chinezu Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 @chinezu - folositi-le cum? tambalau?"Ofițerul care a provocat accidentul lucrează la Corpul de Audit al Ministerului de Interne Âşi urma să fie transferat la Academia de Poliție. El va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă. Din primele date, acesta nu consumase alcool." - si a fost dus la spital ca avea tensiunea 18 !!!!!!!!!!!!!!!!! vrei sa facem asociatiei si sa ajutam sa platim un avocat pentru familia indurerata de pierderea suferita? Probabil ca il vor cerceta, cum o sa se sfarseasca ancheta om vedea. Da, eu sunt dispus sa dau bani, dar despre asta vb pe pm Trimis pozele, filmele la televiziuni, la ziare. Sa fie urmarita ancheta...sa nu se stinga incidentul dupa o saptamana si sa nu mai aflam nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalu Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 .. saracu sofer ..in stare foarte grava adus la spital .. pt ce? deci deja se pune la cale o portita de scapare? RIP.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 este la ministerul de interne domnul. o sa se musamalizeze repede. e bagat in sistem. o sa iasa basma oarecum curata. o sa faca totul cu suspendare. e la primul eveniment se presupune. asa ca o sa fie "iertat". sistemul e de vina. sistemul pute. vorba aia. pestele de la cap se impute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgeo Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) Trist,dumnezeu sal ierte :D Editat Iulie 15, 2010 de ionutgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 partea proasta e ca doar familia se poate constitui parte (cred) si cere rezultate / contesta achete etc. Daca vreti putem sa ajutam familia ! Nu ar strica ca din vinovatul asta sa facem o campanie de constientizare a faptului ca VITEZA UCIDE . Daca era un Tico in loc de motocicleta ar fi fost acelasi rezultat. Daca era un Logan ar fi fost o ranire grava. Soferul trebuie sa faca puscarie si sa fie aratat ca exemplu altor gigei vitezomani care sa se mai gandeasca de 100 de ori inainte sa isi rupa masinile din 1980-1990 pe sosele patriei (inclusiv aia care se stiu ce conduc toate gunoaiele fara revizii ca lumea cu numere de BG) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Uneia din asistentele de la SMURD i s-a facut rau ala vederea motociclistului. S-a intors la masina si n-a mai miscat pe o raza de 2m pana a plecat de la fata locului... In primul rand sa se afle cine este. Mie imi pare foarte cunoscut numarul de inmatriculare si-l asociez cu cineva de pe forum. Tocmai mi-am amintit numele celui de care vorbesc dar nu vreau sa spun pana nu sunt sigur. I-am dat mesaj. Sper sa raspunda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
need for speed Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Prieteni, mort pe asflat, cei de la medicina legala i-au scos verigheta, l-au bagat in sac si au plecat cu el....terifiant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Prieteni, mort pe asflat, cei de la medicina legala i-au scos verigheta, l-au bagat in sac si au plecat cu el....terifiant... presupun ca nu o sa o mai puna la loc. tipic romanesc sau mioritic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Asa e procedura probabil, nu cred ca se imbogateste nimeni cu verigheta unui decedat. O sa fie returnata familiei. Doamne Dumnezeule... mi s-a facut rau.. Acum o saptamana am vazut un motociclist mort aici pe strada... Deja nu mai pot, de fiecare data cand urc pe motocicleta numai sicrie si morti vad. Mama ei de viatza. Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
need for speed Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Asa e procedura probabil, nu cred ca se imbogateste nimeni cu verigheta unui decedat. O sa fie returnata familiei. Doamne Dumnezeule... mi s-a facut rau.. Acum o saptamana am vazut un motociclist mort aici pe strada... Deja nu mai pot, de fiecare data cand urc pe motocicleta numai sicrie si morti vad. Mama ei de viatza. Dumnezeu sa-l ierte! Nu e vorba de verigheta ca si valoare materiala....vroiam sa subliniez ca acasa il astepta cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Daca este sa se faca cheta ,sa se faca pentru capul criminalului! Cel mai groaznic ,este faptul ca oricine ar fi fost (chiar si HD si PM) nu ar fi avut nici o sansa! Iar gandul ca un om a fost condamnat la moarte de un nemernic care la durut in p....,ba mai face si pe mortul ca sa se tireze de la locul accidentului ca ultimul cocalar fara permis,ma inebuneste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) Asa e procedura probabil, nu cred ca se imbogateste nimeni cu verigheta unui decedat. O sa fie returnata familiei. Cineva care chiar cunoaste ... Acum somn... urat accident! Speram sa nu ies din casa azi... Dumnezeu sa-l ierte! Editat Iulie 15, 2010 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 @Nightwolf - tu poti sa ne tii la curent cu mersul anchetei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Ancheta este standard - procedural vorbind. Cercetare la fata locului - parchet - cercetare penala - instanta. Cat dureaza de la punctul 2 incolo n-am de unde sa stiu si nu tine nici macar de competenta mea. Si chiar daca ar tine as prefera, in astfel de cazuri, sa nu stiu. E mai bine pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 si preuspunand ca noi ce 12 martori care putem fi si victime daca eram mai rapizi cu 12 secunde nu suntem de acord cu sentinta (sa zicem 2 ani cu suspendare) putem face recurs? sau doar familia se poate constitui parte civila? Colegul are parte de o comisie speciala datorita faptului ca lucreaza in MAI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Mersul procesului cred ca poate sa-l urmareasca oricine pe portalul lor. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 intrebare: ce cauta acolo INSUSI raed arafat? ca doar nu il confund eu.... si nu cred ca se deplaseaza personal cu smurdul la accidente rutiere.... NIGHTWOLF ma inseala ochii sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) se intorcea cu taxi-ul de la aeroport si cand a vazut ca e accident a sarit din taxi si a facut pe dracu' in 4 sa ajunga SMURD acolo! SMURD - 10 minute - ambulanta 15 minulte politie 20 de minute politie cercetari accidente rutiere 30 de minute. Este un mare om Raed Arafat, pacat ca in acest caz nu s-a mai putut face nimic! Donati si voi aia 2% pentru SMURD, nu ii lasati sa isi ia ministrul de interne Mercedes. Editat Iulie 15, 2010 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 mai fratilor,terminati cu tampeniile cu proces ,sentinte ,puscarie!Bateti campii! Nu o sa se ajunga la nici o sentinta,cercetarea penala va tine mult si bine,se vor face expertize si contraexpertize! Vor aparea martori care vor combate declaratiile martorilor oculari (pentru decredibilizare si bagare in ceata)! Se va trage de timp si dosarul se va subtia! Orice pedeapsa s-ar da (adica 2-3 ani cu suspendare) inseamna automat ca ,criminalul sa fie dat afara din Politie! Dar fiind inca tanar si de perspectiva va face ORICE se poate sa ramana in sistem(adica sa nu fie condamnat)! Au facut accidente mortale alti politisti mai carnati ca asta si nu au primit condamnari sau le-au primit cand au iesit la pensie! Nu-l vad eu pe asta iesind la pensie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeSeRica Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 da, respect pt Arafat, a "inventat" smurdul in romania, si cu ce eforturi. poate asa nu o sa il faca scapat pe soferul criminal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) @adiy32 sa inteleg ca daca ai fi fost tu acolo (cum am fost noi 12 oameni), l-ai fi omorat pe vinovat? sau l-ai fi batut sau ce? Editat Iulie 15, 2010 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 se intorcea cu taxi-ul de la aeroport si cand a vazut ca e accident a sarit din taxi si a facut pe dracu' in 4 sa ajunga SMURD acolo! SMURD - 10 minute - ambulanta 15 minulte politie 20 de minute politie cercetari accidente rutiere 30 de minute. Este un mare om Raed Arafat, pacat ca in acest caz nu s-a mai putut face nimic! Donati si voi aia 2% pentru SMURD, nu ii lasati sa isi ia ministrul de interne Mercedes. poti sa donezi si 50% smurdu-lui si ministrul de internet tot in mercedes va merge. contribuabilii vor platii pentru tot prin diferite taxe, cresteri de tva si alte metode de furt "legalizate". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 @adiy32 sa inteleg ca daca ai fi fost tu acolo (cum am fost noi 12 oameni), l-ai fi omorat pe vinovat? sau l-ai fi batut sau ce? Evit sa intru in polemici cu persoane pe care nu le cunosc si care nu ma cunosc!Dezbat idei sau situatii! Intelege ce vrei tu!Mi-ar fi fost usor sa judec reactia voastra din fata calculatorului dar fiecare reactioneaza in felul lui si atat! Dar nu pot sa nu incerc sa atrag atentia celor care viseaza la sentinte si puscarii ca in realitate lucrurile vor sta altfel! Rog sa fiu scuzat de off topic dar @jamalex m-i sa adresat direct si a trebuit sa-i raspund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 mai fratilor,terminati cu tampeniile cu proces ,sentinte ,puscarie!Bateti campii!Nu o sa se ajunga la nici o sentinta,cercetarea penala va tine mult si bine,se vor face expertize si contraexpertize! Vor aparea martori care vor combate declaratiile martorilor oculari (pentru decredibilizare si bagare in ceata)! Se va trage de timp si dosarul se va subtia! Orice pedeapsa s-ar da (adica 2-3 ani cu suspendare) inseamna automat ca ,criminalul sa fie dat afara din Politie! Dar fiind inca tanar si de perspectiva va face ORICE se poate sa ramana in sistem(adica sa nu fie condamnat)! Au facut accidente mortale alti politisti mai carnati ca asta si nu au primit condamnari sau le-au primit cand au iesit la pensie! Nu-l vad eu pe asta iesind la pensie! nu ii iau apararea, dar o sa iasa la pensie si o sa-l doara la VW. intelegi. sistemul e prea de cacao. e prea corupt si totul e pe baza de rudenie si grade. nu zic ca in alte tari nu e la fel dar pentru chestii minore. un carnet, un trecut pe rosu, o amenda babana. la noi cati au fost de au omorat oameni, pe trecerea de pietoni, sau au facut accidente si au ramas copii orfani. dar stai. respectivii erau greii romaniei. aveau cunostinte, pile. au vb cu cei din sistem si s-au ales cu o suspendare. s-a sters totul. s-a mai auzit ceva de ei? nimic. de ce? au platit oameni ca sa inchida ochii si sa taca din gura. sa mearga totul pe sub mana. nu sunt pesimist in cazul asta, sunt realist. asta se intampla in tara noastra. in statele unite isi dau premierii, presedintii, consilierii si altii demisia ca au zis sau ca au rostit un cuvant prost care a deranjat la urechile cetatenilor. la noi. omori 2-3 oameni si mai si razi povestind la altii ce ai facut tu si ai scapat ca il cunosti pe X pe Y sau Z. exemple sunt multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate