ianachim Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 ktm 950varadero 1000gs 1200gs 800gsa 1200 Mesaj completat a Mesaj completat j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 sunt pozele de azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 sunt pozele de azi ? iep de acum 5 ore calde inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Mai uscat decat ma asteptam... ati facut Novaci - Sebes sau intrare pe la Obarsia Lotrului? Merg si eu maine si mi-era ca-s noroaie majore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 iep de acum 5 ore calde inca * auch! ...iar m-am friiiipt! pune-le, bre, si tu intai la frigider cateva minute. sa va fie de bine, elefantilor! P.S. azi am luat o revista moto ptr. tine. o aduc cand vin acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Mai uscat decat ma asteptam... ati facut Novaci - Sebes sau intrare pe la Obarsia Lotrului? Merg si eu maine si mi-era ca-s noroaie majore. Am intrat dinspre Novaci: astfalt pana la Ranca dupa care este off practicabil. Il faceau si niste imbecili cu berline 4*2. Cateva pasaje cu apa si putin noroi, scurte si fara probleme. Pietroaie destul de mari si nu este peste tot compactat. Drumul de la intersectia cu Obarsia Lotrului la Voineasa este o "urma" de asfalt cu gropite, nu nasol da enervant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 haleala unde ? restu joaca de copii, maxim plimbare pe la arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Am intrat dinspre Novaci: astfalt pana la Ranca dupa care este off practicabil. Il faceau si niste imbecili cu berline 4*2. Cateva pasaje cu apa si putin noroi, scurte si fara probleme. Pietroaie destul de mari si nu este peste tot compactat. Drumul de la intersectia cu Obarsia Lotrului la Voineasa este o "urma" de asfalt cu gropite, nu nasol da enervant. Multzam... Cred ca o sa incercam si Obarsia Lotrului - Sebes maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 haleala unde ? restu joaca de copii, maxim plimbare pe la arges Mae, zii omului unde am mancat, ca eu habar n-am! In orice caz, dupa ce am coborat din zona alpina, la vreo 5 km. Mesaj completat Multzam... Cred ca o sa incercam si Obarsia Lotrului - Sebes maine. Eu am intrat acum 2 ani din Polovragi, pe Cheile Oltetului-Petrimanu-Lacul Petrimanu-Ciunget-Drumul Strategic-Transalpina la coborare. Un drum extraordinar de frumos, dar erau ceva noroaie prin padurile de dupa Ciunget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 da, numai elefanti a fost ceva mai mic de 800 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Mai uscat decat ma asteptam... ati facut Novaci - Sebes sau intrare pe la Obarsia Lotrului? Merg si eu maine si mi-era ca-s noroaie majore. Am trecut-o eu marti si erau doar vreo 3 portiuni de namol. Singura problema reala e coborarea din Urdele, pe bolovani mari. In rest e autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Frumos Podul din poze e cel peste Lotru cum urci pe Transalpina dinspre Obarsia Lotrului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Frumos Podul din poze e cel peste Lotru cum urci pe Transalpina dinspre Obarsia Lotrului? Da, el este! Mesaj completat da, numai elefanti a fost ceva mai mic de 800 ? N-a fost nimic sub 800, dar sa stii ca elefantii eram noi! (asta ca sa completez inaintea altora...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 ... N-a fost nimic sub 800, dar sa stii ca elefantii eram noi! (asta ca sa completez inaintea altora...) * true and fair! adevarul e ca pe unde ati fost voi, cu cat e mai mic motorul, cu atat mai bine. da' asa va place voua, elefantilor, sa va faceti poze de sus. nu va ganditi (si la motare) decat la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Da, el este! Aha Au reusit sa asfalteze de la Obarsie pana la pod si dupa? Sau doar podul e cu asfalt ca sa poata fi folosit? Si misca lucrarea pe traseu sau inca abia se desmortesc constructorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 13, 2010 Autor Share Postat Iunie 13, 2010 doua PETE portocale au iesit sa stea la soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 AhaAu reusit sa asfalteze de la Obarsie pana la pod si dupa? Sau doar podul e cu asfalt ca sa poata fi folosit? Si misca lucrarea pe traseu sau inca abia se desmortesc constructorii? Doar podul este asfaltat. Asfaltul este pana la Ranca, dinspre Novaci. In rest, se lucreaza oarecum, probabil ca totul va fi gata in cativa ani. Si atunci vom avea si noi Grossglokner-ul nostru! O "betie" de curbe, va fi frumos. Enduristii nu trebuie sa fie dezamagiti, vor ramane destule drumuri in Romania si pentru amatorii de bolovani si noroaie (chiar in apropiere, Drumul Strategic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Eu am intrat acum 2 ani din Polovragi, pe Cheile Oltetului-Petrimanu-Lacul Petrimanu-Ciunget-Drumul Strategic-Transalpina la coborare. Un drum extraordinar de frumos, dar erau ceva noroaie prin padurile de dupa Ciunget. Multzam de tip, n-am mai iesit pe sebes ca ne-a zis lumea ca e "plictisitor" asa ca am luat-o pe voineasa, ciunget, cheile latoritei, juma din traseul tau adica pana la petrimanu si de acolo am zis ca decat sa iesim iar in transalpina mai bine o luam spre polovragi pe cheile oltetului. Misto drumul, cu de toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Nice, voi face si eu traseul in acesta vara, sper sa nu-l asfalteze pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Da, el este!Mesaj completat N-a fost nimic sub 800, dar sa stii ca elefantii eram noi! (asta ca sa completez inaintea altora...) Elefanti pe vaci?! Ce se schimba lumea asta maica! se duce totul de rapa! Domnu acela negru si cu motorul portocaliu (nu dam nume, ca-i reclama) aduceau spre 800KG? D-aia nu am venit, ca-i faceam concurenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Elefanti pe vaci?!Ce se schimba lumea asta maica! se duce totul de rapa! Domnu acela negru si cu motorul portocaliu (nu dam nume, ca-i reclama) aduceau spre 800KG? D-aia nu am venit, ca-i faceam concurenta *bine, bre, si in Alpi ce-o sa faci? crezi ca acolo nu sunt vaci? nu sunt elefanti?... elefanti sans frontieres! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Din ciclul "nu te apleca ca murim amandoi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Salutare, Oare s-ar putea merge pe portiunea de pe Urdele (cea cu bolovani mari) si cu un chopper? Cu Transalp nu ar fi o problema, dar mai vine un prieten cu un Virago si nu stiu daca ar reusi sa treaca, evident cu motorul intreg Frumoasa tura Sabin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 (editat) Scuze ca ma bag peste topicul vostru, dar as avea nevoie de o informatie si am vazut cel putin 2 oameni care au trecut prin zona mea de interes. La jumatatea lui iulie, respectiv w-e 16-18 trebuie sa fiu in Ciunget (cu o vizita programata la hidrocentrala). Directia din care vin este IS-B-VL. Dupa Ciunget vroiam sa merg pe Transfagarasan. Moto: Honda Deauville. Intrebari: 1. cum e drumul de la VL la ciunget? Am probleme cu Deauville-ul? 2. sfaturi pt week-end: vreau sa ma dau pe curbe! Destinatii? 3. De la Ciunget vreau sa plec pe Transfagarasan. Eu ma gandeam s-o iau catre Sibiu si de acolo...(stiu bine drumul, stiu ca este bun). Alte idei? Ca sa nu se inteleaga gresit, am o saptamana la dispozitie pt traseul IS-B-VL-Transfagarasan-IS. Toata chestia e ca in w-e in cauza sunt blocat la Ciunget. Multumesc anticipat si scuze de deranj! Editat Iunie 29, 2010 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate