george salcudean Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 EAST EUROPEAN MOTOR SHOW, CEA MAI MARE INTRUNIRE MOTO DIN ROMANIA VA AVEA LOC IN PERIOADA 23-25 IULIE IN PREDEAL. PENTRU INFORMATII VA STA LA DISPOZITIE RADU ZARNESCU 0731342275 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 in sfarsit s-a anuntat mai oficial....prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) a aparut si site-ul oficial www.eastbike.ro ,pe pro-bike era pus mai demult anuntul,acum nu stiu ce sa mai zic,aparuse un user care zicea ca nu s-ar mai tine intrunirea...,dar adca s-a postat azi si aici ca se tine,eu zic ca merge...cel mai bine ar fii sa dam un tel.. Editat Iulie 13, 2010 de gusteru_streetfighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Mai multe detalii !?... se poate ? ... posibilitati de cazare, taxe, locatie exacta, program, etc. Mutzam fain anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoadventures.ro Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Intalnirea se tine! Am vorbit cu organizatorul. Zvonerii si raspindacii insa isi fac de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 dap,se tine s-a confirmat si pe pro-bike. pt informatii: accesati: www.eastbike.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 prezent ..... poate ne strangem si plecam mai multi pana acolo, eu de ex plec sambata dimineata 24.07.2010 . Daca mai pleaca cineva sambata sa mi dea un msg 0765141549 stabilim ora si punct plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristichivu74 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Vom fi acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Suntem 2 persoane pana acum care pleaca sambata la ora 8:00 . Daca mai sunt persoane care vor sa mearga in ziua respectiva un msg sau un beep si sun eu pt detalii 0765141549 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rallu_bikes Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 EAST EUROPEAN MOTOR SHOW, CEA MAI MARE INTRUNIRE MOTO DIN ROMANIA VA AVEA LOC IN PERIOADA 23-25 IULIE IN PREDEAL.PENTRU INFORMATII VA STA LA DISPOZITIE RADU ZARNESCU 0731342275 Aualeu !!!!! Cu ce mincuni vine anul asta ? Ca anul trecut am vazut muzeu honda , iron art competition , trupe suedeze de Metal , 4 lei apa plata la 500 ml , Mare Teapa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) Poate invata si ei din greseli anul asta.Si premiile au fost teapa anul trecut. Editat Iulie 15, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 nu stiu de premii ...dar ca intrunire mi s-a parut foarte reusita ...pacat ca a plouat dar ,..asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Poate au invatat sa ne mai traga o teapa eu nu mai bat 500km sa dau pe o apa la 500ml- 4 ron ;orisicum sau facut de ras anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Din punctul meu de vedere (al unuia care a fost in ultimii doispe ani la vreo 30-40 de intruniri), intrunirea de la Predeal este in Top 5 ca manifestare si desfasurare! Daca nu ar fi fost ploaia cred ca ar fi fost si mai si.., asa ca, fara sa fi fost platit de organizatori sa fac reclama evenimentului, pune-ti mana pe motorete si merge-ti la Predeal, ca se merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 dap,pitestenii se mobilizeaza si vin cu forte proaspete!! ieri am vazut si pe postul tvs brasov prezentarea oficiala a evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Din punctul meu de vedere (al unuia care a fost in ultimii doispe ani la vreo 30-40 de intruniri), intrunirea de la Predeal este in Top 5 ca manifestare si desfasurare! Daca nu ar fi fost ploaia cred ca ar fi fost si mai si.., asa ca, fara sa fi fost platit de organizatori sa fac reclama evenimentului, pune-ti mana pe motorete si merge-ti la Predeal, ca se merita! e drept, intrunirea a fost foarte ok si voi fi prezent si anul asta dar.... cei care se plang de preturi au mare dreptate. Daca vor fii preturi ca anul trecut: - 10 lei o ciorbita de fasole facuta la ceaun! - 4 lei apa la 0,5l??? si daca ne mai lovesc si cu o taxa de intrare de 50 lei anul asta, am un singur cuvant de spus: RUSINICA! "e foame de bani baieti?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 taxa e 30 lei la intrare..intradevar preturile la mancare au fost cam sus anul trecut...cel putin la cabana ajungeai cu o ciorba de burta la aproape 15 lei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Merge cineva din Timisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 cred ca mai bine ai face un topic la comunitatea din Timisoara..v-ati strange mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Stie careva cum pot retine o camera ..ceva prin zona?? Multzam' anticipat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Stie careva cum pot retine o camera ..ceva prin zona?? Multzam' anticipat.. www.inpredeal.ro sau , direct acolo ca e criza , sunt nenumarate pensiuni in zona si au camere libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Sunt curios unde o sa faca show ul Kevin Carmichael,daca o sa faca pe aleea aceea de la cabana mai bine nu mai face... si o sa ne facem iar de ras ca si tara gazda ca sa zic asa ....referitor la anu trecut am vazut muzeu honda si iron art in cort dupa ce am adormit .........anu asta nu am nici o asteptare sper sa nu fie teapa cu faza cu Kevin Carmichael.....Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 iron art a fost,dar fara premii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Defilarea la 11:00 prin Predeal si demonstratia de stunt intre orele 12:00-14:00 in piata garii.Orele sunt valabile ptr data de 24.07.2010 Editat Iulie 20, 2010 de BYE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 www.inpredeal.ro sau , direct acolo ca e criza , sunt nenumarate pensiuni in zona si au camere libere Multzam frumos !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate