csdexter Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Podul are "trotuar" pentru pietoni, putem sa mergem pe trotuarul ala (din spatele primului gard/parapet) si sa punem lumanari chiar la locul accidentului. @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgeo Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 mm,Nu promit nimic am ceva treaba dimineatza ,dar incerc sa ajung la 9:30 la IKEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Podul are "trotuar" pentru pietoni, putem sa mergem pe trotuarul ala (din spatele primului gard/parapet) si sa punem lumanari chiar la locul accidentului. @Dexter Asa stiam si eu, ca are trotuar... Deci se pot lasa motoarele undeva, intr-o parcare si merge pe jos pana la locul accidentului, unde sa se puna lumanari. Important este sa fie cat mai multi motociclisti pe marginea podului, pentru ca maine este Sambata, frumos afara si multi soferi vor pleca din Bucuresti. Mai vizibili de atat nu cred ca se pot face motociclistii in trafic. Toata lumea cu castile la vedere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) mm,Nu promit nimic am ceva treaba dimineatza ,dar incerc sa ajung la 9:30 la IKEA haideti va rog sa stabilim daca este vorba de: 9.30 IKEA sau 9.30 Mc'Donalds Otopeni (despre care am inteles ca ar fi varianta finala) Meeting-ul aviatic ca meetingul aviatic, om ajunge toti acolo, dar ar fi aiurea sa ne alergam pe in DN1 pentru un moment solemn. Editat Iulie 16, 2010 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 haideti va rog sa stabilim daca este vorba de: 9.30 IKEA sau 9.30 Mc'Donalds Otopeni (despre care am inteles ca ar fi varianta finala) Meeting-ul aviatic ca meetingul aviatic, om ajunge toti acolo, dar ar fi aiurea sa ne alergam pe in DN1 pentru un moment solemn. Pai hotarati-va!!! Eu nu pot sa spun nimic, pentru ca trebuie sa vin sub acoperire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) 9.30 McD Otopeni are logica. Oprim si mergem direct pe pod. La ikea ne strangem, mergem 3 km si oprim iar. Eu vin oriunde oricum, daca altii au preferinte, sa se manifeste. Editat Iulie 16, 2010 de pretzeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Maine si eu pot ajunge la Mc'D. la Otopeni, pentru ca am oricum treaba in directia aia... Daca va vad pe la Mc'D., la 09.30, ma voi opri si eu jumatate de ora. Ideea e sa se vada ca e vorba de niste motociclisti, nu de niste oameni care se plimba aiurea pe pod... Nu ar fi rau sa fie si 2-3 motoare oprite pe acolo... Prea putin ma intereseaza "blocatii" in trafic, care vor intarzia la plecarea in vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Vin si eu. La iKea era bine de facut adunare si mers in grup mare pana la locul accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) Vin si eu. La iKea era bine de facut adunare si mers in grup mare pana la locul accidentului. Da, e si asta o idee buna, cu IKEA. Cred ca ar trebui unit Topicul asta cu cel de la Accidente, poate se ia o hotarare. Baiatul asta chiar a murit nevinovat si asa ceva i se putea intampla oricaruia dintre noi. Editat Iulie 16, 2010 de --=HD=-- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 Da e si asta o idee buna, cu IKEA. Cred ca ar trebui unit Topicul asta cu cel de la Accidente, poate se ia o hotarare. Baiatul asta chiar a murit nevinovat si asa ceva i se putea intampla oricaruia dintre noi. confirm...DAr daca ne vedem la Ikea, ne vedem la ora 9? Mesaj completat 9.30 McD Otopeni are logica. Oprim si mergem direct pe pod. La ikea ne strangem, mergem 3 km si oprim iar. Eu vin oriunde oricum, daca altii au preferinte, sa se manifeste. Si mie mi se pare mai logic sa ne vedem cu totii la 9.30 direct la locul faptei. Acum, fiecare cum considera, insa ar fi bine daca am lua o hotarare in vederea intalnirii mai repede. Si cel mai bine ar fi asa: cine vrea sa vina la ikea, la 9 sa fie acolo, cine vrea sa vina la otp direct, sa fie acolo la 9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Da fratilor, de ce trebuie sa vorbim 20 pagini sa alegem o ora si un loc? RAMANE ORA 9 LA IKEA. Facem un mare grup si mergem cu bun simt pana la destinatie. Frumos ar fi sa vina cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Da fratilor, de ce trebuie sa vorbim 20 pagini sa alegem o ora si un loc? RAMANE ORA 9 LA IKEA. Facem un mare grup si mergem cu bun simt pana la destinatie. Frumos ar fi sa vina cat mai multi. PUNCT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 Da fratilor, de ce trebuie sa vorbim 20 pagini sa alegem o ora si un loc? RAMANE ORA 9 LA IKEA. Facem un mare grup si mergem cu bun simt pana la destinatie. Frumos ar fi sa vina cat mai multi. Confirm, votat, la 9 sunt la ikea! Din pacate am scuter, insa ma simt solidar fata de ceilalti participanti la trafic pe 2 roti.De aceea particip. Viteza mea este de 55-60 km/h.Sper sa nu deranjez pe nimeni cu prezenta mea in grup. cya there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 daca se pleaca de la Ikea nu ar fi rau sa mergem pe toate benzile cu 70, asta daca ne-am strange mai multi de 10 altfel or sa se gaseseasca cativa sa ne croseteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 RAMANE ORA 9 LA IKEA. Facem un mare grup si mergem cu bun simt pana la destinatie. Frumos ar fi sa vina cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) Azi la 21 ce-are? Editat Iulie 16, 2010 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Da fratilor, de ce trebuie sa vorbim 20 pagini sa alegem o ora si un loc? RAMANE ORA 9 LA IKEA. Facem un mare grup si mergem cu bun simt pana la destinatie. Frumos ar fi sa vina cat mai multi. O sa fiu si eu la IKEA LA 9 .Nu o mai balacariti cu locatia si ora ca asa nu mai intelege nimeni nimic ! Bine ar fi sa ne strangem cat mai multe motoare,sa vedem si noi solidaritatea vestitlor bikeri de bucuresti.Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 s-a facut ramane la 9 lKEA ... vin si eu pt ca e o pers care sincer merita si mi-ar parea rau daca nu as pune o lumanare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 O sa fiu prezent ! Sper sa fim cati mai multi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 O sa fiu prezent ! Sper sa fim cati mai multi ! cred ca ma prezint si eu....desi nu cunosc pe nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 cred ca ma prezint si eu....desi nu cunosc pe nimeni! nici eu nu stiu pe nimeni, am scuter...insa vin suntem posesori de 2roti motorizate...prin asta ne deosebim de restul, si trebuie sa ne sprijinim intre noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 eu sunt unul din aia care o sa opresc motoru' pe pod, poate sa vina si armata ca de acolo nu ma misc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 eu sunt unul din aia care o sa opresc motoru' pe pod, poate sa vina si armata ca de acolo nu ma misc.... Zici ca ai probleme la motor, iar eu opresc sa vad daca ai pana, ca am ceva scule si manete de kawa si spray de pana la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Este foarte posibil ca 10 mobre sa aiba probleme si sa se opresca, cu avariile puse, 5 min, pe TOATE cele 3 benzi de pe pod. Zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Ma prezint si eu cu un prieten..... Sper sa fim cat mai multi ! La 9 la IKEA. Seara buna... daca pot ...sa zic asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate