rola Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 caut si eu loc intr-un garaj, zona coplex girocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quback Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 mai este loc pt inca un motor in complex ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 salutare, as avea si eu nevoie de un garaj sa tin mobra, sa mai mesteresc. pun la bataie sculele si know how-ul pe langa banii de inchiriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Te cunosc raulserban? Locuiesti acolo in zona cercului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 aham, poate din vedere ne-am intalnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Nu-l cunosti pe kawazaki ? E baiat la valoare mare in zona incercuita de tine. =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Cum ziceam. Am nevoie de un loc unde sa tin mobra. Sa nu mai patesc dastea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Dar esti sigur ca nu a cazut din alta cauza? Husa+vant=ce ai patit tu. Nu e neaparat s-o impinga vreun binevoitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 nu cade asa usor la vant( nu neg ca husa se comporta ca o vela). si prin cartier nu sunt curenti de vant asa puternici, se sparg de masinile parcate, vegetatie etc daca ar fi cazul de te miri ce furtuna. aseara cand am venit de la serviciu era un golf4 parcat, efectiv, la o palma de motocicleta. ps: de ce zic ca nu e de la vant, pentru ca a stat pe cricul lateral ,fara sa cada , pe vant puternic, cu crengi rupte samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Posibil. Oricum e aiurea! Dar nu te ai uitat putin la golf? Sau macar sa stai de 6 pana venea si sa ti raspunda la cateva intrebari.. Eu daca gaseam motorul asa, turbam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Daca mobra e cea de pe Puscariu se joaca copii din parc cu ea, de multe ori i-am vazut calare pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Salut, urmeaza sa imi iau si eu o motocicleta si am nevoie de un loc unde sa o pun la somn zilnic in zona Steaua(Calea Sagului, peste drum de noul Mall). Nu am pretentii, si la curte e bun, doar sa nu fie in strada si sa fie relativ aproape de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Eu o mai tin si afara,tot in sagului. Asta cand nu am chef s o duc in garaj in girocului. Nu deranjeaza pe nimeni. Ii montezi o alarma si o parchezi la geam cu succes!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Salut,daca intereseaza pe cineva loc in garaj in complexul studentesc la restaurantul Dinar (fostul Camelot )sau salon Monica este disponibil din 1 iunie,tel 0724552088 Sebastian » Post actualizat in 20 May 2016 09:30Salut,daca intereseaza pe cineva loc in garaj in complexul studentesc la restaurantul Dinar (fostul Camelot )sau salon Monica este disponibil din 1 iunie,tel 0724552088 Sebastian pretul este de 15 euro pe luna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Cum ziceam. Am nevoie de un loc unde sa tin mobra. Sa nu mai patesc dastea. 20160514_100747.jpg Un vecin cu spirit civic si a notat nr masinii ce mi a rasturnat motocicleta si azi m a acostat. Aveti idee cum gasesc detalii despre TM11(sau12)FAT culoare rosu (citroen) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Un vecin cu spirit civic si a notat nr masinii ce mi a rasturnat motocicleta si azi m a acostat. Aveti idee cum gasesc detalii despre TM11(sau12)FAT culoare rosu (citroen) Pai daca vecinul e dispus sa depuna marturie ca l-a vazut si da cu subsemnatul la o declaratie atunci presupun plangere la politie.. si afla ei rapid a cui ii. .... daca vor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Pai daca vecinul e dispus sa depuna marturie ca l-a vazut si da cu subsemnatul la o declaratie atunci presupun plangere la politie.. si afla ei rapid a cui ii. .... daca vor Da, asta e singura varianta legala, cu plangere la politie. Problema care se va pune e ca de ce plangerea nu s-a facut atunci (chiar daca autorul era necunoscut).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sbs Morgan Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Sunt din Timisoara, logonicul meu a murit pe motor. Vreau o plimbare, o excursie, o iesire, orice, vrea sa ma simt iarasi pe motor. Cineva prin zona dispus? » Post actualizat in 23 May 2016 18:36Sunt din Timisoara, logonicul meu a murit pe motor. Vreau o plimbare, o excursie, o iesire, orice, vrea sa ma simt iarasi pe motor. Cineva prin zona dispus? Daca mi-ar si functiona tastatura ar fi genial ). ideea e... i want a ride, a walk, anything. o plimbare pe motor. thx ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 (editat) Ne pare rau pentru pierderea suferita... dar e un pic ciudata cerea ta pe un topic despre garaje. Completeaza si tu datele la profil sa nu creada lumea ca user-ul tau e doar o clona a cuiva care vrea sa faca misto. Editat Mai 25, 2016 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Mai 25, 2016 Share Postat Mai 25, 2016 Salut,daca intereseaza pe cineva loc in garaj in complexul studentesc la restaurantul Dinar (fostul Camelot )sau salon Monica este disponibil din 1 iunie,tel 0724552088 Sebastian . mai este un loc disponibil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3'C Postat Mai 26, 2016 Share Postat Mai 26, 2016 Din Septembrie disponibil un garaj in zona Lipovei , in apropiere de scoala de soferi Blitz .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonnere Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Salut, Nou posesor de Hornet, caut un garaj in zona parcului Bucovina, sau in imprejurimi. Am vazut acolo un garaj cu moto, langa casa alba, dar nu am nici o informatie. As vrea sa-l pot lasa peste noapte, si iarna, fara sa surubaiesc la el. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rammstein Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 Salut, e un garaj de inchiriat pe Aradului, dupa semaforul de la Piata Verde. Garajul e aproape fata in fata cu al meu, asa am vazut anuntul. Nu am nici un interes legat de acel garaj dar as prefera prefera sa am vecin un motorist decat un conservar... habar n-am pret sau alte detalii, daca e cineva interesat sa-mi dea PM si o sa iau nr de tel de pe anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psaydee Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Hello, Caut garaj in zona Soarelui (oriunde intre Billa si Pizza Thalia) pentru 2 motociclete. Sau macar una. Apreciez orice hint/oferta Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 (editat) Din păcate am rămas fără garaj. Știe careva un garaj sau loc pt o motocicletă în zona Timocului /Andrei Saguna / Traian /badea cartan sau împrejurimi? Am nevoie destul de urgent pt ca a rămas mobra afară! Contact aici sau 0723039705 Alin Editat Iunie 30, 2016 de AlinAnicai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate