Sari la conținut

Discutii Intre Noi

OVK
 Share

Postări Recomandate

as vrea si eu sa va intreb ce a polizat tipul in poza de la 0:29 ca sa ajunga la rezultatul de la 0:34 ...spuneti-mi pls :lol: pt ca vreau si eu sa-mi pun asa :lol: pls care stie sa-mi spuna ... ms anticipat ...

si app am auzit ca e destul de ushor pls spneti-mi ce a polizat ... ms anticipat :lol: fac o bere :) :burnout: :wave: :crack: :crack: :lol:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sal..se merta 600 euro pe yamaha asta.. ? faza ii ca mi`o zis gagiu ca o facut actele de 49.. :wave: nuj cata credibilitate are cu ele in fatza politistului.. http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...2000-82026.html :burnout:

batjocura , ce stii de unde la furat..

Link spre comentariu

Eu am ajuns intreg de la Bautianu si presupun ca si cristi si andrei sunt sanatosi. Extrem de palpitant drumul :crack: . Sa ne traiesti Bautiane!! La multi ani frate :crack: . Multi au lipsit! Au uitat de respect :burnout: ?

Cu rabdarea treci si marea! :wave:

Link spre comentariu

Salut!

Saptamana asta m-am inscris si eu la A1, dupa ce imi iau permisu o sa ne vedem la circ :wave:

Asta in cazu in care ii conving pe ai mei sa nu vand pOjO`uL :lol:

Nu mai e mult! De`abia astept :crack: sa intru in comunitatea voastra :crack:

Bafta! :burnout:

Editat de t.H.u.G.
Link spre comentariu

Salut!

Saptamana asta m-am inscris si eu la A1, dupa ce imi iau permisu o sa ne vedem la circ :wave:

Asta in cazu in care ii conving pe ai mei sa nu vand pOjO`uL :lol:

Nu mai e mult! De`abia astept :crack: sa intru in comunitate voastra :crack:

pai de ce sa ii convingi ... nu ziceai ca iti iei RS 125 ?? ... sau nu ai da Jet-u pe RS ? :lol:

Link spre comentariu

pai de ce sa ii convingi ... nu ziceai ca iti iei RS 125 ?? ... sau nu ai da Jet-u pe RS ? :crack:

Pai imi iau 125 ... Da nu vreau sa dau nici jetu`! Si asa, ai mei fac multe compromisuri pt RS`u ala si nu vreau sa le cer prea multe! Eu as vrea sa le pastrez pe amandoua, dar :crack:

Ma mai duc si eu la magazin, pana colo-pana colo, etc ... ce fac?ma sui pe RS? Asa un scuter ar fii fost mai bunicel! :burnout:

Hai ca facem offtopic!

Bafta! :wave:

Editat de t.H.u.G.
Link spre comentariu

George ... Ai mai multe posturi ca mine, zeule (facute intr-o luna)

PS: Cui ii place Ludix Blaster? :burnout:

Later Edit:

Sint peste tot, in Carrefour, Cora, Selgros, Auchan, Metro, Real.

Sint scuterele GoPOP (din 2005 in Romania).

www.revaromania.ro

^

Yeah :wave: Rullzz

Editat de t.H.u.G.
Link spre comentariu

Later Edit:

Sint peste tot, in Carrefour, Cora, Selgros, Auchan, Metro, Real.

Sint scuterele GoPOP (din 2005 in Romania).

www.revaromania.ro

^

Yeah :burnout: Rullzz

:lol: :lol: :lol: :) :) :wave: :crack: :crack: :lol:

Link spre comentariu

poate gresesc, dar din cate stiu eu, la o PLIMBARE unde participa mai multe scutere/motoare, cei care nu au viteza maxima asa mare sunt lasati sa conduca grupul ca sa zic asa . , altfel, ce plimbare e aia daca unu fuge cu 70km/h in fata si ceilalti se chinuie sa-l ajunga la un semafor de ex, cu 50km/h .

daca va intalniti, mergeti toti cu o viteza care poate fi atinsa de fiecare participant :lol:

legat de Club, am spus si pe celalalt topic , cel mai frumos suna 49`ers, pentru ca majoritatea au scutere de 49cc :lol: . celelalte denumiri mi se par prea simple si aiurea..

bafta si sper sa ne vedem in curand la o plimbare :burnout: :wave:

salutare sunt nou prin zona! Mi-am luat un moped aprillia rs50 ,49cmc din italia ce acte-mi trebuie sa-l inregistrez la primarie , am dat telefon la RAR si mi-au zis sa merg direct la primarie ca nu au treaba cu mine :crack: acum am citit la forum-uri de m-a luat capul nu stiu ce sa mai cred, ori trebuie ori nu trebuie ?? cine a inscris moped acum de curand sa-mi zica si mie va rog din suflet :crack: am tradus actul de vanzare cumparare si talonul ala al ei.

Link spre comentariu

Vladule, nu am ajuns sambata la Ilioara ca mam simitit super nasol, cand te mai ai ore sa imi dai si mie un mesaj prv :wave:

Stai linistit, ca nu ma gaseai acolo :crack: Am zis ca Luni(3martie) am programata ora de la 15:00 :crack:

Link spre comentariu