danutzsrl66 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 asta e gopop runner nu ? dap mere superb --- Mesaj completat în 07 Mar 2008 03:43 -------------poate fac publicitate (daca da scuze) dau la schimb scuterul meu gopop runner are in jur de 3000 km facuti nu arata decat 300 pentru ca s-a rupt cablu de la kilometraj ,filtru aer schimbat,role schimbate,ulei schimbat perfecta stare de functionare + sistem audio in valoare de aproximativ 1000 ron(la cam atat l-am evaluat) pe un scuter de 125cc avariat doar vizual (dar nu foarte rau) sau pe unul de 80 cc stare buna si vizuala si tehnica cu acte in regula astept raspunsuri sau sunati la 0727825665 (doar din bucureti astept raspuns) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 La tine sistemul valoreaza aproape cat scuterul... Bafta la schimburi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 pune un anunt pe bikeshop ca asa poate il dai mai repede! bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Voua va e frica de ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Voua va e frica de ceva ? ce vrea sa insemne asta?? dak ne e frica de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Voua va e frica de ceva ? de bau bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 ce vrea sa insemne asta?? dak ne e frica de ce? pai nu stiu, de acea intreb , va e frica de ceva ? Sunt discutii intre noi , de orce fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Voua va e frica de ceva ? de gabori ps : si de "shArpi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 mie frica sa raman fara benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Mie mie frica de tiruri de cand am cazut in fata la un tir de era sa se suie pe mine, ma cam cacao pe mine cand vad cate unu in spatele meu sau ca se baga in depasiri in fata mea , si mai imi e frica sa nu imi fure coloratii scooteru din fata blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Mie mie frica de tiruri de cand am cazut in fata la un tir de era sa se suie pe mine, ma cam cacao pe mine cand vad cate unu in spatele meu sau ca se baga in depasiri in fata mea , si mai imi e frica sa nu imi fure coloratii scooteru din fata blocului Mi-e imi e frica de examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 Mi-e imi e frica de examen esti in clasa a 8-a? ...sau de examenu de A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 esti in clasa a 8-a? ...sau de examenu de A1? A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 si eu pe 10 iunie ma inscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 si eu pe 10 iunie ma inscriu eu mi-am pierdut buletinul ... trebuia sa ma inscriu din februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 eu mi-am pierdut buletinul ... trebuia sa ma inscriu din februarie Pfff ... e grav doctore . Sa vezi cat alergi sa il refaci! NU zic din experientza ... un prieten la pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 Si s-ar putea sa-ti iei si amenda pt. ca l-ai pierdut. Stiu ca asa a facut si mama si l-a pierdut si daca nu cunostea pe cineva de acolo de la evidenta populatiei sau cum ii zice la departamentul ala al lor isi lua amenda. Dar asta acum 3-4 ani, acum nu stiu cum o mai fi . Si mie mi-e frica de tiruri, acum 1 an pe centura a trecut unul pe langa mine creca avea 100 intr-un pasaj inchis, deci s-a amplificat curentul ala de aer imens care il creaza aproape era sa cad ! Mai ales cu astea straine care merg toate peste 100-120 km/h te intorc invers cand trec pe langa tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 TIR-urile sunt limitate toate la 90 km/h...si in panta prind putin sub 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 (editat) nici mie nu tare imi place sa vad in tir in spatele meu. de obicei il las sa treaca ca nu imi place cand se baga in depasire Editat Martie 9, 2008 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 bai fratillor da ce fricosi sunteti ) eu faceam slalom printre tiruri cu inca unu in spate:))) pe la 60-65 pe ora tirurile erau cam la 50-55 pe ora ... O sa sara multi ca o sa ai tu frica dupa ce o sa dai in unul / o sa pici in fata lui / o sa fi in vre-un pericol fata de un tir ... dar nu e asa nu am frica delok de tiruri le ador Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 bai fratillor da ce fricosi sunteti ) eu faceam slalom printre tiruri cu inca unu in spate:))) pe la 60-65 pe ora tirurile erau cam la 50-55 pe ora ... O sa sara multi ca o sa ai tu frica dupa ce o sa dai in unul / o sa pici in fata lui / o sa fi in vre-un pericol fata de un tir ... dar nu e asa nu am frica delok de tiruri le ador o sa le adori si deasupra ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 nush daca tirurile sunt limitate la 90..eram asta vara pe E60 faceam un drum mai lung si majoritatea tirurilor veneau pe contrasens...unu mai viteaz creca avea pe putin 120 la ora mia ridicat instant viziera,mai sa o rupa,mi-a dat casca peste cap (s-a oprit din cauza sistemului de prindere) si ma facut ca sa opresc in 20 m ca sa ma stabilizez si sa imi pun totul in ordine...printre alte consecinte - o durere groaznica de gat din cauza smuciturii...de atunci cand vad ca vine tir pe contrasens ma bag cat mai in marginea drumului si incetinesc pina trece de mine...Parerea mea - sunt foarte periculoase pt ca noi suntem "fragili" pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 bai fratillor da ce fricosi sunteti ) eu faceam slalom printre tiruri cu inca unu in spate:))) pe la 60-65 pe ora tirurile erau cam la 50-55 pe ora ... O sa sara multi ca o sa ai tu frica dupa ce o sa dai in unul / o sa pici in fata lui / o sa fi in vre-un pericol fata de un tir ... dar nu e asa nu am frica delok de tiruri le ador poi cand merg ei cu 50-55 nu ma tem ... da cand ma duc eu cu 70 si ei is in spatele meu si vreau sa ma depaseasca, atunci ma tem .... inafara de asta si mie imi plac tirurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 bai fratillor da ce fricosi sunteti ) eu faceam slalom printre tiruri cu inca unu in spate:))) pe la 60-65 pe ora tirurile erau cam la 50-55 pe ora ... O sa sara multi ca o sa ai tu frica dupa ce o sa dai in unul / o sa pici in fata lui / o sa fi in vre-un pericol fata de un tir ... dar nu e asa nu am frica delok de tiruri le ador Nici mie nu miera frica de ele si faceam slalom, pana am cazut in fata unuia de era sa se suie pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 chiar si la 50 - 55 km /h .. sa stiti ca se opresc destul de greu .. :| adica daca ai cazut in fata unuia ... e de naspa :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate