zîmbesc Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 update-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 Season started Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Nu ti-a fost frica? Emotii, ceva? Mai stii sa mergi cu scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 Nu breh. Inca. Vedem mai incolo oleaca. Se misca la fel ca in toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) Nu breh. Inca. Vedem mai incolo oleaca. Se misca la fel ca in toamna. sal man cum simti la viteze de peste 240 gentile laterale? ce anv ai pe el anul asta multam eu l.am dus azi pe brotacel la service schimb ulei si filtru filtru aer lichid frana antigel ulei cardan moto e din 2007 dar am cu ea 14000 km ca din 2010 a vazut strada Editat Martie 9, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Nu ti-a fost frica? Emotii, ceva? Mai stii sa mergi cu scuterul? Scuter bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Season started Bine ai venit Budd@. S-a simtit lipsa, cam rarut pe forum in ultimul timp! Iti doresc un sezon PERFECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 sau Bine ai venit Budd@. S-a simtit lipsa, cam rarut pe forum in ultimul timp! Iti doresc un sezon PERFECT. Asemenea, domnu' Harea. Asemenea! sal man cum simti la viteze de peste 240 gentile laterale? NICIO PROBLEMA! I-am dat 250 (poate mai mult ) toamna trecuta fara mila in drum spre Eifel. ce anv ai pe el anul asta Am BT021. Asta pe spate s-a cam dus si o s-o inlocuiesc cu BT023 multam eu l.am dus azi pe brotacel la service schimb ulei si filtru filtru aer lichid frana antigel ulei cardan moto e din 2007 dar am cu ea 14000 km ca din 2010 a vazut strada Asta trebuie sa fac si eu dar momentan sunt ocupat cu masina. Mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 moto e din 2007 dar am cu ea 14000 km ca din 2010 a vazut strada Pfoaa... te-au prostit aia, au dat km inapoi, nu exsita asa ceva! cum simti la viteze de peste 240 gentile laterale? Maari probleme ai si tu... Gentile alea arata super; din pacate insa, ca sa se integreze in linia designului, sunt destul de mici (parca 14L + 7 extinse) si probabil vreo 700€. Stiu ca nu esti fan genti laterale asa ca uite alternativa, de la prietenii tai Touratech, similar cu ce ai la GSA: http://www.1000ps.de/businessnews-2353693-Touratech_Travel_Bag Este un set format din geanta de baza pe locul pasagerului (28L) la care adaugi cele doua bucati laterale (cate 7L), impreuna costa 299e. Aditional, poti lua setul de genti interioare full-waterproof cu 94€. Apoi, poti adauga geanta de deasupra (care poate fi montata si pe rezervor), asta costa 140€. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 500 eur. De fapt sunt 498 la BMW dealer. Sunt arhisuficiente pentru un trip de 3-4 zile. Poate mai mult, nu am incercat. Am renuntat la geanta pe rezervor pentru ca vroiam navigation citibil. E misto ca poti sa te culci pe el la drum lung. Aia de la turatec mi se pare gay-ish.Da' e mare,ceea ce e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 500 eur. De fapt sunt 498 la BMW dealer. Sunt arhisuficiente pentru un trip de 3-4 zile. Poate mai mult, nu am incercat. Am renuntat la geanta pe rezervor pentru ca vroiam navigation citibil. E misto ca poti sa te culci pe el la drum lung. Aia de la turatec mi se pare gay-ish.Da' e mare,ceea ce e ok. ma manaca in c ...sa trec cam aproape de masini si urasc lateralele khk - multam fain arata chiar f tare geanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 (editat) ma manaca in c ...sa trec cam aproape de masini si urasc lateralele khk - multam fain arata chiar f tare geanta Daca te uiti la silueta mobrei cu tot cu genti nu treci de latimea ghidoanelor LE: bineinteles, daca nu le extinzi cu inca 7L. Altfel nu-i nicio problema. Editat Martie 9, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Sau: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 E frumos mah Fokke-Rule-ul tau si dupa iarna... Haidi asfalt uscatel! PS 250?? Ejti nebun?? Tu? ...te prinde Mieke jar maninci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 sau Asemenea, domnu' Harea. Asemenea! Astea nu-s maxiscootere? Si de ce le-ai dat drept exemplu de scuter produs de BMW? A? A? A? A, da, pentru ca asta sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 E frumos mah Fokke-Rule-ul tau si dupa iarna... Haidi asfalt uscatel! PS 250?? Ejti nebun?? Tu? ...te prinde Mieke jar maninci. Auzi cine vorbea. Cat aveai pe ocolitoare la Brasov acu' ceva ani? Ca d-aia ti-a sarit bujia din bloc. Tu credeai ca motorul ala mai trage ca in tinerete? Daca te uiti la silueta mobrei cu tot cu genti nu treci de latimea ghidoanelor LE: bineinteles, daca nu le extinzi cu inca 7L. Altfel nu-i nicio problema. Evident,am vrut sa spun ghidonului. Ianachime, vezi ca la R ghidonul e mai lat oleaca decat la S, asa ca flexx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Auzi cine vorbea. Cat aveai pe ocolitoare la Brasov acu' ceva ani? Ca d-aia ti-a sarit bujia din bloc. Tu credeai ca motorul ala mai trage ca in tinerete? Ti-am zis ca balambaneau de acasa... doar ca io... nub am crezut ca sint fisele care se balabane... deh . Oricum... merge si acum moabra aia... ca mai vad poze de la baiatu de a luat-o... o frige cu uilii etc... deci trage . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Auzi cine vorbea. Cat aveai pe ocolitoare la Brasov acu' ceva ani? Ca d-aia ti-a sarit bujia din bloc. Tu credeai ca motorul ala mai trage ca in tinerete? Evident,am vrut sa spun ghidonului. Ianachime, vezi ca la R ghidonul e mai lat oleaca decat la S, asa ca flexx! LA MULTI ANI si cat mai multi km alaturi de bondar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 Sar'na! Sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 LMA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iunie 8, 2012 Autor Share Postat Iunie 8, 2012 S20. Singura modificare fata de stoc este ca in loc de 190/50 pe spate am pus 190/55. Mi se pare ca arata mai cul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 o sa simti pe viraje imediat cat de rpd se apleaca si cat de mult este schimbata ciclistica in bine fata de 190/50 foarte frumoasa bicla felicitari numai bine Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iunie 8, 2012 Autor Share Postat Iunie 8, 2012 Pai da, pe modelele noi (K13S) se pun 190/55 asa ca am zis: io de ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iunie 10, 2012 Autor Share Postat Iunie 10, 2012 Da' cum nu. Asta daca nu ma tine asta micu' pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate