b374 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 N-au fumat ei nimic, va fi insa un alt albastru in oferta, atat varianta normala cat si worldcrosser. Albastrul "de strada"... nuanta diferita de albastrul de la off si mai aproape de nuantele de la motorete de strada ca sa zic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Albastrul "de strada"... nuanta diferita de albastrul de la off si mai aproape de nuantele de la motorete de strada ca sa zic asa... Indeed. Cu telescoapele aurii si albastrul acesta aduce bine de tot cu nuantele R1 si FZ1. Editat Septembrie 20, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2012 La ce mai poate fi folosita o motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=0VLwA2pxpDI Editat Noiembrie 26, 2012 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Nu-s ce sa zic... mi se pare oarecum irelevant in sensul ca totusi nu e nimic naspa pe care pica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 4, 2012 Autor Share Postat Decembrie 4, 2012 Varianta 2013 a parbrizului. Restilizare usoara si reducerea dimensiunilor deoarece zona de protectie era mai marte decat necesarul, mai ales dupa adaugarea glisarii parbrizului 10 cm pe verticala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 pai da... unii al 7 parbrize stilizate si restilizate de aia nu mai termini cutiile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 6, 2012 Autor Share Postat Decembrie 6, 2012 Cutiile tale. Hai sa stabilim culoarea, negru mat sau argintiu cu coltarele negru mat, si sa vedem cadrul tau pt sistemul de prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 lateralele mi se par prea inguste, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Cutiile tale. Hai sa stabilim culoarea, negru mat sau argintiu cu coltarele negru mat, si sa vedem cadrul tau pt sistemul de prindere. MOS NICOLAEEEEEE TRAIESTEEEEEEE UIIIIIII PORTOCALII KTM eeee acum daca e gata si topcaseul pot sa mi deschid firma de pompe funebre transport rapid la cimitir ma strecor usor nu mai sta nici lumea in spatele coloanei de masini imi mai trebuie un atas pentru popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Craciun Fericit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Craciun Fericit !!! pai da..... CRACIUN FERICIT......la unii mosul a venit.... la MINE ...NU!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 pai da..... CRACIUN FERICIT......la unii mosul a venit.... la MINE ...NU!!!!!!!! lucreaza Mosul si pentru tine(cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 lucreaza Mosul si pentru tine(cred) o lucra...da.i gol rau sub brad..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Daca este cineva interesat, pot trimite pe e-mail manualul utilizatorului - format . pdf, in engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 Eu am si manualul utilizatorului si cel de service,l-am dat celor care l-au cerut, daca te referi la ST. Cel al utilizatorului l-am primit fiecare sub forma de brosura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Bogdan, sigur ca la ST 1200 ma refeream si stiu ca le ai pe amandoua - dar tiparite. Eu insa am specificat ca este vorba de formatul electronic, care poate fi trimis / primit imediat. Ma tot uitam prin folderul "Moto" si am dat de el. Intrucat mi-am adus aminte cat am umblat - si platit in 2005 - pentru cel de F650 GS, mi-am zis totusi sa intreb, poate ca-l vrea cineva. Nu-mi faceam nicio problema ca tu nu l-ai da, dar inca o data, eu m-am referit la formatul electronic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 26, 2012 Autor Share Postat Decembrie 26, 2012 Manualul utilizatorului l-am primit tiparit odata cu motorul, cel de service in format electronic de la dealer. Cu ocazia asta am sa le caut sa le mai rasfoiesc putin ca si uitasem de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Ti-au dat manualul de service ...? Este prima data cand aud asta! Sigur este manualul de service, nu-l incurci cu altceva? Nu de alta, da' stiu ca nici masinile nu se livreaza cu manual de service; ciudat ...! Pai atunci esti norocos! Mie la cele trei motocilete, de la Bavaria mi-au dat doar Rider's manual! Mi-l dai si mie pe mail, te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Ti-au dat manualul de service ...? Este prima data cand aud asta! Sigur este manualul de service, nu-l incurci cu altceva? Nu de alta, da' stiu ca nici masinile nu se livreaza cu manual de service; ciudat ...! Pai atunci esti norocos! Mie la cele trei motocilete, de la Bavaria mi-au dat doar Rider's manual! Mi-l dai si mie pe mail, te rog? la astia la yamaha le da si manual de service si ceva piese de schimb.........ca nu mai au reprezentanta la bmw le da DOAR rider s manual atat trebuie sa faci cand ai BMW .....SA "RIDE""""" Editat Decembrie 26, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 (editat) Ti-au dat manualul de service ...? Este prima data cand aud asta! Sigur este manualul de service, nu-l incurci cu altceva? Nu de alta, da' stiu ca nici masinile nu se livreaza cu manual de service; ciudat ...! Pai atunci esti norocos! Mie la cele trei motocilete, de la Bavaria mi-au dat doar Rider's manual! Mi-l dai si mie pe mail, te rog? Vrei manualu' de service de la GS? Oficial nu e in procedura nici la Yamaha, da' nu insemana ca nu se poate... la astia la yamaha le da si manual de service si ceva piese de schimb.........ca nu mai au reprezentanta huh? asa de gluma... plangeau bmwistii cu cateva luni in urma ca n-au mecanic in bartamai reprezentanta? la bmw le da DOAR rider s manual atat trebuie sa faci cand ai BMW .....SA "RIDE""""" Man, ce se face manual nu are treaba cu calaritu' Editat Decembrie 26, 2012 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Vrei manualu' de service de la GS? Oficial nu e in procedura nici la Yamaha, da' nu insemana ca nu se poate... huh? asa de gluma... plangeau bmwistii cu cateva luni in urma ca n-au mecanic in bartamai reprezentanta? Man, ce se face manual nu are treaba cu calaritu' mie imi spui ca am plecat cu surubul in buzunar sa mi l pun acasa asta e BAVARIA........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 30, 2012 Autor Share Postat Decembrie 30, 2012 Ti-au dat manualul de service ...? Este prima data cand aud asta! Sigur este manualul de service, nu-l incurci cu altceva? Nu de alta, da' stiu ca nici masinile nu se livreaza cu manual de service; ciudat ...! Pai atunci esti norocos! Mie la cele trei motocilete, de la Bavaria mi-au dat doar Rider's manual! Mi-l dai si mie pe mail, te rog? la astia la yamaha le da si manual de service si ceva piese de schimb.........ca nu mai au reprezentanta la bmw le da DOAR rider s manual atat trebuie sa faci cand ai BMW .....SA "RIDE""""" Sa ride si sa plateasaca reparatiile la AB. Manualul de service este cu circuit inchis. Mi l-au dat pt ca am comandat primul motorul fara sa-l miros inainte. Super baietii de la reprezentanta. Deocamdata l-am tinut degeaba. Nu am avut nevoie de el si practic uitasem unde l-am pus. Zilele astea am sa incerc sa-l rasfoiesc. Dimineata am deschis manualul. 616 pagini de desene, explicatii si subansamble explodate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 sint interesat de o cutie distrusa dar originala de Yamaha defapt numai elemente de inchidere, limba ce blocheaza capacul si accioneaza sistemul de demontare de pe placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Ca si ultima rezolutie, poti incerca la dealerul Yamaha din Cluj, de pe str. Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate