remu1 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Stiti unde as putea gasi spite pentru janta de 17" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 ce fel de spite? ca sunt mai multe tipuri si modele.... adica sunt drepte la cap, sunt curbate, sun si mai groase si mai subtiri... asa ca da mai multe detalii... incearca sa pui spite de ij de 18 daca se potrivesc la prindere.... si daca da si sunt prea lungi le mai tai si le refaci filetul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Sunt in unghi drept la cap si cred ca de 4 mm groase . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 daca sunt la unghi drept la cap..... merg de nipru.... dar nu stiu la ce lungime iti trebe ca nipru are roata de 19 dar e si butucul destul de mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Pai si de unde sa cumpar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Daca vrei spite de comunista incearca la Tunaru sau la Gaspar. Gasesti detalii in coltul comunistelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Degeaba vrei tu spite pt janta de 17 ca difera butucul Si eu tot pe 17 am janta si nu se potrivesc la roata ta.Tre sa cauti ce ai tu sau cum au zis colegii iei ce gasesti si mai prefucrezi tu filetul ,insa ai grija grosimea spitei sa fie la fel cu cea a filetului ca de obicei portiunea filetata e mai groasa decat restul si dac atai sau dai filet nu prea ai pe ce da ca este alta cota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 Pina la urma le-am facut singur si le-am si filetat si le-am montat . Sa vedem cit or tine ! Deci trebuie sa inteleg ca spitele sunt dedicate pe model de moto . Daca e asa e prost . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Pina la urma le-am facut singur si le-am si filetat si le-am montat . Sa vedem cit or tine ! Deci trebuie sa inteleg ca spitele sunt dedicate pe model de moto . Daca e asa e prost . Pai ce crede-ai ca poti pune piston de XT la DR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 am rupt 2 spite la roata de fata a Dr-ului...am dat o groaza d telefoane si am gasit in germania....scumpe si veneau in 2 saptamani m-am dus la mesteru d peste drum cu berea la purtator, l-am cinstit bine pe Nea' Nicu si....EVRIKA!!! am gasit in garajul lui spite de Ural.... capatul era in unghi drept...ale mele erau aproape drepte=> "autofiletanta ruseasca"(ciocanul)...manuit cu maiestrie si injurat de Nea' Nicu. Am bagat spitele si sunt super P.S: doresc sa mentionez ca Nea Nicu' are la activ numeroase indreptari de amortizoare(printre care amortizoare de ZZR, CB, CBR, IJ, JAWA) cu numerosi proprietari fericiti(daca aveti probleme de genu, dati un semn de viata, nu va costa mai mult de 3 litri de bere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 nu va costa mai mult de 3 litri de bere) cea mai buna moneda de schimb. nu se devalorizeaza niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Spitele de Ural sunt destul de rezistente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 am observat...sunt foarte multumit de ele si sunt exact pe marime @ Aleko....de unde mai produc si eu niste spite de Ural? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Gaspar tre sa aiba, sau poate are numai de nipru, nu stiu, da poti incerca 0744 47 20 55. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate