Tankcsapda Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Salut! Am gasit un garaj in zona Dacia, e chiar langa bl Cetatii imediat dupa Gh Lazar. Ar fi cineva interesat sa impartim chiria?( putem baga 2-3 motoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djraven79 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 vali, mi-am gasit pe lidia daca se face loc te anunt. Anunta-ma...si unde pe Lidia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ushul Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salut! Am gasit un garaj in zona Dacia, e chiar langa bl Cetatii imediat dupa Gh Lazar. Ar fi cineva interesat sa impartim chiria?( putem baga 2-3 motoare) salut! unde mai exact e?stau in zona si sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 salut! prima statie de tramvai dupa ce treci de intersectia gheorghe lazar cum mergi catre torontal. cauta pe maps: intrarea catul bogdan si acolo e garajul. da un semn pt detalii, as vrea sa stiu daca e sa-l inchiriem sau daca nu! 0740 199 234 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioprodi Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Buna Sar putea sa am eu loc in garaj incalzit in zona parcul Rozelor, momentan am 2 motociclete dar 1 o vand... si dupa ce o vand o sa mai fie loc de inca 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Salutare.Impart garajul unde tin masina(circul foarte rar cu masina), cu o motocicleta in zona DOROBANTILOR-MODERN,daca e cineva interesat .Pret rezonabil. Editat Aprilie 4, 2014 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Buna Sar putea sa am eu loc in garaj incalzit in zona parcul Rozelor, momentan am 2 motociclete dar 1 o vand... si dupa ce o vand o sa mai fie loc de inca 1 Buna, Tine-ma la curent te rog, deocamdata nu am gasit nimic. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Caut garaj pe Take Ionescu, zona ING/Inspectoratul de Politie sau in apropiere. Multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Loc in garaj disponibil in zona Lipovei, Borzesti (sf. Petru si Pavel) colt cu Stuparilor. Pret 70 de lei/luna Acces la scule, banc de lucru, la nevoie si curent electric. 0722794948 Edi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shameless19ro Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Salut! Am gasit un garaj in zona Dacia, e chiar langa bl Cetatii imediat dupa Gh Lazar. Ar fi cineva interesat sa impartim chiria?( putem baga 2-3 motoare) As fi interesat daca mai e valabila oferta. Cam la ce pret s-ar ridica chiria? Mersi, Arpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Salut. Din pacate nu mai am loc, am bagat 3 motoare deja. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shameless19ro Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Mersi Tankcsapda! Raman deschis si interesat pentru un garaj in zona Bucovina sau undeva pe Cetatii (spre Torontal). Arpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 in complexul studentesc daca are cineva vre-un loc????astept pm ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fred Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 interesat de garaj in zona modern,mai exact in spate la brd sau sala de fitnes Iguana ....sau prin zona ....multumesc astept un raspuns daca stie cineva ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Aprilie 14, 2014 Share Postat Aprilie 14, 2014 interesat de garaj in zona modern,mai exact in spate la brd sau sala de fitnes Iguana ....sau prin zona ....multumesc astept un raspuns daca stie cineva ceva... Salut.In capatul strazii Renasterea(strada de la hotel Strelitia spre Podul Mihai Viteazul...sunt vreo 5-600 de metri de la strelitia)am eu loc cu masina in garaj daca te intereseaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Se ofera un loc in garaj alaturi de o masina in Balcescu pe str Dependentei colt cu Ciprian Porumbescu. Garajul va fi disponibil doar de la 1 Mai si doar daca doreste cineva sa imparta suma de 150 lei pe luna cu un tip ce are masina in garaj( 75 de pers). Pt contact, info luat legatura cu CSABA 0723 069 357 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Se ofera un loc in garaj alaturi de o masina in Balcescu pe str Dependentei colt cu Ciprian Porumbescu. Garajul va fi disponibil doar de la 1 Mai si doar daca doreste cineva sa imparta suma de 150 lei pe luna cu un tip ce are masina in garaj( 75 de pers). Pt contact, info luat legatura cu CSABA 0723 069 357 Bafta! Păi cu cine ai făcut tu matematica de ți-a ieșit o cotă parte de 50% între o mașină și un motor, eu zic că 25% e mai mult decât rezonabil, dar cum zice și proverbul: Nu e prost cel care cere, e prost cel care dă. Spor la chiriași, și nu m-aș mira să ai ceva clienți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Am postat acest anunt deoarece el nu are cont. Pe mine nu ma priveste cu nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) eu sunt dispus sa dau si 75 de lei pt un loc(garaj, curte,boxa parte cu acces, ORICE) pe Take Ionescu in apropiere de politie sau ING. Cererea ramane valabila!!! Multumesc! Editat Aprilie 25, 2014 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 eu stau pe str Bucuresti si caut garaj . daca stie careva vreunul , rog PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Caut si eu un garaj in calea girocului, zona liceul Azur.De preferat impreuna cu cineva. rog pm sau tel 0730434123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.pavel Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 (editat) Salut, caut si eu garaj in complexul studentesc. Daca stie/are cineva va rog sa imi dati un PM. Mersi. Editat Mai 7, 2014 de adrian.pavel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bysmarck Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Salut, Caut un garaj in complexul studentesc pentru o motocicleta. Va rog sa imi lasati un mesaj daca stiti pe cineva care ar vrea sa inchirieze. Multumesc, Editat Mai 20, 2014 de Bysmarck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3'C Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 2 Garaje disponibile pt inchiriat zona Lipovei ( in apropiere de scoala Blitz ) info 0721354098 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 (editat) Am vazut pe strada EUGEN POP(SIMION BARNUTIU)-ZONA MODERN UN GARAJ DE INCHIRIAT LA DEMISOLUL BLOCULUI.DACA INTERESEAZA PE CINEVA..pot lua nr de tel .Ps.Nu este interesul meu pentru inchiriat...eu doar incerc sa va ajut daca va intereseaza. Editat Iunie 10, 2014 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate