ss_mihai Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) A iesit super! Sunteti cei mai buni! Si veteranii si tinerii! Inca o data mii de multumiri, Cristi 57! Luandu-ma cu tine mi-ai facut cunostinta cu veteranii care m.-au dat pe spate cu felul lor de a fi! Iar baieti tineri sunt buni rau! Multumiri Geaninei si lui Adi ptr cantari! Pedro, am ramas dator cu niste tzigari! Editat August 24, 2010 de ss_mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 ...Multumiri Geaninei si lui Adi ptr cantari!... Sefu' de acum sa nu mai lipsesti niciodata, mai ales ca ai contribuit din plin la spectacol. Multumim si noi ca ne-ai fost alaturi mai ales cu vocea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Imi cer scuze ca am intarziat cu fotografiile . Am mai pus cateva aici Visit My Website Visit My Website Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Sefu' de acum sa nu mai lipsesti niciodata, mai ales ca ai contribuit din plin la spectacol. Multumim si noi ca ne-ai fost alaturi mai ales cu vocea... YESSSSSS.........................VOICE NUMBER ONE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 (editat) pozele unde sunt ????????????? Editat August 25, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 (editat) s-au facut sute de poze. UNDE SUNT ??????? Editat August 25, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Gata, ma trezi si eu. Multumiri organizatorilor, se stiu ei,si mai ales proprietarului localului Ciprian. Citeva poze, si asta datorita faptului ca tarziu, mi-am dat seama ca tineam aparatul cu obiectivul spre mine si ma orbeam singur. De mentionat faptul ca aveam printre noi si 2 tineri @Dani86 si @Sumidan, care merita apreciati ptr ca au inceput pe IJ-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie23 Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) It was a great time with good company, thanks to all of you for the party ! It's a long ride on the old machine or I would join you more often, but I hope to see you again next year and let me know if any of you get to Varna Editat August 26, 2010 de charlie23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 It was a great time with good company, thanks to all of you for the party ! It's a long ride on the old machine or I would join you more often, but I hope to see you again next year and let me know if any of you get to Varna Charlie, please throw away the fucking 6V system... if you want to get here next year. Okay?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie23 Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 better to ride on a 6v system than to talk about a 12v system Thanks again for the parts, I'm just helping to clean out your junk pile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Junk pile? Hahahaha, well, that junk seems to work! My 12V system also worked perfectly before I opened up the engine, and it will do that again. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 uite cum au continuat ei petrecerea fara mine...crezui ca fiecare se retrage la casile lui...da' de unde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 uite cum au continuat ei petrecerea fara mine...crezui ca fiecare se retrage la casile lui...da' de unde... daca erai mai cumpatat la pedala mancai si tu o felie de pepene rece la Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 daca erai mai cumpatat la pedala mancai si tu o felie de pepene rece la Cristi pai daca stiam ca e in proiect pepene crezi ca ma atingeam de robinetul de benzina?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 pai daca stiam ca e in proiect pepene crezi ca ma atingeam de robinetul de benzina?!? chiar sunt curios cum o sa cari pepene pe voshod la baile boboci la urmatoarea intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piratufm Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Cateva fotografii facute cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 chiar sunt curios cum o sa cari pepene pe voshod la baile boboci la urmatoarea intrunire )=)) n-o sa se intample! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Domne peste tot poze cu @Pedros.........as mai pune si eu una dar sa spuna pedro daca o pun sau nu ......e destul de comica poza ......................... nea Pedro o pun sau nu????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Domne peste tot poze cu @Pedros.........as mai pune si eu una dar sa spuna pedro daca o pun sau nu ......e destul de comica poza ......................... nea Pedro o pun sau nu????????? cu cine vrei s-o pui ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Mizileni si nu numai...va astept la sarbatoarea mustului pe 17-19 sept la enduroparc! se poate veni cu orice motoreta, nu neaparat comunista! haideti sa facem antrenament pentru 1-3 oct! detalii pe www.enduroparc.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 In speranta ca v-ati simtit bine la Baile Boboci sau la noi la Mizil, putem sa va anuntam ca a fost record de moto comuniste, fiind prezente 30 de motoare comuniste cu atas sau fara si clasice. Asteptam parerile voastre (de bine ) despre adunare, deocamdata nu se accepta critici despre ce s-a intamplat (suntem prea "obositi" sa le facem fata) Fiti blanzi cu noi ! . Ceea ce noi ne-am dorit se pare ca a devenit realitate fiind , dupa parerea noastra, un vis implinit. Raman cu ideea si cu speranta ca anul viitor sa ne vedem sanatosi la inrunirea anuala de comuniste in Ardeal . Bună dimineața! Că dacă mă uit la ceas e 03:21. Am făcut poze și filme pe 2 octombrie la Băile Boboci și parcă n-aș vrea să deschid un topic nou cu ele. Difuzează-l tu celor despre care știi că au fost acolo. Îi cunoști mai bine. Mulțumesc, Dan Petcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 Acu' ca stiu ca e a ta... Faina mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Din cate stiu eu editia de anul asta se tine pe undeva prin ardeal si prin vara..cel putin asa s-a vorbit aici pe forum anul trecut.Stiu sigur ca ma tot gandeam ca vreau sa ajung neaparat.Ruse asta pe unde e?e Ruse la care ma gandesc eu? ce te miri asa? a zis Ruse nu Rusia Cj-Ruse 500km Tm-Ruse 600km Din Moldova n-are rost sa mai calculez,ca e mult mai accesibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 ce te miri asa? a zis Ruse nu Rusia Cj-Ruse 500km Tm-Ruse 600km Din Moldova n-are rost sa mai calculez,ca e mult mai accesibil Nu se mira ci se-ntreaba, Mihai a zis la misto, si tu calci in urma lui? Prin ardeal o sa fie imbirligarea, pina nu avem unda verde de la Silviu si Berchezu, o sa stam cam cumintei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 unde e gluma ca n-o vad?pot sa iau de buna propunerea?si care Mihai?exista un mihai_prd modelator care se crede dresor p'aci care imparte sarcasme,arogante si invective publicului larg,jongleaza cu motociclete si celebrul sau numar de hocus-pocus cu posturile de la bursa...indicat e sa se foloseasca username-ul sa nu se confunde cumva ca ar exista chiar si un OM cu numele asta prin zona... stai pe aproape @pedros,in curand o sa propuna intalneala la el pe prispa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate