desmoBIBU Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Salutare ! ...a venit timpul sa va prezint din nou o motocicleta "operata" de mine ... Avand in vedere ca dintotdeauna mi-a placut muzica Rock'n Roll si motoarele ,de mult vroiam sa-mi fac un CAFERACER Fiind DUCATIST 100% , mi-a fost foarte greu sa gasesc o motocicleta potrivita pentru asa un proiect ,dar totul a luat sfarsit anul trecut cand am gasit acest Ducati GTV 350 (GranTurismoVeloce - Desmo PARALLEL TWIN) ... o motocicleta deosebita (doar 1600 de bucati produse intre 1978 / 1980) . Dupa 11 luni ,multe multe ore de lucru si multa bataie de cap ...... A CAFERACER IS BORN !!! Am insirat aici cam tot ce a fost nevoie pt. acest rezultat : - motorul curatat si vopsit - carburatoarele curatate si reglate - galeriile sablate si vopsite termo - comenzile, manetele, pompa de frana, curatate de vopsea si lustruite - farul curatat vopsit si montat cozoroc - jugul + suportii de far sablate si vopsite - codita de fibra - lustruit telescopele - scurtat aripa spate - montat semnalizari si stop frana - revizuit instalatia electrica - vitezometrul curatat + rama strunjita din alama - suport bord custom din INOX - martori bord LED - 99% suruburi noi - rezervor alamit + robineti noi - vopsit cadrul, bascula, cric, codita, rezervor - discuri frana curatate si vopsite Piese noi : - tobe - ghidon CLUBMAN - oglinda CAFE - amortizoare - semnalizari - cozoroc far - mansoane furca - filtre aer sport - mansoane ghidon - robineti rezervor - filtre benzina - fise + pipe + bujii - claxon - stop frana - martori bord LED - litere crom - ulei AGIP racing 4T (20w -50) + filtru (custom) Mai multe detalii si un videoclip pe BLOG-ul meu : desmoBIBU -Custom Cycles- Multumesc : TIMISOARA CHOPPERS ,mekaNICU ,mama si tata ... pt. TOT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 e superb motorul , sa ai noroc de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Conversie foarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Foarte frumos a iesit motoreta! Felicitari, sa ai parte de cat mai multi km cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Esti tare omule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 fratioare, e superba. am niste rezerve cu seaua, prea e tintuita. in rest a iesit nemaipomenita. felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SEKTU Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Superlativ , frate. Kilometrajul facut cu alama m-a dat gata. Ce sa mai , esti tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) Superba! Incearca pe viitor sa-i pun un set de roti cu jante cu spite si discuri de frana din astea de generatie noua, mai mari, eventual niste wave, si perforate. Sau o furca USD de Monster.... Editat Iunie 12, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Superba! Incearca pe viitor sa-i pun un set de roti cu jante cu spite si discuri de frana din astea de generatie noua, mai mari, eventual niste wave, si perforate. Sau o furca USD de Monster.... Foarte tare, vad ca prinde cultura cafe racer si la noi. Metal Heart ai dreptate la faza cu jantele spitate si discurile de frana mai noi insa o furca USD butucanoasa parca ar strica look-ul vintage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Foarte frumoasa a iesit! Bibelou nu alta. Jantele nu sunt din filmul asta in schimb si saraca plange dupa niste jante spitate! Felicitari ride hard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 (editat) super mega giga fain . taie aripa spate aia din crom si pune stopul intr-o parte . sper ca peste o luna sa il termin si eu pe al meu si il " prezint " Editat Iunie 13, 2010 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 13, 2010 Autor Share Postat Iunie 13, 2010 Multumesc pt. apreciere ! Metal Heart ,la jante spitate m-am gandit si eu dar discuri wave si furca USD pe un caferacer classic ... NOT ! Robyb ,este CAFERACER nu CHOPPER ..... ..... jantele astea momentan nu au suferit nici un "tratament" ,dar urmeaza dupa ce ii iau gume noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Felicitari ptr resuscitare si pentru lucrare. E real un CaffeRacer. Marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 tare frumos bravo tie si cat la mai multe opere de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maxzye Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) Frumos motoretu'! Editat Iunie 14, 2010 de Maxzye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Bibule m-am uitat atent la motor, in pozele care le am de la tine. Acum am vazut despre ce e vorba. Eu zic sa-ti deschizi atelier de restaurari moto. E senzational motorul,felicitari pentru rabdare si daruire, rezultatul final vorbeste de la sine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Intr-adevar, produsul finit merita toata admiratia noastra. Iar tie ...FELICITARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Multumesc pt. apreciere ! Metal Heart ,la jante spitate m-am gandit si eu dar discuri wave si furca USD pe un caferacer classic ... NOT ! ..... jantele astea momentan nu au suferit nici un "tratament" ,dar urmeaza dupa ce ii iau gume noi Ideea e ca motocicleta este foarte frumoasa, daca pastrai aspectul original, nu aveam nimic cu discurile, dar alea parca o imbatranesc rau de tot, ii arata varsta . Motocicleta la o prima vedere pare firava, micuta, ceea ce si este, doar 350 cmc, o furca USD s-ar putea sa-i sporeasca agresivitatea. Macar o simulare pe calculator, si tot merita incercat. Pe cand si un filmulet cu sunetul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Metal Heart ... inteleg ideea ta ,doar ca eu mi-am dorit un caferacer CLASSIC ,daca vroiam unul new-age imi converteam SS-ul (idee care mi-a si trecut prin cap candva) .... Pentru VIDEOCLIP si alte proiecte de-ale mele ,intra pe blog-ul meu : desmoBIBU.blogspot.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 felicitari! primul cafe racer postat pe forumul asta care chiar arata a cafe racer adevarat! PS: cauta roti spitate, vezi pe la comuniste, s-ar putea sa se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 nenea... nu pleca urechea! asa a vrut artistu', asa sa fie! fa rost de un slr sau dslr si fa-i niste poze frumoase ca merita bravo si inspiratie iti doresc s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 16, 2010 Autor Share Postat Iunie 16, 2010 ... o poza cu DESMOdromicele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Nice! Fa rost de un aparat si un fotograf calumea si hai cu poze mai calumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 E frumoasa foc, dar pe bune ca ii trebuie roti cu spite. La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) arata OK si asa cu rotile astea . . De unde ai luat bordul ? oricum le da "fum" la toate carenatele la aspect. Editat Iunie 18, 2010 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate