gexxx Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ...iar eu nu inteleg , ursu' ala arata mai tanar ca mine !!!???? ...si este si in doua poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 ...iar eu nu inteleg , ursu' ala arata mai tanar ca mine !!!???? ...si este si in doua poze sint in doua poze ca nu am incaput intr'una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 sint in doua poze ca nu am incaput intr'una mda...asta inseamna ca atunci cand o sa vin si eu o sa-mi faceti album ca sa ma vad..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 mda...asta inseamna ca atunci cand o sa vin si eu o sa-mi faceti album ca sa ma vad..... vii cu motoru' ??? ca oricum este nevoie de 2 albume (cele bune sa se-adune, cele rele sa se spele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Fratilor... iesim maine undeva? Se anunta a fi 21 de grade si e pacat sa ratam ocazia! Eu o sa ies... cu femeia pasager ( )... daca se organizeaza ceva dati-mi si mie un PM sau tel, daca nu, doritorii de o plimbare... la fel... PM sau tel! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 avind in vedere ca ieri nu am inghetat pe motor , ma risc sa spun ca ne vom da pina pe la sfarsitu lui octombrie . cica si sambata asta merge de o tura... Mai uameni nu stiu ce sa zic, dar yo am inghetat bocna ieri dimineata, am fost in delegatie la Bucuresti si de la TImisu de Jos pana la Comarnic - unde m-am dat jos ca nu mai imi simteam mana dreapta - am facut turturi. Dimineata, intre 7-9 e un cancer, pfuai. La Comarnic mi-am pus manusie pe esapament si cu mainile stateam legat de furtunu de la radiator... sa vezi tu dureri cand au inceput sa mi se dezghete degetele... tre sa imi pun mansoane incalzite. Azi cand m-am intors, exact opusu... pana la Sinaia - m-am copt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO009|BRASOV&metric=1 - vremea de maine... nici soare, dar nici ploaie! deci ramane pe ora 18 in livada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levi's Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce fain de voi maine iar la plimbare!! eu muncesc ca sclavu sper sa ne vedem saptamana viitoare! asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce fain de voi maine iar la plimbare!! eu muncesc ca sclavu sper sa ne vedem saptamana viitoare! asfalt uscat!! Da-ti demisia frate... si hai cu noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Bai ce fain ar fi... dar dupaia cum dracu voi face plinu'??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levi's Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ar fii fain sa imi dau demisia, dar atunci tre sa vand mobra si sa imi iau o trotineta, si ar mai fii asa placut sa ies cu voi la plimbare nici pentru mine si nici pentru voi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Bai ce fain ar fi... dar dupaia cum dracu voi face plinu'??? ar fii fain sa imi dau demisia, dar atunci tre sa vand mobra si sa imi iau o trotineta, si ar mai fii asa placut sa ies cu voi la plimbare nici pentru mine si nici pentru voi!!!! Gasim noi o solutie ce sa facem... deschidem o uzina ceva... ne facem patroni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) Miercuri 10 oct.-Cheile Gradistei: Urcare in Poiana,coborare Rasnov apoi directia Cheile Gradistei.Acolo....stupoare!In mijlocul saptamanii full.Ma gandesc in weekend ce-o fi ... Ciorba de fasole cu costita afumata si multa,multa ceapa.Kagula,fular,inca o bluza ratacita prin topcase manere incalzite curatat bine viziera si dunga acasa. Editat Octombrie 8, 2008 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) ..........va distrati.... ce va pasa!!!! Cheile Gradistei..........SUPER! Acolo nu conteaza ca-i weekend sau mijlocul saptamanii.... PLIN tot timpul!! Editat Octombrie 8, 2008 de LUCIFER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 tot miercuri : 19:00 bavaria - nimeni 19:05 - music caffe - bere cu nimeni 20:10 - bavaria - nimeni 20:30 - music caffe - bere din belsug, prietenii stiu de ce 11:20 - ceasu' rau - nu mai servim, asadar fara pastrama, doar coca 11:25 - nicoli - pitza, bere, cu gandul la pastrama 01:05 - acasa - reuperare, k ma cheama sefu' la munk obs. : deci, se poate, loc sa ai si rabdare ... ca pastrama , fix ... "paula" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 tot miercuri :19:00 bavaria - nimeni 19:05 - music caffe - bere cu nimeni 20:10 - bavaria - nimeni 20:30 - music caffe - bere din belsug, prietenii stiu de ce 11:20 - ceasu' rau - nu mai servim, asadar fara pastrama, doar coca 11:25 - nicoli - pitza, bere, cu gandul la pastrama 01:05 - acasa - reuperare, k ma cheama sefu' la munk obs. : deci, se poate, loc sa ai si rabdare ... ca pastrama , fix ... "paula" vezi ca 1:05 deja nu mai e miercuri... Unii a muncit pana la 12...sau ma rog 00 Luana poate sa confirme...m-a vazut la datorie )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Iar s-au jucat uamenii cu chibrituri??? Cat despre plimbari la mine in timpul saptamanii este cam exclus. Time is money & and money I don't have Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 tot miercuri :19:00 bavaria - nimeni 19:05 - music caffe - bere cu nimeni 20:10 - bavaria - nimeni 20:30 - music caffe - bere din belsug, prietenii stiu de ce 11:20 - ceasu' rau - nu mai servim, asadar fara pastrama, doar coca 11:25 - nicoli - pitza, bere, cu gandul la pastrama 01:05 - acasa - reuperare, k ma cheama sefu' la munk obs. : deci, se poate, loc sa ai si rabdare ... ca pastrama , fix ... "paula" Ce betiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) tot miercuri :19:00 bavaria - nimeni 19:05 - music caffe - bere cu nimeni 20:10 - bavaria - nimeni 20:30 - music caffe - bere din belsug, prietenii stiu de ce 11:20 - ceasu' rau - nu mai servim, asadar fara pastrama, doar coca 11:25 - nicoli - pitza, bere, cu gandul la pastrama 01:05 - acasa - reuperare, k ma cheama sefu' la munk obs. : deci, se poate, loc sa ai si rabdare ... ca pastrama , fix ... "paula" pfuai, acum am observat, de la Bavaria la Music Caffe in 5 min, ba tata da erai cu setea=n glanda nu gluma Editat Octombrie 9, 2008 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Ce betiv... "sa nu dau de tine zilele astea " si ai si 10 % WARN, asa , despagubiri morale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Iese careva azi la o plimbaredupa ora 16:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 fratilor, da' pentru "prapaditii" aia care sunt insurati si au copii mici si nu poa' sa plece de acasa dupa 17.00 si nici sambata, duminica ceva program in timpul saptamanii intre 8.30 si 17.00 exista? mai e cineva "prapadit" ? nu de alta da' sa organizam plimbari si pentru "prapaditii" aia care sunt insurati si au copii mici si nu poa' sa plece de acasa dupa 17.00 si nici sambata, duminica, care pot doar in timpul saptamanii intre 8.30 si 17.00... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Nu sunt chiar "prapadit" dar pot pleca si in timpul zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Mai sunt "prapaditi",dar sa traiasca bunicii,noi ne cam plimbam si sambata si duminica.In cursul saptamanii de obicei dupa 17.30,o zi anume nu se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 vine cineva la priveghi la Raul maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate