Rolly Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Probabil arcurile de la ambreiaj sunt sport. Cupleaza mai tarziu ambreiajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 uitativa la asta wheelie ce pm ) a sarit el peste motoru de politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 wheelie ce pm ) a sarit el peste motoru de politie se pricepe baiatu la wheelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Ba frate ne-au tras-o spurcatzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Ba frate ne-au tras-o spurcatzii ce vrei sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Ne-a batut dinamo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Ne-a batut dinamo Nu ne-a batut dinamo , ne-a batut Tudor si orice ati zice imi mentin parerea...cum cadea un dinamovist cum fluiera ... la steaua tocmai invers... Mai aveam putin si ma zgaraiam pe fata cand vedeam cata jecmaneala pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Ne-a batut dinamo nu am avut timp sa ma uit la meci cat a fost scorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 nu am avut timp sa ma uit la meci cat a fost scorul? 2-1,nu a fost meci jucat pe cinstite,arbitru ala prea vedea altfel meciul.Ma intreb cum a parasit el stadionul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Nu are nimeni un capac ca asta de vanzare ? Sa se potriveasca la Aprilia Sr Minarelli racire pe aer ,motor vertical. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 2-1,nu a fost meci jucat pe cinstite,arbitru ala prea vedea altfel meciul. ms pentru informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 2-1,nu a fost meci jucat pe cinstite,arbitru ala prea vedea altfel meciul.Ma intreb cum a parasit el stadionul ? hai dinamo... nustiu de ce vi ciuda (la stelisti) ca a castigat dinamo!!! a castiga, a castigat. si gata. tot bagati vina pe arbitru numa sa va scoateti HAI DINAMO!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 A castigat Dinamo?Cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 cu 2-1 .. Hai Dinamo Nu va ofticati voi stelishti...asta e . Cred ca merita CFR Cluj sa castige campionatu..poate ne duce dupa grupe in UCL Steaua intra in grupe si apoi pleca ..) Care e dinamovist p`aicea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 cu 2-1 ..Hai Dinamo Nu va ofticati voi stelishti...asta e . Cred ca merita CFR Cluj sa castige campionatu..poate ne duce dupa grupe in UCL Steaua intra in grupe si apoi pleca ..) Care e dinamovist p`aicea? Te sustin meciul a fost cat se poate de corect iar golurile no comment Hai Dinamo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) EU Editat Mai 5, 2008 de r3mIx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Cand eram mai mic tineam cu STEAUA acum mi-e indiferent, nu ma pasioneaza fotbalul insa imi pare bine ca au luat bataie de la Dinamovisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 eu tin cu dinamo de cand eram mic. se uita bunicu meu la meci si am auzit ca zicea ceva de dinamo...si de atunci tin cu dinamo! ieri cand am deskis tv sa ma uit la meci ...numa apas butonu si gol ))chiar atuncea o pasat bratu la danciulescu si gol!! pt 2-0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 cu 2-1 ..Hai Dinamo Nu va ofticati voi stelishti...asta e . Cred ca merita CFR Cluj sa castige campionatu..poate ne duce dupa grupe in UCL Steaua intra in grupe si apoi pleca ..) Care e dinamovist p`aicea? Eu is Dinamovist...si mi-am zis ca de nu bate dinamo latru 3 zile la rand...eh nu mai e nevoie si am castigat si o lada de bere Stela caci am pus si pariu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Eu is Dinamovist...si mi-am zis ca de nu bate dinamo latru 3 zile la rand...eh nu mai e nevoie si am castigat si o lada de bere Stela caci am pus si pariu spor la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Eu is Dinamovist...si mi-am zis ca de nu bate dinamo latru 3 zile la rand...eh nu mai e nevoie si am castigat si o lada de bere Stela caci am pus si pariu Daca ai nevoie de ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Eu is Dinamovist...si mi-am zis ca de nu bate dinamo latru 3 zile la rand...eh nu mai e nevoie si am castigat si o lada de bere Stela caci am pus si pariu faci si mie o bere... doar suntem dinamovisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Stelisti nu prea sunt ... a ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 . de cat timp esti pe bux.to? cati referals ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 de cat timp esti pe bux.to? cati referals ai? dupa mine ... cea mai mare prostie Ati luat bani vreodata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate