soarendeplasare Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Salutare la toata lumea! Mi s-au tocit franele la Minsk, fata/spate, unde mai gasesc niste ferodo-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Stie cineva seria rulmentilor din carter pentru ambielaj, pentru Minsk? Sunt 2 sau 3 rulmenti? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Stie cineva seria rulmentilor din carter pentru ambielaj, pentru Minsk? Sunt 2 sau 3 rulmenti? Multumesc! Sunt 3 rulmenti, iar cota parca e 6204 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 se vinde minsk inmatriculat cu carte id pret 200 ron fagaras 0765250905. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 se vinde minsk inmatriculat cu carte id pret 200 ron fagaras 0765250905. pune te rog cateva poze! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali800k Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 pune te rog cateva poze! Multumesc! sa dat azi lui cuxi tot in fagaras ,asfalt fara gropi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 1600LEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Ai incercat sa o pui pe 4-5 pagini de anunturi? Poate ca aici nu se uita asa multa lume... Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Ai incercat sa o pui pe 4-5 pagini de anunturi? Poate ca aici nu se uita asa multa lume... Succes! da a fost pus in mai multe locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Gata, moderatorii au stricat si topicul lui Bach. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) Gata, moderatorii au stricat si topicul lui Bach. Merge coltul comunistelor exact cum trebuie, ca o nipra, deci e ok... Editat Iunie 8, 2012 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Merge coltul comunistelor exact cum trebuie, ca o nipra, deci e ok... URAAAA NU SUNT SINGURUL !!! SA BEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Merge coltul comunistelor exact cum trebuie, ca o nipra, deci e ok... Nipra merge bine! Cel putin a mea!!! Acus vin de la plimbare! Ar fi bine macar sa mearga ca nipra...ca aia o repari!!!Da unde-arunca unu o piatra...10 se chinuie sa o scoata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Am mers azi cu un Minsk bine întreținut. Suspensie spate bună, furcă față nouă, direcție bună, motor foarte în mințile lui. Foarte tare frate ...nu mai estimez de-acum motociclete doar din auzite Âşi văzute... nu mai zic nici că e rea nici că e bună pînă cînd nu mă duc Âşi pun oole pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) Stie cineva cate zale are lantul de Minsk ? Eventual si indicativul, sau macar latimea si diametrul rolei de lant. Editat Iunie 15, 2012 de pescarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 E la fel ca la Voshod! 112 ochiuri;indicator,dupa calculele mele e 428;dar nu bag mana in foc! poti lua legatura cu danytunky (danyoldmoto pe forum) ca el mi-a adus mie! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Iata si tovarasul meu credincios de pescuit. M-a purtat timp de 20 de ani ,fara sa cracneasca ,mii de kilometri prin toate hatisurile din Balta Brailei si nu numai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 frumos Minsk aveti! Abia astept sa-l vad mai bine la Siriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 dorix avea una la vanzare,70 de lei parca. eu caut doar un rotor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 mna... pai daca iti dau tie statorul pe rotor;io ce mai fac cu rotorul fara stator! mna ca am ametit! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) nici mie nu trebuiesc 6V; vreau sa pun voshodu cross pe picioare (pe roti) si raman tot pe 12V! Editat Iunie 30, 2012 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rispo Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Va salut! Domnilor, cam cat costa un minsk? dupa ce am vazut cat de utila le este aceasta motoreta celor din tari mai putin dezvoltate, cu drumuri mai dificile mi-a atras atentia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_mihai Postat Iulie 3, 2012 Share Postat Iulie 3, 2012 Vreau si eu un stator de aprindere de minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 cati volti intra in cititorul (care e pe post de platina) de la statorul de la minsk nu stiu din ce an e minsk-ul eu am doar rotor stator si napolitana ce le-am pus pe un cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 Va salut! Domnilor, cam cat costa un minsk? dupa ce am vazut cat de utila le este aceasta motoreta celor din tari mai putin dezvoltate, cu drumuri mai dificile mi-a atras atentia... Cu 1000 lei iti dau eu unul inscris si perfect functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate