trocoloco Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 http://www.emaramures.ro/Stiri/35387/ACTUA...aia-Mare-VIDEO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Recuperare rapida celor doi... dar... ahahahaha, ce tari astia de la emaramures. "Doi barbati s-au izbit de caldaram dupa ce motocicleta pe care se aflau au acrosat o masina" . Apoi : "sotia sa, aflata de asemenea pe motocicleta, doar contuzii usoare" => ori sotia lui e barbat, ori erau 3 pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Senzational - senzationalul - motorul facut una cu pamantul...Doamne, mare ti-e gradina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
|ucif3r Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Recuperare rapida celor doi... dar... ahahahaha, ce tari astia de la emaramures. "Doi barbati s-au izbit de caldaram dupa ce motocicleta pe care se aflau au acrosat o masina" . Apoi : "sotia sa, aflata de asemenea pe motocicleta, doar contuzii usoare" => ori sotia lui e barbat, ori erau 3 pe motocicleta o fi fost cici balerina din topicul cu greata. Sanatate multa celor implicati Editat Iunie 25, 2010 de |ucif3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 este tatal meu si nu el a fost de vina pt ca cei cu motocicleta s-au grabit sa prinda verde la semafor si s-au izbit de tati ei sunt la spital cu fracturi la umar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 so, a fost lovit de catre motocicleta cand statea pe loc, sau cand vira dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Recuperare rapida celor doi... dar... ahahahaha, ce tari astia de la emaramures. "Doi barbati s-au izbit de caldaram dupa ce motocicleta pe care se aflau au acrosat o masina" . Apoi : "sotia sa, aflata de asemenea pe motocicleta, doar contuzii usoare" => ori sotia lui e barbat, ori erau 3 pe motocicleta ...vrei sa spui doua persoane.... reciteste stirea, te rog insanatosire grabnica take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) ) Doua persoane scrie acum, dar ar fi trebuit sa o citesti atunci cand am postat eu. Trebuia sa fac print screen sa atasez si poza. Garantez ca scria "doi barbati" si nu cred ca sunt singurul care a vazut treaba asta Si a mai fost o gafa tot luna asta, si daca nu ma insel, tot la emaramaures, chiar am sa caut acum, unde scria ca "intr-o curba, motociclistul a pierdut controlul volanului" si dupa ceva timp au rectificat. Later: uite aici articolul de care aminteam mai sus, si dupa cum vezi, acum scrie "intr-o curba a pierdut controlul autovehiculului" Click aici Editat Iunie 25, 2010 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu30 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Cu controlul volanului am vazut-o si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Recuperare rapida celor doi... dar... ahahahaha, ce tari astia de la emaramures. "Doi barbati s-au izbit de caldaram dupa ce motocicleta pe care se aflau au acrosat o masina" . Apoi : "sotia sa, aflata de asemenea pe motocicleta, doar contuzii usoare" => ori sotia lui e barbat, ori erau 3 pe motocicleta Cred ca erau 3 pe moto, dupa cum se exprima "reporterul" asta: Vehiculul pe doua roti s-a dezechilibrat, iar soferul si un pasager au cazut lovindu-se de caldaram. Adica soferul si UN pasager au cazut, iar sotia a suferit si ea ceva contuzii... Si da, am vazut-o si eu pe aia cu "a pierdut controlul volanului"...tot la emaramures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate