chopster Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 exquisite! personal as fi incercat ceva sa ii apropii mai mult aripa fata de cauciuc...pare cam sus. Dar, asa cum spuneam, asta este doar parerea mea. la mai mare si la mai mullte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) Felicitari ptr resuscitare si pentru lucrare. E real un CaffeRacer.Marfa. ACUUUM VAD! Bravo Bibuleee! Nu credeam ! Ma faci sa ma apuc...de un proiect nou...dar la cate am... UN DUCATI BOBBER!....trebuie...imi lipseste un cadru, de fapt acte...shit. Ce i-am dat eu si ce a facut el din ea........AAAAAAAA O vreau inapoi!!Asa cum e acum!!!!!!!!! Glumesc. Editat Iunie 19, 2010 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) sconx : stiai tu ca nu-mi bat joc de ea !!! .......... ... SOME NEW PiCS (intrunire TIMISOARA) Editat Iunie 20, 2010 de desmoBIBU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 sconx : stiai tu ca nu-mi bat joc de ea !!! .......... ... SOME NEW PiCS (intrunire TIMISOARA) Ce bine arata ultima poza, ma lasi sa mi-o imprim pe tricou? Numai conturul, da bine rau, late sixtyes.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 sconx : stiai tu ca nu-mi bat joc de ea !!! .......... ... SOME NEW PiCS (intrunire TIMISOARA) BRAVO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Mai mult decat frumoasa. Bravo! Mi-ar placea sa calaresc asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SEKTU Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Ce poze tari , esti de mare angajament. Ce mai urmeaza ? Mesaj completat M-am uitat pe blog-ul tau si am remarcat multe spray-uri de vopsea. Ce ai vopsit cu ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 21, 2010 Autor Share Postat Iunie 21, 2010 SEKTU : spray-urile alea cu vopsea sunt multipurpose ... .... in legatura cu ce urmeaza ,am o motoreta FANTIC (motor minarelli V1 75cc) din care vreau sa fac CEVA ....si visez la inca un DUCATI monocilindru (sa-mi fac un racer) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 ma bucur ca e posibil si la noi,cineva,sa faca ceva cu adevarat frumos. excelent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 da domnule, felicitari ! cozorocul de la far m-a excitat si poza cu bordul de alama am pus-o background. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Sunt singurul care a observat ce scrie pe vitezometru jos? made in japan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 SUPERBA ! Felicitari ! Acum trebuie s-o mai si testezi daca face suta de mile la ora Un caferacer adevarat ... trebuia sa faca 100mph Foarte faina! Ma'nclin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 revin cu intrebarea , de unde ai luat bordul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 Salut Robyb ,scuze dar am uitat sa iti raspund ... Bordul este facut custom din tabla de inox ,iar ceasul este al ei original ,eu l-am desfacut (curatat si vopsit) si i-am facut inelul de alama la strung ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut Robyb ,scuze dar am uitat sa iti raspund ... Bordul este facut custom din tabla de inox ,iar ceasul este al ei original ,eu l-am desfacut (curatat si vopsit) si i-am facut inelul de alama la strung ... Dude ... glumim acum, eu i-as fi pus si un robinet d'ala cu maner de ceramica pentru bere la halba Arata criminal ceasul:) Vad ca toata lumea e innebunita dupa el ... poate dau nebunii astia spargere la beraria germana sa le fure manometrele de la instalatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 ..... sa speram ca nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zebru Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Felicitarile si dansul ti le-ai luat de la mine de mult, dar sa sti ca tot nu ma las pana nu o incalec o data echipat cu costumul tau de "epoca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut Robyb ,scuze dar am uitat sa iti raspund ... Bordul este facut custom din tabla de inox ,iar ceasul este al ei original ,eu l-am desfacut (curatat si vopsit) si i-am facut inelul de alama la strung ... Cum ai reusit sa desfaci bordul fara sa-l strici . si eu ma chinui la al meu sa-l desfac . ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 ... pai am dat jos fortat inelul din jurul geamului si am desfacut doua suruburi de pe fundul ceasului ,dupa am scos mecanismul + cadranul afara . Inelul a fost de irecuperabil ,dar am facut asta din alama in locul lui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 superb..ce sa spun..mai sunt si motoristi pasionati care nu cauta ss-uri tunate...respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) ... pai am dat jos fortat inelul din jurul geamului si am desfacut doua suruburi de pe fundul ceasului ,dupa am scos mecanismul + cadranul afara . Inelul a fost de irecuperabil ,dar am facut asta din alama in locul lui . exact , inelul ala nu mai ai ce face cu el . de aia inca nu am desfacut . Ai facut alt inel din alama la strung , sau ? te intreb ca nu stiu ce sa fac , bordul vechi e destul de urat ( suzuki gs550 e ) si m'am gandit sa ii pun un alt turometru care arata destul de bine in locul bordului vechi. Editat Iunie 23, 2010 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 da ,l-am facut la strung . ... intradevar e uratel bordul de gs ,dar nici cel de pe GTV nu era departe si nici nu functiona turometrul ,asa ca am ales sa fac ceva deosebit din ce mi-a ramas ,de-aia am ales alama si nu inoxul ,ca sa fie putin altfel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Felicitari pentru munca si rezultat ! Sa ai mare grija de o asa mobra! Mesaj completat Acum am vazut ca esti din Petrila...poate ne vedem la o pizza pe acolo (e o pizzerie misto la intrare in oras daca-mi aduc aminte bine) si pot sa admir mobra...live. Pentru asta merita sa bat drumul de la Deva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 24, 2010 Autor Share Postat Iunie 24, 2010 ... cu mare placere ,eu stau chiar peste drum de pizzerie .Daca vrei da-mi un PM cu numarul tau si poate ne vedem la Deva sambata daca e timp fain . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Ti-am trimis numarul de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate