nu e ok ce zici,sa nu fie ceva probleme la cablu si sa iti agate pe undeva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_cn Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 Salutare, eu am un fz6 S2, daca te ajuta cu ceva in legatura cu comparatia. Stau la Obor Salut, din iarna sunt fericitul posesor al unui FZ6 S din 2006, dar din pacate nu ma pot obisnui cu acceleratia. Mi se pare foarte grea/rigida/dura asa ca, caut un coleg cu fz6 s/n din 2004-2006 in zonele Domenii - Victoriei - Pipera - Obor - Pantelimon - Colentina dar se poate si din alte zone (mai greu un pic din cauza job-ului) care ar fi dispus sa se intalneasca cu mine pentru a face o comparatie. Daca cineva este dispus sa ma ajute rog PM. Multumesc frumos si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate