antemiu Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Super pozele @Cazy ... probabil nu-s toate postate..... sa mi-i le trimiti si mie pe msg cand ne vdm... Multam fain de poza aia "artistica" , de coperta ) Singura faza nasoala e ca atunci cand e aparatu tau, tu nu prea apari in poze .. Riscu meseriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Sper ca nu te-ai suparat, mai glumim si noi Mai sunt inca 30 de poze, dar nu avea rost sa le pun pe toate. Am facut doar o selectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 (editat) Vad ca mi-ai luat-o inainte cu facutul pozelor.... Se vede ca m-am tinut de cuvant fata de Pacasac: In fata la Judetean alaturi de d-nul Marius Stoica(biker-ortoped): Editat August 24, 2007 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 pt miercurea asta, se anunta o propunere beton,dar care depinde de vreme.... si anume: Piscina de la Fagaras - Laguna Albastra. va atasez si cateva poze. Pret intrare:12 lei de persoana,dar ajungand seara e posibil sa platim mai putin sau deloc. Piscina se inchide la ora 23,dar se poate sta in apa pana la 00:30 -1 . Seara se aprind niste super lumini si se introbaga apa calda in bazin. Adancimea maxima este 1.90,dar in rest e sub 1.50 . Preturile sunt super rezonabile,dupa cum vedeti si in poza. Pizza se face acolo pe vatra si costa intre 7 - 11 lei /buc. Singura problema pe care o vad ar fi vremea. Poate tine cu noi. Nu va faceti griji pt ora tarzie de plecare, si daca plecam la ora 21 tot avem timp sa ne saturam de baie si sa revenim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 (editat) Incantatoare peisaje...sa fie pregatirea pt weekend?? Tinand cont ca am sosit acu o jumatate de ora si mergand cu ambele geamuri deschise am simtit ca ma cam 'strange' cineva de spate .Cred ca sarim peste baia din piscina. Putem face un drum pana acolo sa tatonam terenul pt o iesire de weekend . Pt. maine s-au anuntat si 3 incepatori .Rugaminte: ori facem 2 grupuri ori ramanem cu unul dar la o viteza mai mica.Eu aduc 2 statii dar sunt binevenite si altele. Sfatul meu:daca nu ai echipament minim,daca ai mancarimi in palma (pe serpentine),daca pasagera-ti sta cu picioarele pe toba si aparatoarea lantului ,stai taticu' in Livada si mai trage cu coada ochiului la ceilalti! Va salut, nu va uitati hainele groase si vestele! Flr. Editat August 28, 2007 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 da' ce subtil esti ... doar nu te referi la reisaru' ala care am aflat ulterior ca nici n-are carnet si merge cu noi pe Cheia, nu? Lasand gluma la o parte, nu e deloc o idee rea stabilirea unor reguli de baza pt plimbarea in grup la plecare. Cine crede ca e prea meseriash pt asa ceva, nu are decat sa isi aleaga alta destinatie sau sa mearga inainte,astfel incat sa nu fie incomodat de ceilalti. de ex ar ajuta mult ca fiecare sa isi pastreze pozitia in grup pe toata durata deplasarii si sa se stabileasca intoarcerea de comun acord, nu fiecare sa se intoarca cand are chef. Sa nu-l pierzi din oglinzi pe cel din spate e ,la fel,o chestie de bun simt intr-o plimbare in grup. Astfel se evita situatiile jenante in care nu stii cine si daca mai e cineva de venit, de unde rezulta si imposibilitatea de a-l ajuta la nevoie. si inca ceva - ar fi de preferat ca la plimbarile din care ne intoarcem dupa innoptare,sa evitam Cheia. Deja Cheia+noapte a inceput sa insemne Cheia+ noapte+sp.judetean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Salut, sunt si eu incepator, pe FLR l-am cunoscut la examenul de A, desi am facut instructajul cu Marius TOTA, examenul l-am executat pe motorul lui. Tocmai m-am intors din concediu cu un prieten, unde am strabatut vreo 2.000 de km, primii mei 2.000, fara incidente din fericire. Un eveniment la sfarsitul periplului m-a adus in preajma lui "rul". Dupa 2.000 de km am facut pana la intrarea in Bv. La vulcanizarea de pe Cuza ne-a abordat rul, si ne-a zis de intalnirile voastre. Am discutat un pic cu el, cat sa ne trezeasca interesul pentru excursii organizate prin intermediul FORUM-ului de fata. Am o pb cu lumina, am becul ars, si nu apuc sa il schimb pana la 18:00, deci cred ca o las pe saptamana viitoare. Oricum, distractie placuta si asfalt uscat desear' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 ceva poze de ieri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Cea mai tare tura de anul asta. Din livada pana la Petrom V la Steagu, si dup'aia fiecare cum l-a taiat capu. Halal ploaie. Ne-a spart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Cea mai tare tura de anul asta. Din livada pana la Petrom V la Steagu, si dup'aia fiecare cum l-a taiat capu. Halal ploaie. Ne-a spart. CHiar ca cea mai marfa iesire:)) ... eu am ajuns pana la Petrom darste... o punga de chipsuri si o cafea pana a trecut torentiala... dupa care... GO HOME La cat mai putine iesiri d'astea imi doresc! Poate se indreapta vremea si mergem la Targoviste... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 a fost super iesirea de ieri. din livada pana la Dambul Morii, apoi inapoi acasa si ce mai pisha din cer, fratioareeeeeeeee !!! dar tocmai am pus muraturile de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) Tinand cont ca muraturile se pregateau a fi puse ,am preferat s-o inoptez pe Suzzy in Petrom Iar dimineata,hopa sus...pe remorca Editat Septembrie 6, 2007 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Tinand cont ca muraturile se pregateau a fi puse ,am preferat s-o inoptez pe Suzzy in Petrom Iar dimineata,hopa sus...pe remorca Multi si-ar dorii nevasta cu carnet... si masina! Si apropo...arpoape c-o inghisisem pe aia cu ... prima serpentina pe predeal cu soare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 ...da afost o seara minunata...soarele ne incalzea usor castile,un vintulet caldut de vara tirzie ne mangaia pe la ghidoane....minunat...AAA MIERCURI....NUUU ATUNCI A FOST POTOP.... PARTEA MISTO E CA AM PLECAT DE ACASA PE POST DE TURING SI M-AM INTORD PE HARD ENDURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Iar dimineata,hopa sus...pe remorca Sper ca nu a ajuns pe remorca din orisice probleme. Nashpa zi. N-am putut sa vin, dar din cate inteleg nu prea are de ce sa-mi para rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Las, or fi si zile mai bune. Si nu te plange ca amanta ta se simte ca acasa pe hard-enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Nu mai deschide te rog cate un topic pentru fiecare post. Vezi ca la fiecare topic ai "Add reply" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Nu mai deschide te rog cate un topic pentru fiecare post. Vezi ca la fiecare topic ai "Add reply" Muta si tu butonul de "New Topic" de langa butonul "Add reply". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Apropo de vremea asta... (ce se vede la ora asta...) Partea dinspre Nord e senin cat vezi cu ochii... poate repetam azi figura de miercuri ha ce ziceti!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Muta si tu butonul de "New Topic" de langa butonul "Add reply". Nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Apropo de vremea asta... (ce se vede la ora asta...) Partea dinspre Nord e senin cat vezi cu ochii... poate repetam azi figura de miercuri ha ce ziceti!? Azi ai liber? Te sun mai tarziu poate iesim un pic De tirgoviste deocamdata nu zic nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Nu pot Ce razi mah? De parca e vina mea ca am parkinson si nu nimeresc butoanele. Pe scurt and have a nice day. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Ce razi mah? De parca e vina mea ca am parkinson si nu nimeresc butoanele. Pe scurt and have a nice day. pt treaba cu fingeru' ai cam merita sa iti dai doua palme......mare motociclist ce esti si tu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 De la tine poate as intoarce si celalalt obraz. Halal motociclist... tot ce e posibil. Uitati-va la voi ce halal de OAMENI. (voi = cei care se simt (mai pe romaneste, adica in stilul romanului, nici unu)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasagerul_perfect Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 imi pare rau pentru tine d-nule(george) ..se pare ca ai o problema...si aia de comunicare..nu se impunea "" ""..si asta nu ca-l apar pe Paca..dar..ai o mare problema.... p.s. cand vei invata sa te porti atunci sa incerci sa mai postezi!!! halal "pseudomotociclist" ce esti tu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate