CIP Moto Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Buna Ziua Va prezint noua motocicleta mea R6 2006 13300€ cu toate taxele noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_corneliu Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Buna Ziua Va prezint noua motocicleta mea R6 2006 13300€ cu toate taxele noua Exact noua in tzipla! S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Sa ajungi sa iti iei si r6 din 2030..asta iti doresc...numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Super misto calutu`, e primul tau motor sau ai ceva experienta? apropo ce era in cutia aia? Fai prezentarea la ARC miercuri, bafta sa va bucurati unul de altu` si sa ajungeti in locuri in care nu ati visat vreodata. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Sa o stapenesti sanatos si sa apuci batranetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Super misto calutu`, e primul tau motor sau ai ceva experienta? apropo ce era in cutia aia? Fai prezentarea la ARC miercuri, bafta sa va bucurati unul de altu` si sa ajungeti in locuri in care nu ati visat vreodata. Numai bine. In cutia aia este parbrizul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Frumos monstru ai achizitionat E super sa o stapanesti sanatos, Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Nu-mi place culoarea. In rest e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Frumoasa , sa o stapanesti sanatos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sauron Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 moooaaamaaaaa 13000 mii de euroi si sa o montez tot eu? le ziceam sa mi-o dea la keie si cu plinu facut sa fiti fericiti impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 ceva impresii??? v-ati imprietenit???sau tatonati terenul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 S-o stapanesti sanatos si sa ai parte de multi,multi km fara incidente.Superba..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 (editat) La cum nu mai da nici un semn, ori e pe motor si nu se mai satura de el, ori deja si-a luat botezu (sper sa fie prima varianta). Este foarte reusit modelu asta, eu sunt mort dupa codita aia care e pur si simplu perfecta. O sa-mi iau si eu una peste vreo 3-4 ani cand va fi ceva mai ieftina Editat August 7, 2006 de crisluca1985 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 s-o stapanesti sanatos si fara incidente:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIP Moto Postat Octombrie 12, 2006 Autor Share Postat Octombrie 12, 2006 Hello Ma scuzati ca nu am rezpunz mai repede dat nu inteleg de ce nu apara respunz la message pe mailu meu? nu este optiuna asta pe forum? Nu am montat eu decat am facut poza la vama si RAR pentru ca am importat eu. 13300€ in loc de 14 600€ la representata eu zic ca este un pret super bun. Multumesc pentru toate commentari ! ! Daca sunteti interesat o sa fi in vanzare la 12 000€ pe www.moto-import.ro are decat 1000km la bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Hello Ma scuzati ca nu am rezpunz mai repede dat nu inteleg de ce nu apara respunz la message pe mailu meu? nu este optiuna asta pe forum? Nu am montat eu decat am facut poza la vama si RAR pentru ca am importat eu. 13300€ in loc de 14 600€ la representata eu zic ca este un pret super bun. Multumesc pentru toate commentari ! ! Daca sunteti interesat o sa fi in vanzare la 12 000€ pe www.moto-import.ro are decat 1000km la bord. Scrii frumos de mana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billy m Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Scrii frumos de mana! O fi (a)roman...e scuzabil...sa-l iertam de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIP Moto Postat Octombrie 13, 2006 Autor Share Postat Octombrie 13, 2006 Hello Im cer scuze dar adevaru este ca nu sunt roman, sunt francez expatriat in romania de un an, stiu ca mai am mult de invatat la scris dar este greu. Scuze inco data. Par contre si certaines personnes parlent le français c'est avec un grand plaisir que je pourrais repondre dans ma langue maternelle !! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Octombrie 14, 2006 Share Postat Octombrie 14, 2006 (editat) Hello Im cer scuze dar adevaru este ca nu sunt roman, sunt francez expatriat in romania de un an, stiu ca mai am mult de invatat la scris dar este greu. Scuze inco data. Par contre si certaines personnes parlent le français c'est avec un grand plaisir que je pourrais repondre dans ma langue maternelle !! )))) un mic sfat : aratale fetelor lor arta sarutului frantuzesc si vei intelege cum sta treaba cu "limba" romana (propun moldovencele ...adevarate profesoare de limba romana ) Hai sa ne traiesti in tara lor Editat Octombrie 14, 2006 de h1m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) Tare piesa ! Va dati seama...ultimul model...si virgina....tare frate! S-o calaresti sanatos si sa ai parte de ea fara incidente neplacute ! Pune-o si tu la ''Grupul detinatorilor de R6'' s-o vedem sinoi mai bine ! Cat despre culoare.... e (verde nu dadea prea bine:grinbandit: ) Editat Octombrie 16, 2006 de MUSASHI R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIP Moto Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 Nu stiu unde este asta "grupul....." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Uite si grupul /index.php?showtopic=41463 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 tare piesa... tare...mai ales xa este "virginica"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIP Moto Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 Super misto calutu`, e primul tau motor sau ai ceva experienta? apropo ce era in cutia aia? Fai prezentarea la ARC miercuri, bafta sa va bucurati unul de altu` si sa ajungeti in locuri in care nu ati visat vreodata. Numai bine. Merg cu motocicleta de cand am 7 ani am inceput in 1988 cu Pw 80 pentru cine cunoaste. Ma las de R6 nu se poate merge cu supersport in Romania, mai ales cu modelu asta care nu are nimic sub 11 000tr/min. Eram obijnuit cu CBR 900 care aveam inainte de ma muta in Romania. Drumurile nu sunt bun si nu exist circuit. Nu am placare de conduce in Supersport aici. Acuma ma bag la enduro si la supermoto care cred ca este mult mai bine pentru Romania, aveti o tara superba pentru Enduro si ATV. Nu prea merg in Bucuresti cu ea, sunt la Craiova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate