Rolly Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 mumu --- Mesaj completat în 25 Feb 2008 22:00 -------------mumu cum ziceai? "Imi place aia de la Salam...reggaeton" "Vreti nebunia lui salam? NU! Si eu!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 mumu <small>--- Mesaj completat în 25 Feb 2008 22:00 -------------</small><br/>mumu cum ziceai? "Imi place aia de la Salam...reggaeton" "Vreti nebunia lui salam? NU! Si eu!" salam,tza,reggaeton,tza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Ps:Stiu ca nu ma insel doarece are numarul SSS => Sorin Super Smecher Pps:Gilerik hai nu fi suparat ..... Sorin Super Smecher LOL Nu stiam de la ce vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Deacord cu faza sa iti iei prima data carnet, caci dupa ce ai motoru acasa nu poti sa te stapanesti sa nu il scoti la o tura ... Apropo ati vazut accidentu ala in care un tip dupa ce i-a ajuns un kawasaki ZX6R din strainatate, a iesit la o tura mica prin spatele blocului sa le arate pretenilor noua achizitie, fara casca, cu scoala neterminata(avea doar o ora la activ) si s-a bagat intr-o masina. Greseala i-a fost fatala pt ca a murit. La un juma de ora dupa ce ia ajuns acasa a si murit cu el , Mi se pare foarte nasol pt el si familie . Asa ca mare grija si nu lasa ca pasiunea sa intreaca ratiunea mare pacat !! nu vrea sa fiu carcotas .. dar eu ma gandesc ca daca a murit .. avea ceva viteza cand s-a lovit de masina .. sau ce a fost acolo, ceea ce in spatele blocului nu prea e permis ---> adica daca tot esti in neregula macar sa fii cat de cat prundent :| oricum .. batem campii degeaba !! Dumnezeu sa il ierte!!:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 mare pacat !! nu vrea sa fiu carcotas .. dar eu ma gandesc ca daca a murit .. avea ceva viteza cand s-a lovit de masina .. sau ce a fost acolo, ceea ce in spatele blocului nu prea e permis ---> adica daca tot esti in neregula macar sa fii cat de cat prundent :| oricum .. batem campii degeaba !! Dumnezeu sa il ierte!!:| eu am auzit ca a dat drumu prea tare la ambreiaj si s-a dus direct in masina:|....in fine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) eu am auzit ca a dat drumu prea tare la ambreiaj si s-a dus direct in masina:|....in fine manelaru ')))) prietenii stiu de ce )!!!!!!!! ------>> cam asa facea si el Editat Februarie 27, 2008 de Borosescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 mi`a venit si mie guma de vara :D abia astept s`o probez... mai trebuie sa`mi indrept putin janta , si normal sa fac un burn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 mi`a venit si mie guma de vara :D abia astept s`o probez... mai trebuie sa`mi indrept putin janta , si normal sa fac un burn cat ai dat pe ea? tu ai roti de 10 inch ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 cat ai dat pe ea? tu ai roti de 10 inch ? da .... 3.50-10 , si pe cauciucu asta nou scrie 100/90-10 ....si asta vazusem dupe ce am semnatat la curierat acolo ma panicasem ... am crezut ana fii atent ca mi`a trimis cauciuc mai mare... ma duc intr`un suflet cu guma la scuter am masurat cu ruleta am pus cauciuc pe cauciuc , am rasuflat usurat se potriveste.... asta e putin mai lat si am dat 141 ron .... dar m`a rupt la transport 32 lei , ca au trimisi cu fanu`,si yo le`am zis alta firma ... in fine ,cred ca a uitat omu` ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 o sa vina mai k lumea cauciucuri mai groase la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 o sa vina mai k lumea cauciucuri mai groase la tine... vedem ca maine il pun , oricum e mai lat cu maxim 1cm, o sa masor maine mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) Salut! In sfarsit m-am inscris si eu la A1! Prima tentativa a fost la scoala D!nu, unde m-au enervat aia si m-am certat cu ei! Eu incercam sa le explic ca exista A1, ei ca nu, ca poate vreau cursuri pt moped si nu stiu cum le zice ... Pana la urma vine unu ... Cica "Auzi pustiu`, A2 nu vrei?" Si m-am certat cu el! L-am luat cu d`alea "Mah nene, matale vezi-ti de conserva mata` , cand te-oi suii mata pe scuter sa vezi cum e si sa ai cateva mii de km pe el (8.000 in cazu meu), atunci sa vorbesti!" ... Ma rog, neinteresant! Pana la urma, am aterizat la autogeneral azi, unde am intalnit o femeie super de treaba care m-a ajutat si cu completarea contractului si cu instructoru, mi-a explicat mura in gura unde e poligonu` si tot n-am inteles ... etc. Deci am completat contractu, am achitat prima rata (200 lei), am vorbit cu instructoru si mi-a spus ca intai sa termin orele de legislatie care dureaza 2 saptamani, de pe 1 pana pe 14, iar progamarile sunt de 3 ori pe saptamana (marti, joi si sambata) ... Dupa astea 2 saptamani, incep pregatirea in poligon! Maine ma duc sa dau testu psihologic si sper sa il trec Sunt nerabdator! Bafta! Editat Februarie 27, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Salut! In sfarsit m-am inscris si eu la A1! Prima tentativa a fost la scoala D!nu, unde m-au enervat aia si m-am certat cu ei! Eu incercam sa le explic ca exista A1, ei ca nu, ca poate vreau cursuri pt moped si nu stiu cum le zice ... Pana la urma vine unu ... Cica "Auzi pustiu`, A2 nu vrei?" Si m-am certat cu el! L-am luat cu d`alea "Mah nene, matale vezi-ti de conserva mata` , cand te-oi suii mata pe scuter sa vezi cum e si sa ai cateva mii de km pe el (8.000 in cazu meu), atunci sa vorbesti!" ... Ma rog, neinteresant! Pana la urma, am aterizat la autogeneral azi, unde am intalnit o femeie super de treaba care m-a ajutat si cu completarea contractului si cu instructoru, mi-a explicat mura in gura unde e poligonu` si tot n-am inteles ... etc. Deci am completat contractu, am achitat prima rata (200 lei), am vorbit cu instructoru si mi-a spus ca intai sa termin orele de legislatie care dureaza 2 saptamani, de pe 1 pana pe 14, iar progamarile sunt de 3 ori pe saptamana (marti, joi si sambata) ... Dupa astea 2 saptamani, incep pregatirea in poligon! Maine ma duc sa dau testu psihologic si sper sa il trec Sunt nerabdator! Bafta! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 bafta Ms Razvy O sa am nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Ms Razvy O sa am nevoie! ce vrei sa iti iei ... daca vinzi Jet-u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) ce vrei sa iti iei ... daca vinzi Jet-u ? RS nou! Adica asa mi-au zis ... ca imi cumpara, acum eu stiu! Poa` sa fie si SH! Poa` sa fie si CBR ... 125 sa fie Da totusi ... o sa incerc sa ii conving sa imi ia RS e prea frumos! PS : Cine imi spune si mie cand se intalnesc motoristii la arc si la ce ora? Merci Editat Februarie 27, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 o sa vezi ca nu e mare branza poligonu si dupa vreo 2 sedinte o sa te plictisesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 T.H.U.G eu fac A-ul in poligon la Ilioara, poate ne vedem pacolo Bafta maine la psihologic, si eu tot maine ma duc sa il fac si nu stiu de ce da am asa o presimtire rea :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Thug ,si eu tot la autogeneral cred ca o sa vin,mai baga detalii despre ei,poate ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Psihologicul e usor, doar trebuie atentie. Si eu am ore pt A luni de la 15:00 tot la Ilioara, o sa fiu cu un Rally negru si bata de fier sub sa Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Psihologicul e usor, doar trebuie atentie. Si eu am ore pt A luni de la 15:00 tot la Ilioara, o sa fiu cu un Rally negru si bata de fier sub sa Bafta! Pai d-aia nu-ti trage scuterul......ca ai sub sa toate alea: bata de fier, bata de lemn, bata de plumb, ancore de vapoare, corabii.........etc Haideti ca poate ne vedem la Ilioara........ca mai tre` sa fac si eu 2-3 ore, asa ca sa-mi aduc aminte cum mai e cu poligonul ala. Ce bine ar fi daca ar da politita cazierul la domiciliu....exact cum comanzi o pizza, veneau acasa...le lasai si tu o spaga acolo...de seminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max XOR Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Hello Ce fac baietii? Ce se aude de duminica asta ? Orce las poate sa apese pe tragaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Teoretic........un drum la Stefanesti......acolo un mic gratar pe malul unui lac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Pai d-aia nu-ti trage scuterul......ca ai sub sa toate alea: bata de fier, bata de lemn, bata de plumb, ancore de vapoare, corabii.........etc Haideti ca poate ne vedem la Ilioara........ca mai tre` sa fac si eu 2-3 ore, asa ca sa-mi aduc aminte cum mai e cu poligonul ala. Ce bine ar fi daca ar da politita cazierul la domiciliu....exact cum comanzi o pizza, veneau acasa...le lasai si tu o spaga acolo...de seminte Baieti cand sunteti prin Ilioara dati o sarma si in 5 min sunt in poligon daca sunt prin zona Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Baieti cand sunteti prin Ilioara dati o sarma si in 5 min sunt in poligon daca sunt prin zona Asfalt uscat si salutari cu farul! He he, pe mine nu ma prinzi Am programare luni de la 15:00. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate