zurlia69 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Iar Zurlia a scris: ".... ai dreptat eram intre bordura si inca o oarecar masina si 40 ...." esti varza, am scris ca am permis de ieri... si aia ai crezut ? ce n'ai inteles cand am spus ca eram singura pe banda si nu depaseam pe dreapta? am vorbit ieri cu tipul care a vazut totul si mi'a zis ca tipu s'a bagat ca nesimtitul vorbind la telefon, lucru pe care nu l'a scris in declaratie, dar a avut grija sa zica ca eu trceam pe rosu. ptr minciunile astea m'am razgandit si nu am sa'l las sa scape asa usor. as fi scris mai mult dar ma enerveaza faptul ca trebuie sa scriu cu o mana si nici tasstele nu le pot apasa cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Dar e cumva forum de calugari sau de pacifisti hipioti? Scrie undeva ca nu e voie sa instigi la violenta? Violenta are rostul ei in disciplina. Ca fapt divers nu sunt neaparat un adept al violentei, dar, din pacate, unii indivizi (nu sunt sigur ca pot fi incadrati in specia umana - tigani, negri, si tot felul de albi sub-mediocri) nu raspund asa de bine la altfel de stimuli. Tupeul ala (care spui tu ca se numeste mica intelegere) sa il aiba cu persoane mai intelegatoare. Daca vreau sa las pe cineva sa treaca ii fac eu semn sa treaca, nu pe sistemul japca; si reciproc. Si ca o concluzie, regulile si legile societatii sunt facute ca sa fie respectate de toata lumea la fel; pana acum nu am auzit de "legea micii intelegeri", dar, cu siguranta, mentalitatea asta a ta e destul de bine impamantenita in capetele seci ale cetatenilor tarii noastre si este motivul principal pentru care lucrurile merg asa cum merg. ...o mica intelegere pe strada, o mica intelegere la politie cand te omoara unul cu masina, la o licitatie publica, ca sa nu mai zic ca politica romaneasca e plina de mici intelegeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 esti varza, am scris ca am permis de ieri... si aia ai crezut ? ce n'ai inteles cand am spus ca eram singura pe banda si nu depaseam pe dreapta?am vorbit ieri cu tipul care a vazut totul si mi'a zis ca tipu s'a bagat ca nesimtitul vorbind la telefon, lucru pe care nu l'a scris in declaratie, dar a avut grija sa zica ca eu trceam pe rosu. ptr minciunile astea m'am razgandit si nu am sa'l las sa scape asa usor. as fi scris mai mult dar ma enerveaza faptul ca trebuie sa scriu cu o mana si nici tasstele nu le pot apasa cum trebuie. Ce nu inteleg eu e de ce stai sa le dai explicatii unora care au idei fixe in cap si orice s-ar intampla nu poti sa le scoti.Mai bine incearca sa iti recuperezi paguba si sa gasesti ceva mai constuctiv de facut decat sa te certi cu toi 'zeii' astia care nu au incalcat niciodata vreo regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlia69 Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Ce nu inteleg eu e de ce stai sa le dai explicatii unora care au idei fixe in cap si orice s-ar intampla nu poti sa le scoti.Mai bine incearca sa iti recuperezi paguba si sa gasesti ceva mai constuctiv de facut decat sa te certi cu toi 'zeii' astia care nu au incalcat niciodata vreo regula. spor la mancat r...t si asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 wtf... aveam si eu un post aici si mi-a disparut... plus ca mai nou moderatorii vad ca au renuntat sa mai impuna regula de a scrie macar rezonabil de inteligibil... mie imi placea inainte cand forumul era cat de cat curatel de limbaje de-astea de sms si messenger... mda... whatever... n-ai cu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 spor la mancat r...t si asfalt uscat tuturor. Vezi ca te-ai exprimat cam aiurea... TUTUROR le urezi asfalt uscat si spor la mancat r...t? Ai vrut sa ma jignesti pe mine, dar ai reusit sa-i jignesti pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Cine nu m intelege, nu tb s se chinuie! Msg era pt cineva anume si el sigur a citit...nu mai are importanta dc a inteles. dc vrea cineva s fak misto...prea putin m intereseaza pt k fiekre intelege asta in modul lui si e doar o parere. u probabil consideri k ai facut misto cu ce ai scris mai sus dar din pct meu de vedere ai facut misto de tine insuti pt k nu despre asta se discuta in topic. Iar chestia cu piedutul...scz dar nu particip l nici un concurs si nici nu vreau s iau vreun loc l cine ataca pe cine! mi-am spus doar punctul de vedere in legatura cu accidentul si anumite opinii despre acest subiect, nu k altii kre uita despre ce se discuta de fapt aici si gasesc ei subiecte "interesante" cum ai gasit u! Off-topic: Hot mama! On topic: shit happens, asa e in trafic. Bafta cu revenirea si cu reparatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Off-topic: Hot mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduche Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 am patit acelasi lucru, doar ca eu am avut foarte mult noroc. am trecut milimetric prin fata idiotului care a incercat sa-mi taie fata si i-am simtit bara cum mi-a atins usor piciorul. bine ca nu ai avut viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 @ Prietenu HD fata era pe drumul cu prioritate,iar ala s-a bagat sa faca stanga. Daca zurly avea timp sa franeze ( si eventual ii facea semn sa treaca) totul ar fi fost ok. DAR: zurly nu a mai avut timp sa franeze, deci boul e de vina. Si chiar daca ar fi avut timp sa franeze si boul trecea, tot neacordare de prioritate se cheama. Valabil si in situatia ipotetica in care zurly era prin dreapta benzii 1 -desi nu e cazul aici. PS Mancatul de r...t iti era adresat. Ce ai raspuns tu e ...."wishful thinking" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate