B.B. Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Dar sa lasam imaginile sa vorbeasca, nu asa e mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Cu cat orez s-o plati fiecare "etapa"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 3, 2010 Autor Share Postat Septembrie 3, 2010 Am gasit si articolul original - prima poza am gasit-o pe un forum cehesc.. Articolul original: http://www.curezone.org/forums/am.asp?i=1063782 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AURlF2L8yZg...feature=related O alta varianta la How it's made Sparkplug edition (de la minutul 1.55 incolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Thoi pu chi ... nu frumos... nu nu rade fratele si sorur meu muncitor Guanghzo , pentru o constipatie cu orez trebuie munceste 10 ore pe zi, si intoarce la coliba iar tu consumi curentul electric si razi .... hi ping pong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AURlF2L8yZg...feature=relatedO alta varianta la How it's made Sparkplug edition (de la minutul 1.55 incolo) pai nu asa fac si chinejii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Heh oare de unde vin NGk-urile alea ieftine de pe ebay si forum? China o sa-si taie singura craca de sub picioare...dar mai e pina atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Heh oare de unde vin NGk-urile alea ieftine de pe ebay si forum? China o sa-si taie singura craca de sub picioare...dar mai e pina atunci. pe site-ul NGK exista poze cu facaturi si citeva sugestii pentru determinarea autenticitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Am la munca o bujie CR9E , marca MGK Sigur a trecut prin mainile acestora, ca idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Am la munca o bujie CR9E , marca MGK Sigur a trecut prin mainile acestora, ca idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Foarte tare ... lol ... traiasca Adiddas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 6, 2010 Autor Share Postat Septembrie 6, 2010 Mie cel mai mult imi place standul de proba: Si cum e legat firul de masa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Moaa, moare de ciuda americanu care comentează pozele astea. Se oftica rau ca le-au luat gălbejiții piața de producție.. Editat Septembrie 6, 2010 de livius_ereticus007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate