Korben Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Dedicatie pentru Bogdan Harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Filtrul ala de ulei e cam expus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Filtrul ala de ulei e cam expus. E exact la fel de expus ca la BMW F800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Era sa-ntreb cum se-ntinde lantu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) E exact la fel de expus ca la BMW F800 Si V-Stromul si cel vechi si cel nou. Scutul de aluminiu si cel original si celelalte care au aparut protejeaza. Fara scut parca este neterminata. A mea nu prea mai seamana cu originalul la cate am schimbat sau adaugat pe ea. Era sa-ntreb cum se-ntinde lantu' Scula de cardan, lectie de inginerie. Editat Aprilie 25, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 7, 2012 Autor Share Postat Mai 7, 2012 Te-ai intors? Ai de recuperat! Am schimbat bujiile cu iridiu si filtrul de aer cu DNA la 35000 km. Am fost placut surprins cat de usor se umbla deasupra motorului doar prin rabatarea rezervorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Hmmm, n-am umblat la mobra din 2010 parca asa ca nu stiu unde sunt bujiile sau filtrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 8, 2012 Autor Share Postat Mai 8, 2012 Hmmm, n-am umblat la mobra din 2010 parca asa ca nu stiu unde sunt bujiile sau filtrul Mai scoate-o la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Acusica,sa stea ploaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 13, 2012 Autor Share Postat Mai 13, 2012 Tot pe drum ,pe drum, pe drum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 primul clip e tare arata exact realitatea o yamaha in spatele unui bmw hihihihi era sa uit ... peisaje frumoase al doilea...... nu spune nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 o yamaha in spatele unui bmw hihihihi pervers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 14, 2012 Autor Share Postat Mai 14, 2012 Ai tu un spirit de competitie exagerat. Probabil si cad esti la WC te intreci in basini cu colegul de cabina. Daca proprietarul de ST era dotat cu camera nu trebuia sa aiba un subiect in fata , sa nu filmeze numai bolovanii? Trecand peste amanunte, drumul este super si asta conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Ai tu un spirit de competitie exagerat. Probabil si cad esti la WC te intreci in basini cu colegul de cabina. Daca proprietarul de ST era dotat cu camera nu trebuia sa aiba un subiect in fata , sa nu filmeze numai bolovanii? Trecand peste amanunte, drumul este super si asta conteaza. bogdan man eu stiam ca o data cu trecerea anilor devii mai intelept....esti al II lea care contrazice regula trebuie sa comentez si eu ce dracu eu filmez doar bolovani...nu suport sa stau pe closet langa un .."fasait'...ori se baseste ori ba apropo...tare rau si drumul ala la pastravarie in bulgaria.... acum lucruri serioase de ce nu te bagi sa faci niste "desiero" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 14, 2012 Autor Share Postat Mai 14, 2012 acum lucruri serioase de ce nu te bagi sa faci niste "desiero" Ce e desiero? ceva de mancat? un desert? vorbesc cu nevata-mea si face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Da' ce-i aia nevata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 o yamaha in spatele unui bmw hihihihi era sa uit ... peisaje frumoase pai daca se strica ceva piesa de plastic de la motorul bmw-ului sa nu ramana saracu pe dealuri singurel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Am auzit ca GS are cadrul de plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Am auzit ca GS are cadrul de plastic. da da. si cadru si motoru. noroc ca am adv. ) Ce e desiero? ceva de mancat? un desert? vorbesc cu nevata-mea si face desierto de fapt. "Touratech-designed, rally-tested all over the world, the R1150GS Desierto Fairing. A new look for your R1150GS." da sincer ma indoiesc ca nu stiai deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 1337080322[/url]' post='3127901']pai daca se strica ceva piesa de plastic de la motorul bmw-ului sa nu ramana saracu pe dealuri singurel ) Am doua BMW-uri la activ,depanare si tractare 50 km cu ST-ul. Asa ca nu este exclus. 1337084221[/url]' post='3127982']da da. si cadru si motoru. noroc ca am adv. ) desierto de fapt. "Touratech-designed, rally-tested all over the world, the R1150GS Desierto Fairing. A new look for your R1150GS." da sincer ma indoiesc ca nu stiai deja. Habar nu am avut. Nu urmaresc evolutia GS mai vechi de 1200. Lumea vorbea de un parbriz desierto, dar pt 1200 cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 16, 2012 Autor Share Postat Iunie 16, 2012 Un forum interesant mai ales pt cunoscatorii de limba germana. http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=xt1200z%20forum&source=web&cd=1&ved=0CFkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fxt1200z-forum.de%2F&ei=qNzcT8mNPI7OswbI142_DQ&usg=AFQjCNGsjC5EYq8xhOGLkI2GkbBgGkeIUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 Salut Bogdan, cum ai rezolvat cu parbrizul? mie la 1,85 m imi da turbulente direct in casca si e teribil de rau la drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 17, 2012 Autor Share Postat Iunie 17, 2012 (editat) In pg 59 am pus poze cu parbrizul de anul asta. Cred ca va fi ultimul pt ca de data asta l-am nimerit. Este destul de mare, dar este si reglabil pe inaltime, 105 mm. Castigul cel mai mare este pe autostrada cand la peste 160 cu parbrizul ridicat la max este calm si liniste in spatetele lui. In oras, sau la plimbare lejera il cobor. Vad peste el si sunt ventilat bine pe canicula. Ventilatie suficienta este si cu el ridicat pt ca trece aer pe dedesupt, dar privirea prin parbriz. Nu o fi el cel mai frumos, dar sigur cel mai util. Editat Iunie 17, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 ai dreptate,nu arata deloc bine si nu-mi place sa ma uit prin parbriz. cred ca o sa caut o varianta ptr a pune o extensie la cel original si o sa ma uit si dupa un parbriz mai mic,macar sa nu-mi mai de-a turbulente in casca. asta este noua motocicleta de hoinareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate