shadowlzx Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Mi-am luat originalele, estetic arata exceptional, finisaj deosebit, practic daca nu folosesti manusi nu iti monta, cauciucul este relativ dur, risti sa alunece mana pe metal daca esti transpirat, ud , uns etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinGSR Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) Salut! Mansoanele Rizoma sunt excelent finisate, fiind confectionate din materiale de inalta tehnologie, iar gripul mie mi se pare excelent...evident trebuie sa porti manusi!! Personal am schimbat toata linia ghidonului si acum am alta motocicleta...ghidonul original era foarte greu si neergonomic pentru mine. Am un GSR 600 pe care am schimbat ff multe: tobe, protectii, furtune, filtre, parbriz, amortizor directie, anvelope etc.. Am pus pe ea numai nume consacrate...Nu regret...este alt motor acum...Evident totul are un pret....La mansoanele Rizoma vulnerabila mi se pare fixarea capatului...trebuie executata cu putina atentie pentru a nu se roti in gol sau a se slabi in mers. Recomand capetele cu greutate mai mare (cel putin pt, sport turing nacked) desi nu se compara cu cele originale la greutate, fiind din aluminiu. Mentionez ca si ghidonul cat si protectiile de motor sunt tot Rizoma...furnizorul a fost Dual Tours din Bucuresti; foarte seriosi( a se citi serioase doamnele cu care am corespondat pentru comanda). Editat Februarie 22, 2011 de florinGSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Rizoma face cam toate accesoriile doar pt look. Si asta se cere, vrei sa arati bine, investesti in look. Daca vii la Arc cu o moto full accesorizata cu Rizome vei atrage atentia. De fapt, asta si vor, instinctiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Abia astept sa vin la Arc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Eu am mansoane de la ei si in afara de design, sunt foarte multumit. In vara am parcurs 1300 km si cu manusi si fara si nu am avut decat multumiri in privinta lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 guys care aveti mansoane rizoma, poate mai aveti coronita de la acceleratie, cea pentru 2 cabluri? am gasit la KawaMotors doar ca n-au pe stoc si cica dureaza 14 zile... ma gandesc ca le mai are cineva si nu le foloseste (gen eu pe celelalte adaptoare) n-as vrea sa mai cumpar un set de manere doar pentru plasticul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 daca ai numai cu una sa stii ca poti renunta cu incredere la sufa de revenire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 daca ai numai cu una sa stii ca poti renunta cu incredere la sufa de revenire... este posibil sa revina mai greu gazul si sa nu ai acelasi raspuns al acceleratiei. cum se intampla cu comunistele. inchizi gazu si ea mai ramane turata. in rest e ok, desi nu e bine ca asa a fost facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 guys care aveti mansoane rizoma, poate mai aveti coronita de la acceleratie, cea pentru 2 cabluri? am gasit la KawaMotors doar ca n-au pe stoc si cica dureaza 14 zile... ma gandesc ca le mai are cineva si nu le foloseste (gen eu pe celelalte adaptoare) n-as vrea sa mai cumpar un set de manere doar pentru plasticul ala Ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 cum se dau jos aceste mansoane mai ales cel de pe acceleratie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 au un imbus mic care este pozitionat jos, uita-te atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriangl Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Vreau sa imi comand mansoane si nu sunt prea hotarat, sa imi iau rizoma orignale la 50E(varianta pe rosu), sau sa imi iau fake-uri rizoma look din alea la 50-60 lei de pe net, cu mentiunea ca vreau sa le montez pe 1000rr 2004. Am stat de vb cu prieteni care le au pe astea replica si nu se vaitau de probleme la ele sau fiabilitate, oare merita diferenta de pret intre ele doar pentru ca pe alea originale scrie rizoma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Alea fake zici ca-s de scuter.. am avut si eu mansoane rizoma, ai grip bun pentru strada.. nu te jegaresti pe maini si dau bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) , aveti grija daca va luati imitatii de Rizoma , eu am schimbat mansoanele zilele trecute si mi-am pus imitatii , m-am trezit ca maneta de acceleratie aluneca pe sub manson imi dadea impresia ca raman fara benzina ! deci care m-ati vazut acum doua seri cum trag de mansoane si le bag in buzunar , de aceea o faceam ps. am remediat cu banda adeziva intre manson si maneta ..... Editat Iunie 1, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Deunde pot cumpara mansoane rizoma originale? PS:Ma intereseaza un magazin online Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 la modelul asta de manson unde este divaisul de montaj?respectiv surub sau cu ce dracu e fixat pe semighidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Undeva pe laterala pe care am facut cele doua ''x''-uri gasesti doua imbusuri ingropate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Undeva pe laterala pe care am facut cele doua ''x''-uri gasesti doua imbusuri ingropate o imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 scuze nu s-a atasat poza de prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 scuze nu s-a atasat poza de prima data le am dibuit pb mea este ca nu stiu sa scot capatele de ghidon la modelul asta.poti sa ma ajuti? in capacul de plastic este o gaura dar nu e nimic in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Gaura din plastic trebuia sa fie hexagonala (capacul acela este doar ornament)...daca nu mai este hexagon (s-a stemuit) incearca cu bit (stea) mai mare. In spatele capacului se gaseste imbusul care tine capatul de ghidon ...NU-L DESFACE DE TOT este un mic ansamblu asemanator unui diblu conexpand ...slabeste imbusul dupa care prin miscari succesive, axiale, se poate scoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Gaura din plastic trebuia sa fie hexagonala (capacul acela este doar ornament)...daca nu mai este hexagon (s-a stemuit) incearca cu bit (stea) mai mare. In spatele capacului se gaseste imbusul care tine capatul de ghidon ...NU-L DESFACE DE TOT este un mic ansamblu asemanator unui diblu conexpand ...slabeste imbusul dupa care prin miscari succesive, axiale, se poate scoate done! multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Cu placere...si alta data daca mai ai nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyranha_1984 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Si eu as fi interesat de mansoane rizoma (gold) daca le are cineva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toma Aurelian Valentin Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Salut baieti ! ce parere aveti de aceste mansoane ?? ( http://olx.ro/oferta/mansoane-moto-rizoma-fibra-carbon-ID4AMbV.html ) mi.am comandat un set...inca nu mi.au venit...si asi vrea sa cer cateva sfaturi...cum se monteaza ? care a montat ? si daca sunt bune de ceva la pretul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate