BlackmoRe Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Tocmai ce mi-a povestit un coleg de apartament care se ducea să-Âşi ia o shaorma că a avut loc un accident în fața Shaormeriei Dristor. Detalii nu Âştiu multe, mi-a spus că motocicleta era rupta în două, iar Smurd-ul a sosit imediat Âşi l-a luat pe motociclist. Nu Âştie ce motocicletă era. Sper să fie bine. Poate Âştie cineva informații concrete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Nu mai mancati shaorma, e periculoasa ! Moto pare a fi un tdm de 125 (oricum ceva in 2 timpi) numar tm 11 ngp. Din ce am inteles un bmw a vrut sa parcheze pe sensul opus si a intrat pe contra sens luandul in plin. Furca e complet desprinsa de restul motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Moto pare a fi un tdm de 125 (oricum ceva in 2 timpi) numar tm 11 ngp. Din ce am inteles un bmw a vrut sa parcheze pe sensul opus si a intrat pe contra sens luandul in plin. Furca e complet desprinsa de restul motorului. tdm de 125 nu exista, tdr probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 Manevra tipica de cocalar (sau taximetrist). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 (editat) din ce am inteles de la politisti baiatul e lovit la cap. Casca (o cazatura) a ramasa la locul accidentului si inca avea curelusa inchisa dar foarte larg. Motorul a fost luat de un baiat cu un kangoo b68jto. Locul accidentului a fost filmat de un baiat de la prima. Editat August 21, 2010 de psycho_vox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 (editat) am avut si eu drum pe acolo aseara, cred ca am ajuns la vreo 15 minute dupa producerea accidentului. Motorul arata jalnic, furca era desprinsa de sasiu, pe jos erau o casca rosie fara viziera si ceasul de la mana. Pe rider il luase smurd-ul si tocmai aparea o masina a pompierilor. O pata de sange de vreo 20 cm2. Din relatarile martorilor baiatul misca atunci cand a fost luat. Vinovatul a taiat intersectia pe contrasens mai mult ca sigur pentru a opri la shaormeria aia si l-a luat din plin... Editat August 22, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 si pe cat la pariu ca rahatu ala de sofer nu o sa se aleaga cu cine stie ce sanctiuni ? o amenda .. cateva puncte si iar o sa iasa pe sosea. trist ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 puscarie pentru vatamare corporara ! huooo se ia cu suspendare pentru omor din culpa, doar pentru vatamare .... fa tu calculele. foarte trist cu legile de la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlecZ Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 stie cineva de motorist ? cum se simte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 http://videonews.ro/action/viewvideo/55615...-sofer-neatent/ video aici de la antena3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 da o sa scape din pacate pt ca din cate am inteles motociclistul era intr-o stare avansata de ebrietate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 De unde ai auzit de ebrietate? Nici nu stim cum il cheama. In ce stare o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 da o sa scape din pacate pt ca din cate am inteles motociclistul era intr-o stare avansata de ebrietate. era o treaba d`aia .... ATENTIE TROLL!! P.S.: Cine il cunoaste pe motorist, chiar din vedere/auzite URGENT sa ma contacteze va rog!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 nu inteleg de ce mi s-a sters postul ? dar nu-i nimic, o sa mai scriu o data: sper sa faca puscarie pentru vatamare corporala. huoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 sal. sunt cameranul de la prima care a filmat azi-noapte. Imaginile de la antena sunt aceleasi, tot eu le-am filmat (mai colaboram si noi cateodata). Asa am inteles si eu aseara, ca motociclistul ar fi fost beat. Unul dintre politisti mi-a spus ca l-ar fi sunat de la spital chiar automobilistul implicat in accident. omul era bucuros ca doctorii i-ar fi spus ca victima lui era sub influenta alcoolului si se vedea deja iesit din culpa sau ceva de genul asta. gasiti stirea si la noi pe site, chiar daca colegii nu i-au acordat o importanta deosebita. Oricum, aseara erau urme de sange pe jos, si cred ca din pacate omul nostru nu e intr-o stare prea buna...Tot ce stiu e ca a fost dus la pantelimon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 heh... cine e sursa de informatii pentru politie azi... te ia risu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Se mai stie ceva de motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) da , este la perfuzii .....cu votca ?? cred ca aia cand sa-i ia sange pt analize i-au dezinfectat locul cu vreo 2 litri de spirt lamaie si multa gheata ....... pe bune , chiar consumase alcool sau e ala cu mertanu' sau bmw o fi prea smecher ?? Blackmore.... salut man ! Editat August 24, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Halal comunitate,nu stim cum il cheama,unde e internat,nimic. Numai H.A. poate rezolva problema,sa-l vedem pe conservar la stiri. Glumesc desigur.... desi astept cu nerabdare niste stiri din alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 era o treaba d`aia .... ATENTIE TROLL!! P.S.: Cine il cunoaste pe motorist, chiar din vedere/auzite URGENT sa ma contacteze va rog!! Nu mai e valabil, am rezolvat, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Ca de obicei Nightwolf ne lasa cu ochii in soare ca nu-l lasa dontotologia sa ne zica ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Ce sa-ti zic? Trebuia sa intru in legatura cu cineva care il cunostea ... cum nu am reusit, am "telegrafiat" si s-au prezentat parintii ... asta vroiai sa cunosti? E adevarat ca ma scutea de niste hartogaraie un prieten/amic al victimei ... dar nu a fost sa fie... P.S: Nu e destul de clar accidentul pentru tine sau ... nu inteleg exact la ce te refereai cu replica ta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Este clar...Motociclistul sub influenta alcolului conducea mai bine decat automobilistul sub influenta foamei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Pai nu e clar nimic de acolo,era cu alcool sau fara,care e starea motociclistului,cine-i vinovat pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Sunt deja doua accidente petrecute in aceleasi circumstante doar aici. Singura concluzie personala dupa acest topic este ca dupa benzinarii si parcari... acum trebe sa casc ochii si dupa shaormerii ca nu se stie cand face stanga sau dreapta vreun boulean fomist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate