Rolly Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Cu beutura e grav Sper sa ajung doar si nu . Oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Nu frate ca ma oftic...imi place Bucurestiul si probabil o sa stau acolo peste 2 ani in timpul facultatii...Ok nu te intreb de locatie (no offense dar dai dovada ca esti crescut in Oarja City), cati ani ai? Nici o suparare dar pm-ul tau a fost PENIBIL, ca al unui copil de 10 ani. M-a deranjat, dar acum consider ca suntem chit, deci putem fi prieteni in continuare (daca mai vrei) Si in legatura cu ala, nu ma pasa de el, dau comanda direct dupa easyparts. Am inteles ca au venit cam "sifonate", e de la el sau de la firma? Si ca tot este acest topic, unde o dati de revelion? no problem @revelion: la un prieten ne-am strans vreo 25 am facut cheta vreo 10 mil ... si au cumparat ceva bajetii ieri acu n-o sa mai iti dau pm-uri =)) ca acu am ce face ) joc san andreas pe internet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 DAAAAAAA San Andreas Rullz cine vrea sa se bage sa vorbeasca cu mine sau cu redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 DAAAAAAA San Andreas Rullz cine vrea sa se bage sa vorbeasca cu mine sau cu redeye lol cica san andreas rullz ..... jucati voi alien vs predator 2 pe net sa vedeti acolo actiune ...o sa va intre morcovu`n poponeata la ce emotii o sa aveti ..cand va sare cate un alien in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Oricum joc serious sam online si ma sperii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 (editat) Va urez un an nou fericit si ce mai vreti voi! Un an nou fara cel mai mic incident! Asfalt Uscat si ne mai auzim la anu! Editat Decembrie 31, 2007 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 acu am ce face ) joc san andreas pe internet pe ce server jucati ? am jucat si eu cu ceva timp in urma ... cu cativa colegi ... e super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 La Multi Ani copilasi! Sa va aduca 2008 ce vreti voi, dar cel mai mult sanatate si bani Sa nu aveti nici1 incident si... ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Va doresc pe anul 2008, 12 luni de sanatate, 52 saptamani de fericire, 366 de zile de bucurii, 8784 ore de succes, 527040 minute de noroc, 31622400 secunde de dragoste. LA MULTI ANI!!!.... si sa aveti parte de un an -2008- cat se poate de bun alaturi de familie si cei dragi si cati mai multi kilometrii fara probleme!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 LA MULTI ANI ! UN AN NOU CU SANATATE,FERICIRE SI PROSPERITATE ALATURI DE CEI DRAGI ASFALT USCAT SI SALUTARI CU FARUL IN 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 La Multi Ani! multa sanatate tuturor si sa ne auzim cu bine in anul ce vine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 pe ce server jucati ? am jucat si eu cu ceva timp in urma ... cu cativa colegi ... e super ! La multi ani tuturor! Un 2008 cu mult asfalt uscat! pe serveru asta jucam: 193.85.246.229:7782 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myhay1208 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 La Multi Ani ! Sa ne vedem cu bine in noul an ! Asfalt uscat la toata lumea si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 (editat) mai sunt 5 ore pana intram in 2008....LA MULTI ANI TUTUROR!!!!! sa nne vedem cu bine in al 2`lea an de UE ASFALT USCAT SI SALUTARI CU FARUL! ne vedem in 2008 Editat Decembrie 31, 2007 de baietzii_ctl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 La multi ani! ********************************************* ╔╗╔╗╔══╗╔══╗╔══╗╔╗╔╗ ║╚╝║║══║║══║║══║║╚╝║ ║╔╗║║╔╗║║╔═╝║╔═╝╚═╗║ ╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ • N E W Y E A R 2 0 0 8 *********************************************** Sa va aduca noul an tot ce va doriti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 pe ce server jucati ? am jucat si eu cu ceva timp in urma ... cu cativa colegi ... e super ! Pai,mai multe,luam la alegere,in general unde se mai gasesc romani,dar avem vreo 2-3 la favorite,si ca sa nu deviez de la subiectu cu "La multi ani" Va doresc si eu tot ce va doriti in anul ce vine si sa aveti tot ce ati visat in 2007,si multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Pai,mai multe,luam la alegere,in general unde se mai gasesc romani,dar avem vreo 2-3 la favorite,si ca sa nu deviez de la subiectu cu "La multi ani" Va doresc si eu tot ce va doriti in anul ce vine si sa aveti tot ce ati visat in 2007,si multa sanatate Ms la fel ********************************************* ╔╗╔╗╔══╗╔══╗╔══╗╔╗╔╗ ║╚╝║║══║║══║║══║║╚╝║ ║╔╗║║╔╗║║╔═╝║╔═╝╚═╗║ ╚╝╚╝╚╝╚╝╚╝ • N E W Y E A R 2 0 0 8 *********************************************** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 la multi ani baaaaaa!!!!e 00:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 La multi ani!! Sa va aduca noul an bani si santate ca restu` va cumparati ) Aici scurt moment de intrate pe forum...hai bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 stie cineva vreun magazin in Viena de accesorii si tunning pt scootere ? ca dau o raita de shopping acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) Viena ? prin mongolia nu gaseai ? Eu sincer nu stiu,dar o sa caut acuma pe la sefu gugal,poate te ajut cu ceva Ia ca mi se pare ca am gasit ceva...incearca si tu http://www.xtreme-scooter.at/shop/index.php http://www.1scootershop.at/shop/ Editat Ianuarie 2, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 De azi oficial nu mai ai cum sa mai circuli cu absolut nici un vehicul cu 2 roti (inafara de bicicleta) in Bucuresti. A nins azinoapte de e zapada de jumate de metru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 De azi oficial nu mai ai cum sa mai circuli cu absolut nici un vehicul cu 2 roti (inafara de bicicleta) in Bucuresti. A nins azinoapte de e zapada de jumate de metru La noi e mai mare de o juma de metru si inca mai ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Am o intrebare! La scuterele cu bord digital(gen F12 , Sr) , mai exista acea eroare de 5-10 km fata de viteza reala? Inca valabila intrebarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 Inca valabila intrebarea! da exista si la scuterele cu bord digital eroare de chilometraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate