brunetzicabv Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 stie careva ceva exact , cauza , .. etc ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Tipul a incurcat-o rau de tot. Sta pe strada Mihai Viteazul nu stiu la ce numar si are un suzuki de 1200 adus din ungaria, neinmatriculata si fara acte la ea.Mergea ca nebunu pe toate stradutele astea inguste si pe Poiana va dati seama cum a mers.Cica a cazut intr-o curba, motoru s-a dus sub o dacie si el s-a tavalit pe asfalt mai departe.Cand au ajuns politistii la locul accidentului a spus ca el a fost doar pasager si cel care a condus a fugit de la locul accidentului( io zic ca e vrajeala) si l-au luat politistii in masina....va dati seama ca nici ei n-au inghitit vrajeala.Noi eram in livada cand se vorbea despre accident si am auzit ca vorbeau 2 politisti comunitari ca cica tipul era ori beat ori drogat.....asa ca a incurcat-o rau de tot si cred ca va intra la parnaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) @doggy daca este cum ai scris tu aici isi merita soarta Editat Iulie 20, 2006 de AsubayaH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Berbecii aia de politisti comunitari si-au parcat conservele chiar in prima curba, unde vizibilitatea este 0, nu mult a lipsit sa ma infig in ei Eu am auzit ca tipul s-a ridicat, s-a scuturat si a tuns-o. stie careva ceva exact cauza Cobora din poiana, si a intrat prea tare in curba de la cimitir, a calcat linia continua, din sens opus circula regulamentar o dacie super nova parca si poc. Motoreta era intr-adevar un Suzuki negru, naked, cu numere galbene (UK poate ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Nasol! Asteptati mah si voi sa fie sigur si apoi dati cu pietre... Sfintilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 este asa cum am zis eu....taicamiu il stia din vedere si mi-a zis ca este un nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 fratilor voi spuneti "mama o meritato " dar cine sti ce avea baiatu de mergea asa cu motoru poate vreia sa se dea in stanba la cineva si va zic eu ca e supe nasol cand te ea garda la lucruri deeaste eu ii urez baiatului sa nu pateasca nimic ca si eu am trecut prin asta acident fara carnet si fata din spate grav lovita etc asa ca numai spuneti ca a meritato ca oricui i se poate intanpla ca nimeni nu sta astanparat cand e pe motor sau cand il are si asta le dau gaborilor bulangi ca mam saturat de iei si de arfele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Cine conduce fara permis este INCONSTIENT, mai face si accident, bine ca nu a facut si victime, idiot. Dosar penal si permis mumu. @bulterieri, incearca sa fi mai atent cand postezi, nu se intelege nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Octav Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 @bulterieri: nu numai ca mazgalesti stramb, dar gandesti la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 "ca si eu am trecut prin asta acident fara carnet si fata din spate grav lovita etc asa ca numai spuneti ca a meritato ca oricui i se poate intanpla ca nimeni nu sta astanparat cand e pe motor sau cand il are" pacat ca ai scapat de gaborii aia cu arfe de ii injuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 fratilor voi spuneti "mama o meritato " dar cine sti ce avea baiatu de mergea asa cu motoru poate vreia sa se dea in stanba la cineva si va zic eu ca e supe nasol cand te ea garda la lucruri deeaste eu ii urez baiatului sa nu pateasca nimic ca si eu am trecut prin asta acident fara carnet si fata din spate grav lovita etc asa ca numai spuneti ca a meritato ca oricui i se poate intanpla ca nimeni nu sta astanparat cand e pe motor sau cand il are si asta le dau gaborilor bulangi ca mam saturat de iei si de arfele lor Jesus frate... o carte o atentie ceva ca nivelul este scazut rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.A. Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 si va zic eu ca e supe nasol cand te ea garda la lucruri deeaste eu ii urez baiatului sa nu pateasca nimic ca si eu am trecut prin asta acident fara carnet si fata din spate grav lovita etc asa ca numai spuneti ca a meritato ca oricui i se poate intanpla ca nimeni nu sta astanparat cand e pe motor sau cand il are si asta le dau gaborilor bulangi ca mam saturat de iei si de arfele lor chiar...ce o fi frate in capul astora de dau de permis...ce stiu maimutele de pe margine care te admira ca ai sau nu permis....doar prostii au permis in ziua de azi....(vezi semnatura!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Daca l-a mancat in poponeata acum nu are decat sa plateasca.Nu ii mai tineti partea ca fuge de politie si poate da peste voi unul din asta (sau peste mama,frate,surora,tata).Oamenii astia sunt niste inconstienti,daca a avut bani de motor nu a avut 300 ron pentru permis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 fratilor voi spuneti "mama o meritato " dar cine sti ce avea baiatu de mergea asa cu motoru poate vreia sa se dea in stanba la cineva si va zic eu ca e supe nasol cand te ea garda la lucruri deeaste eu ii urez baiatului sa nu pateasca nimic ca si eu am trecut prin asta acident fara carnet si fata din spate grav lovita etc asa ca numai spuneti ca a meritato ca oricui i se poate intanpla ca nimeni nu sta astanparat cand e pe motor sau cand il are si asta le dau gaborilor bulangi ca mam saturat de iei si de arfele lor Tie si celor ca tine va urez multa PUSCARIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Intr-un fel isi merita soarta, dar daca ati fi voi in locul lui...tot asa ati zice? Multa bafta motoristului inconstient. Sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AsubayaH Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Tie si celor ca tine va urez multa PUSCARIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chupacabra Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 @bulterieri: nu numai ca mazgalesti stramb, dar gandesti la fel. Subscriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 inconstienti mai sant unii........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Fata grav ranita?! Fara carnet? Da cu ce drept face el asta?! Eu zic ca merita sa ajunga regina puscariei si sa-i faca aia koooroo. . autostrada Borsh. . Nu totzi dezaxatzii merita sa fie numiti "bikeri". fukim!! and all like him!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate