mdanut Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ms ms ms ms pt toti :> cam tarziu va raspund si io da no nam prea fost pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 stay frate linistit in banca ta ca esti pe dinafara ba ...sa mor io ...deja sunteti total offtopic...daca vreti sa discutati de fotbal incercati http://www.onlinesport.ro/forum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 se poate face si la 15 ani A1? Legal ii la 16:P aaa..la multi ani mdanut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 stie cineva cum as putea sa imi pun folie neagra pe viziera? am incercat dar nu sta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 stay frate linistit in banca ta ca esti pe dinafara ce jmecher esti ca scri cu "y" in loc de i ... esti foarte tare ...si ca fapt divers eu is foarte linistit si pe dinafara fara sa imi spui tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Vlaaad esti nou pe aici...asa ca stai in banca ta, si veziti de scuterul tau. Pentru ca aici tu esti cel vinovat. Suntem pe sectiunea tuturor ideilor traznite, asa ca aici e permis aproape orice discutie, in afara de vulgaritati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 stie cineva cum as putea sa imi pun folie neagra pe viziera? am incercat dar nu sta ai folosit apa cand ai lipit folia?eu am avut o folie deschisa pe geamul de la casca , am dat jos geamul am taiat folia pe masura si am pus sub apa folia si casca , acolo sub apa incercam sa pun folia pe geam dupa ce am reusit am lasat sa se usuce un pic am mai dat cu chestia aia sa scot bulele de aer si era gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ai folosit apa cand ai lipit folia?eu am avut o folie deschisa pe geamul de la casca , am dat jos geamul am taiat folia pe masura si am pus sub apa folia si casca , acolo sub apa incercam sa pun folia pe geam dupa ce am reusit am lasat sa se usuce un pic am mai dat cu chestia aia sa scot bulele de aer si era gata. am incercat , dar nu sta folia pe viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Ya-tzi un SHOEI cu geam negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Ya-tzi un SHOEI cu geam negru deocamdata nu imi trebuie alta casca,doar viziera neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Aveti idee cam cat fuge un aprilia leonardo de 250cc cu motor in stare perfecta?? Si cam care este consumul mixt al unui maxiscuter de asta.?? ??? E motor in 4t. Detine cineva de asta??? Editat Mai 6, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 140 km/h are un prieten de al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Pai si cel de 150cc tot cam atata merge...si consuma 3%. Oare asta de 250 nu se intinde pana in 150?? Da la cosum cum sta?? Intreabal pe pretenul tau. Caci ma bate gandu sa imi iau unu, si nu stiu de care...de 150cc sau 250cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 consum in jur de 4% 4.5 cam asa nush eu zic ca 250cc ar mai indicat! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 care vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 am voie la 15 sa dau de A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 am voie la 15 sa dau de A1? Ai voie de la 13 cand faci majoratu Acum la 16 poti sa dai de T.I.R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) care vreti eu as vrea LE: tocmai am vazut asta e prea tare Editat Mai 6, 2008 de madendre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Ai voie de la 13 cand faci majoratu Acum la 16 poti sa dai de T.I.R stiu ca se da la 16 ani legal...vreau mai repede sa`l scot ca deja so uitat polita de 3 ori la mine ..a 4 oara cred ca ma opreshte )ultima data dumini eram cu o prietena(doar eu casca) Nu poate sa dea ceva de la scoala ..ca fac un curs de legislatie? o foaie ceva stampilata ..? Ce tare....incerc si eu cu un balon ..)) Editat Mai 6, 2008 de ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQIqZUApYNU...feature=related ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 legat de cei "noi" sau cei "vechi".. pe aici !.. astia "noi" nu trebuiesc respectati de cei mai putin "noi" .. sau e numai invers valabil ? fara nici un fel de ofensa! e doar o curiozitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 stiu ca se da la 16 ani legal...vreau mai repede sa`l scot ca deja so uitat polita de 3 ori la mine ..a 4 oara cred ca ma opreshte )ultima data dumini eram cu o prietena(doar eu casca)Nu poate sa dea ceva de la scoala ..ca fac un curs de legislatie? o foaie ceva stampilata ..? Ce tare....incerc si eu cu un balon ..)) Eu am citit in codul rutier ca se poate da pentru A1 inainte cu maxim 3 luni sa implinesti 16 ani(si il primesti la 16 ani).Oare scolile de sofer s-au conformat,se poate undeva face asa:>?Dar cum suntem in Romania ma indoiesc...cand mergi sa te inscrii iti spune o vaca cu cabina dubla care parca se tine de nas : -ai 16 ani? -Nu,dar peste 3 luni implinesc. -Bine,revino atunci! - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQIqZUApYNU...feature=related ) tare video .. )) mor de ras ..cum ii dadea blana )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQIqZUApYNU...feature=related ) ce funny e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate