CzCustoms Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 http://www.colectionarul.com/theicemandude.html < trebuie sa incercati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQIqZUApYNU...feature=related ) ce tare ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 legat de cei "noi" sau cei "vechi".. pe aici !.. astia "noi" nu trebuiesc respectati de cei mai putin "noi" .. sau e numai invers valabil ? fara nici un fel de ofensa! e doar o curiozitate.. eu cred ca respectul se dobandeste pe parcurs. se castiga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 De acord, sunt multe alte chesti mult mai importante decat imnul, ce naiba oare nu mai vedem padurea de copac? <small>--- Mesaj completat în 11 Apr 2008 12:30 -------------</small><br/>Revin foarte surprins si cu un gust amar dupa o discutie pe mess cu Se pare ca scrici ne lucreaza pe la spate si in combinatie cu iuiu au folosit materiale copiate, de pe Forumul CSR si de aici, fara permisiune scrisa, incalcand astfel drepturile de autor. Pentru simplul fapt ca au intreprins aceste actiuni fara sa intrebe macar, personal ii consider exclusi din comunitate si sper sa intelegeti si sa nu asociati vreodata imaginea CSR cu acesti doi utilizatori ori cu site-urile aferente create de acestia pe care s-au folosit materialele respective. Au pangarit fara rusine sigla CSR si si-au insusit drepturile de autor in Copyright. Sincer sunt dezamagit si am ramas fara cuvinte, chiar nu ma asteptam la asa ceva, putea macar sa fie mai original, nu doar copy-paste Status-ul lui era urmatorul - "COMUNITATEA SCUTERISILOR din ROMANIA" Atasez conversatia de pe mess cu iuiu "BUZZ!!! alias: salut iuiu Calin: salut iuiu Calin: am inteles ca t esti ceva sef sau ce la csr ? alias: as prefera fondator alias: iuiu Calin: asa.. iuiu Calin: nush cum sa incep sa iti explic./.. alias: cred ca esti constient ca ai incalcat drepturile de copyright! ... nu? alias: iuiu Calin: adica? iuiu Calin: alias: pai adica ai folosit text copiat de pe Forumul CSR sau Motociclism.ro, proprietatea intelectuala a CSR alias: alias: corect? alias: iuiu Calin: care e forumul csr? alias: alias: http://www.startcsr.3x.ro iuiu Calin: aa iuiu Calin: iuiu Calin: asa si? alias: pai sincer sunt putin dezamagt, ma asteptam sa ceri voie intai iuiu Calin: eu am vb cu skytech iuiu Calin: alias: sigur nu ar fi fost nicio problema iuiu Calin: si fac cu el ceva treaba buna alias: skytech adica scrici este un nimeni pentru mine cel putin si aproape nimeni pentru comunitate iuiu Calin: asta nu stiu iuiu Calin: ce si cum alias: crede-ma cand iti spun ca el nu are nicio tangenta cu CSR alias: uite iti spun eu iuiu Calin: asta nu stiu alias: vrei sa-ti dau in scris cu semnatura? iuiu Calin: iuiu Calin: ei na.. iuiu Calin: oricum..eu am de gand sa fac ceva cu CSR asta..de aia m`am apucat sa fac acel forum alias: prin comportamentul lui si prin natura actiunilor sala a adus prejudicii imaginii CSR, motiv pentru care este considerat exculs iuiu Calin: am firma asa ca..vreau cat mai legal sa fac alias: nu mi se pare normal iuiu Calin: de ce nu? alias: sincer nici nu te cunosc, nu ai participat la intalniri pana acum si acum vi cu astfel de pretentii? alias: nu crezi ca esti putin deplasat? iuiu Calin: poate alias: ce user ai pe motociclism.ro? iuiu Calin: iuiu alias: aha iuiu Calin: deci.. alias: participi la mars sambata? iuiu Calin: eu am vrut sa ma bag....da ziceati ca nu pot pt ca nu sunt din bucuresti alias: daca da, te asteptam la CIrc la ora 8:30 sa plecam impreuna iuiu Calin: asa ca ne`am hotarat sa facem CSR legal iuiu Calin: sunt din Maramures alias: pai nu esti din Buc? iuiu Calin: nu din bucuresti alias: aha iuiu Calin: daca eram din buc...participam alias: din pacate CSR este deja revendicat si poti afla asta la Registrul Comertului. Oricum iti doresc mult succes in ceea ce-ti doresti sa faci si sper sa iasa ceva bun din asta alias: Din pacate nefiind din Buc. nu putem discuta concret mai multe pe acest subect alias: toate bune alias: salut iuiu Calin: ms la fel iuiu Calin: o zi buna in continuare alias: ai grija cu materialele si textele folosite pe site-ul tau alias: sal iuiu Calin has signed out. (4/11/2008 12:26 PM) Daca intrati pe site-ul respectiv veti vedea despre ce vorbesc Atasez o poza ca sa vedeti despre ce este vorba. Astept parerile voastre referitoare la acesta problema si va invit sa va exprimati parerea AICI! Multumesc. 1 la mana nu am dat permisiunea lui iuliu sa foloseasca LOGO-ul CSR E O MINCIUNA INFECTA si voi credeti ce vreti sincer..!!!! !!!!! 2 tu alias daca tot vrei sa deschizi discutia asta .. eu sunt in stare maine sa ma duc maine la OSIM sa inregistrez marca CSR ... pentru care banuiesc ca nu ai drepturi de autor.... drpeturi de autor are tipu care a creat logo-ul... prietenul lui vladul.... nu sa emis factuca nimik ... catre nici o asociatie ...forum etc... si din momentul in care eu am marca inregistrata te pot da in judecata ca folosesti "brandul" meu te rog mult daca tot mi-ai dat ignore nu aunca noroi in mine si pe chestia asta ca daca imi folosesti logoul te pot da in judecata ... dar nu am dc pt ca nu am nimik de castigat... doar ti-am dat o ideee 3 tu alias ai luat in seama ce a zis iuliu ... nu m-ai intrebat si pe mine daca e adevarat sau nu EU NU I-AM SPUS NICIODATA LUI IULIU EXPRESS!!! SA FOLOSEASCA LOGOUL...... ASTA E O MINCIUNA INFECTA !!! REPET INFECTA.!!!!!... EU NU AM MAI INTRAT DE MULT PE MESS SAU PE FORUMURI.. DREPT URMARE SE ARUNCA NOROI IN FATA MEA .... SINCER... CA MI-A ADUS CINEVA LA cunostinta PROB ASTA ... NU DAU NUME..... deci eu as fi instare sa te sun acum alias si sa vb pe tema asta e ora 1 dimineata si nu imi permit in fine toata lumea a sarit pentru tine si au crezut.... " oh yeah of little minds" REPET !!! EU NU AM MAI INTRAT DE MULT PE MESS SAU PE FORUMURI.. DREPT URMARE SE ARUNCA NOROI IN FATA MEA deci multumesc alais si cei care au avut incredere in mine repet din nou alias nu ai nici un drept de autor nu ai brandul CSR... forumul.. etc NIMK din ce ai spus tu nu exista OFICIAL ... in acte copyright se numeste cand ai " brandul " inregistrat .. ce ai tu este un copyright...fictiv... la mica intelegere .. cu lumea din comunitate.... SI CA SA INCHID TE ROG ALIAS DACA MA INSEL ... SA IMI ARATI ACTELE DE LA OSIM CA LOGOUL BRANDUL SI TOT CE ESTE ASOCIAT CU CSR ARE O BAZA LEGALA .. ARE LOGO-UL INREG LA OSIM SI ETC.... DACA DA ATUNCI DA AI DREPTATE.. SA TE VAD MAI DEPARTE CE NOROI SAU MINCIUNI O SA MAI ARUNCI IN DIRECTIA MEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 care vreti Eram sigur ca se va intampla ceva la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 cumpar toba .. misto pt un minarelli .. orizontal .. are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 O parere obiectiva si dezinteresata total: Alias, asa cum zice scr33ky2000, ai acelasi drept asupra CSR precum are oricine. Atata timp cat nu aveti nicio hartie la mana care sa ateste proprietatea CSR puteti sa va certati la nesfarsit. Nu mai ameninta cu drepturi de copyright pt ca nu ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 LAST update MARTURIA!!!!!!!!!! atentie marturia LUI IULIU !!!! cum puteti sa aruncati aiurea noroi mai ales tu alias... daca nu ma inghiti asta nu inseamna ca tre sa ma faci de (cuvant urat) la propriu tu esti genu de om care trebuie blokat in jocul sau propriu DECI DA SCZ .. NUST DC MI-A RAMAS IN CAP FAZA CU LOGO-UL........LA INCEPUTUL CONVERSATIEI si in continuare marturia So®in Flo®in (5/7/2008 12:20:52 AM): baiii So®in Flo®in (5/7/2008 12:20:56 AM): vreau sa vb cu tine iuiu Calin (5/7/2008 12:21:26 AM): spune So®in Flo®in (5/7/2008 12:21:45 AM): ai microfon So®in Flo®in (5/7/2008 12:21:46 AM): ? iuiu Calin (5/7/2008 12:21:50 AM): nu So®in Flo®in (5/7/2008 12:21:55 AM): ok stai asa So®in Flo®in (5/7/2008 12:22:14 AM): vb oi ca mor mainile So®in Flo®in (5/7/2008 12:22:22 AM): ah stai brb So®in Flo®in (5/7/2008 12:22:26 AM): ah stai brb iuiu Calin (5/7/2008 12:22:44 AM): nu pot sa vb ca e fratemeu in camera aici..doarme iuiu Calin (5/7/2008 12:22:45 AM): scrie So®in Flo®in (5/7/2008 12:24:05 AM): casti So®in Flo®in (5/7/2008 12:24:05 AM): ? So®in Flo®in (5/7/2008 12:24:11 AM): ai So®in Flo®in (5/7/2008 12:24:12 AM): | So®in Flo®in (5/7/2008 12:24:13 AM): ? iuiu Calin (5/7/2008 12:55:03 AM): stai ca a cazut netu iuiu Calin (5/7/2008 12:55:04 AM): spune acuma So®in Flo®in (5/7/2008 12:55:05 AM): ok So®in Flo®in (5/7/2008 12:55:30 AM): mai am si eu o intrebare cand ti-am spus eu ca poti sa folosesti logoul csr pe forumul tau... So®in Flo®in (5/7/2008 12:55:30 AM): ?| iuiu Calin (5/7/2008 12:55:53 AM): care logo? So®in Flo®in (5/7/2008 12:56:11 AM): ala care s-a facut discutie pe forum So®in Flo®in (5/7/2008 12:56:14 AM): vrei link So®in Flo®in (5/7/2008 12:56:17 AM): stai asa So®in Flo®in (5/7/2008 12:56:35 AM): /index.php?...4882&st=480 So®in Flo®in (5/7/2008 12:57:11 AM): deci eu te-am mai ajutat sa iti aduci pe forum oameni si u asta ai facut ai pus logo-ul etc... pe forumu tau... So®in Flo®in (5/7/2008 12:57:30 AM): spunemi tu cand ti-am spus EXPRESS ca poti folosi logoul csr si toate materialele de acolo.... iuiu Calin (5/7/2008 12:57:43 AM): cine a zis ca mi`ai zis? So®in Flo®in (5/7/2008 12:58:03 AM): citeste acolo... nu iti mai aduci aminte ce ai scrsi lu alis So®in Flo®in (5/7/2008 12:58:03 AM): ?? So®in Flo®in (5/7/2008 12:58:20 AM): ai tot lugul " conversatiei " voastre acolo So®in Flo®in (5/7/2008 12:59:30 AM): si logo-ul si textul de pe forumul CSR!!! So®in Flo®in (5/7/2008 12:59:38 AM): am auzit ca ai copiat detoate de pe acolo So®in Flo®in (5/7/2008 12:59:50 AM): uite cum ma bagi in (cuvant urat) So®in Flo®in (5/7/2008 12:59:52 AM): la propriu So®in Flo®in (5/7/2008 1:01:39 AM): deci spune-mi tu cand ti-am spus EXPRESS ca poti folosi TEXTE ,POZE si alte materiale de acolo ??????????????? iuiu Calin (5/7/2008 1:01:53 AM): ce texte ma? So®in Flo®in (5/7/2008 1:01:53 AM): cand ti-am spus eu asta ???????? iuiu Calin (5/7/2008 1:01:55 AM): arata`mi texte iuiu Calin (5/7/2008 1:01:59 AM): si ce zici tu So®in Flo®in (5/7/2008 1:02:06 AM): uite cunversatioa acolo So®in Flo®in (5/7/2008 1:02:12 AM): ce ai vorbit cu alias iuiu Calin (5/7/2008 1:02:23 AM): am vazut..da nu m`am referit ca ai ziis tu iuiu Calin (5/7/2008 1:02:39 AM): i`am zis la alias ca am vb cu tie sa facem csr So®in Flo®in (5/7/2008 1:02:44 AM): PAI ACOLO SCRIE CLAR!!!!!!!!!!!!! ca ai vorbit cu mine si bla bla bla iuiu Calin (5/7/2008 1:02:53 AM): da ..da nu de logo si texte So®in Flo®in (5/7/2008 1:03:01 AM): tot ma refer la tot!!!! So®in Flo®in (5/7/2008 1:03:08 AM): cu ce ai vb cu mine sa folosesti de acolo So®in Flo®in (5/7/2008 1:03:09 AM): !!!!!!!!!!!1 So®in Flo®in (5/7/2008 1:03:44 AM): logo....texte....poze etc.... iuiu Calin (5/7/2008 1:03:47 AM): nu am zis asta So®in Flo®in (5/7/2008 1:04:06 AM): CUM nu ai zis.. adika il faci pe ala tampit sau ce ??? iuiu Calin (5/7/2008 1:04:15 AM): i`am zis doar ca facem impreuna site`u So®in Flo®in (5/7/2008 1:04:16 AM): il faci pe alis tampit sau cum ??? So®in Flo®in (5/7/2008 1:04:28 AM): bun si ti-am spus eu sa iei pozei si etc de acolo iuiu Calin (5/7/2008 1:04:28 AM): poi alias oricum e So®in Flo®in (5/7/2008 1:04:31 AM): ?|??????????????? iuiu Calin (5/7/2008 1:04:37 AM): nU iuiu Calin (5/7/2008 1:04:42 AM): arata`mi ca am zis eu asta So®in Flo®in (5/7/2008 1:05:00 AM): pai ti-am dat acolo in link sa citecti ce a scris iuiu Calin (5/7/2008 1:05:19 AM): am vazut... iuiu Calin (5/7/2008 1:05:29 AM): da nu este scris ca ai zis tu sa iau logo iuiu Calin (5/7/2008 1:05:37 AM): citeste mai atent So®in Flo®in (5/7/2008 1:05:41 AM): nu de logo scz... texte si alte materiale... So®in Flo®in (5/7/2008 1:05:48 AM): ti-am spus eu sa le folosesti.... ???????? So®in Flo®in (5/7/2008 1:06:07 AM): ti-am spus eu sa le folosesti.... ???????? So®in Flo®in (5/7/2008 1:06:08 AM): ti-am spus eu sa le folosesti.... ???????? So®in Flo®in (5/7/2008 1:06:08 AM): ti-am spus eu sa le folosesti.... ???????? So®in Flo®in (5/7/2008 1:07:44 AM): ti-am dat eu voie sa folosesti materiale de acolo ?????????????????? So®in Flo®in (5/7/2008 1:07:49 AM): ti-am spus eu sa le folosesti.... ???????? DECI DA SCZ .. NUST DC MI-A RAMAS IN CAP FAZA CU LOGO-UL........LA INCEPUTUL CONVERSATIEI marog... mai departe nu a mai raspuns si s-a dat disparut... REPET CE A SPUS E O MINCIUNA INFECTA .. SI AM DOVADA !!!!!! ASA CA VA IUBESC PE TOTI MAI ALES PE TINE ALIAS.....PT CE MI-ATI FACUT.... M-AI FACUT DE UN cacao TOTAL!!!! ..... SI FAPTUL CA L-AM AJUTAT LA UN SITE NU INSEAMNA CA I-AM DAT VOIE SA FOLOSESEASCA MATERIALDE PE FORUMUL csr.... ....VA ROG SA TRAGETI VOI CONCLUZIILE asa ca de acum alias te rog eu sa nu mai crezi pusti de 16-17 ani ...... da intradevar am vrut sa il ajut cu forumu lui... da am vrut sa facem un forum pentru scuteristi... ACEST PRESUPUS FORUM NU AVEA NICI O LEGATURA CU CSR !!!!!!!!!!!! UITATI SI VOI CE INSEAMNA FACEREA DE BINE FACEREA DE BINE =FUTEREA DE MAMA BAFTA ALL SI SPER CA AM CLARIFICAT ACEASTA SITUATIE DE CACAO CARE A INITIAT-O ALIAS...... DACA VREI ALIAS TI-AM SPUS DE LA BUN INCEPUT CA DACA ESTI HOTARAT TE AJUT DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL SI FINANCIAR CA SA FACE CSR UN CLUB DE SCUTERISTI OFICIAL CU ACTE LEGAL ... POATE IN VIITORUL APROPIAT CU PROPIA CAFENA !!!!! TE ROG EU MULT ALIAS SA REVII ASUPRA LA CE AM SPUS MAI DEVREME.... CONCLUZIA... DUPA CUM VAD EU LUCRURILE ..... 1 ALIAS A INITIAT O CEARTA GENERALA.... AVAND OBIECT CENTRAL PERSOANA MEA ...... POSIBIL DIN CAUZA CA SUNT IN DIZGRATIA SA....VA LAS PE VOI SA HOTARATI SI NU SUNT SUPARAT PE TINE ALIS .... DAR MAI DESCHIDE OCII OMULE!!!!!!! NU ORICE (cuvant urat) SE MANANCA !!!!!! 2 UN PUSTI DE 16-17 ANI VORBESTE FARA SA CUNOASCA SI LA SFARSIT EU!!!! INTRU INTR-UN (cuvant urat) IMENS FARA NICI MACAR SA STIU..... MII DE MULTUMIRI SURSEI ANONIME CARE MA INFORMAT DE PROBLEMA ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Vaii... ce de lupte p-aici...care mai decare mai sef paici...sunteti niste tristi. In fond si la urma urmei ...CSR`ul este al nimanui...oricine daca vrea pune stapanire pe el. PS. Astept sa va vad la Povestiri Adevarate Editat Mai 6, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) PS. Astept sa va vad la Povestiri Adevarate OTV !!! eu zic ca daca tot tineti de CSR, macar legalizati`l ....probabil o sa fie multa bataie de cap la inceput, dar zic eu ca merita, daca tot sariti ca CSR asa si pe dincolo Editat Mai 7, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) Dupa ce am stat si m-am gandit bine la ceea ce am de facut, am ajuns la o concluzie si am luat singura decizie corecta in acest sens. Incepand din acest moment tot ceea ce inseamna CSR nu va mai fi asociat cu mine, nu ma voi mai considera membru al CSR si nici nu voi mai participa la intalniri. Poate aceasta decizie a mea ii va supara pe unii dintre voi si profit acum pentru a va cere scuze, dar cu siguranta ii va bucura pe alti... Am luat aceasta hotarare in urma ultimelor discutii de pe forum si chiar sunt curios sa vad unde se va ajunge peste 1 an sau 2. Momentan nu am timp nici sa respir si nu ar fi corect sa mai incerc sa incurc pe nimeni, poate pe viitor cad timpul imi va permite sa trec pe la Circ sau pe la Arc... Doresc sa urez tuturor asfalt uscat si salutari cu farul, precum si mult succes lui Marius si Vlad in organizarea CSR-ului pe viitor. Am sa pastrez contul de pe motociclism.ro, dar voi intra destul de rar si cel mai probabil doar pentru a cauta anumite informatii. Intr-adevar poate am gresit si am lovit in tine scrici fara sa te intreb, sti cum este cand are loc o crima politia ii ia in vizor intai pe cei cu cazier ... dar oricum pentru mine vei ramane mereu acelasi. Daca tu poti sa te consideri om si daca tu esti multumit de tine si daca tu ai impresia ca sti ce-i ala bun simt, bravo, te felicit, insa eu nu mai pot face asta de multa vreme. Oricum iti cer scuze si va cer scuze tuturor celor afectati de aceasta discutie poate inutila. Raman la parerea mea si anume ca nu a fost corect cum a procedat iuiu cu materialele luate miseleste de pe Forumul CSR. Ca tot suntem la acest capitol, Forumul CSR va mai functiona o perioada, dar voi posta acolo imediat ce ma voi hotara data si cand il voi opri, pentru ca nu isi are rostul, foarte putine mesaje si nimic constructiv. Multumesc membrilor STAFF-ului care m-au ajutat in intretinerea Forumului CSR. Desi telefonul meu ramane acelasi, tin sa va rog sa nu mai fiu sunat si intrebat una-alta despre CSR si intalnirile CSR si asa imi este destul de greu. Multumesc In general cand iau o hotarare nu prea mai exista cale de intoarcere, asa ca orice discutii legate de treaba asta, aici pe forum sau telefonic, nu isi au rostul. Multumesc pentru intelegere. Mult succes in continuare tuturor! Editat Mai 7, 2008 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 cumpar toba .. misto pt un minarelli .. orizontal .. are cineva de vanzare? 250 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 manusi ..casti de vanzare .. /index.php?showtopic=205915 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Duminica!! 11 Mai, aeroportul de langa baia mare va organiza expozitie, liniute si drift.. va astept pe toti ne punem la o liniuta (400m) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Duminica!! 11 Mai, aeroportul de langa baia mare va organiza expozitie, liniute si drift.. va astept pe toti ne punem la o liniuta (400m) duminica is acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 duminica is acolo facem o liniuta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 facem o liniuta?? ma mai gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Dupa ce am stat si m-am gandit bine la ceea ce am de facut, am ajuns la o concluzie si am luat singura decizie corecta in acest sens. Incepand din acest moment tot ceea ce inseamna CSR nu va mai fi asociat cu mine, nu ma voi mai considera membru al CSR si nici nu voi mai participa la intalniri. Poate aceasta decizie a mea ii va supara pe unii dintre voi si profit acum pentru a va cere scuze, dar cu siguranta ii va bucura pe alti... Am luat aceasta hotarare in urma ultimelor discutii de pe forum si chiar sunt curios sa vad unde se va ajunge peste 1 an sau 2. Momentan nu am timp nici sa respir si nu ar fi corect sa mai incerc sa incurc pe nimeni, poate pe viitor cad timpul imi va permite sa trec pe la Circ sau pe la Arc... Doresc sa urez tuturor asfalt uscat si salutari cu farul, precum si mult succes lui Marius si Vlad in organizarea CSR-ului pe viitor. Am sa pastrez contul de pe motociclism.ro, dar voi intra destul de rar si cel mai probabil doar pentru a cauta anumite informatii. Intr-adevar poate am gresit si am lovit in tine scrici fara sa te intreb, sti cum este cand are loc o crima politia ii ia in vizor intai pe cei cu cazier ... dar oricum pentru mine vei ramane mereu acelasi. Daca tu poti sa te consideri om si daca tu esti multumit de tine si daca tu ai impresia ca sti ce-i ala bun simt, bravo, te felicit, insa eu nu mai pot face asta de multa vreme. Oricum iti cer scuze si va cer scuze tuturor celor afectati de aceasta discutie poate inutila. Raman la parerea mea si anume ca nu a fost corect cum a procedat iuiu cu materialele luate miseleste de pe Forumul CSR. Ca tot suntem la acest capitol, Forumul CSR va mai functiona o perioada, dar voi posta acolo imediat ce ma voi hotara data si cand il voi opri, pentru ca nu isi are rostul, foarte putine mesaje si nimic constructiv. Multumesc membrilor STAFF-ului care m-au ajutat in intretinerea Forumului CSR. Desi telefonul meu ramane acelasi, tin sa va rog sa nu mai fiu sunat si intrebat una-alta despre CSR si intalnirile CSR si asa imi este destul de greu. Multumesc In general cand iau o hotarare nu prea mai exista cale de intoarcere, asa ca orice discutii legate de treaba asta, aici pe forum sau telefonic, nu isi au rostul. Multumesc pentru intelegere. Mult succes in continuare tuturor! Dura treaba... Intr-adevar ne zbatem de un an sa ajutam lumea scuterelor cum putem, insa este o cauza pierduta... Intrunirile vor mai avea loc la Circ si la Arc, insa nu sub deviza CSR, ci doar "adunare scuterizata"; imi pare rau ca nu a iesit cum trebuia toata treaba cu Comunitatea ca asociatie, dar, pur si simplu, nu se merita! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 (editat) hai ma ca eu nu inteleg nik ...nu prea am fost la curent in ultimele zile din cate am citit iese ca sa certat alias cu skytech din cauza lui iuiu ca a copiat textele,logo` fara ai intreba pe cei de la motociclism.ro.La intrebat doar pe skytech care l`a lasat fara a stii alias si care l`a ajutat la site. Cam asha`i ? Se va inchide motociclism.ro? Editat Mai 7, 2008 de ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 hai ma ca eu nu inteleg nik ...nu prea am fost la curent in ultimele ziledin cate am citit iese ca sa certat alias cu skytech din cauza lui iuiu ca a copiat textele,logo` fara ai intreba pe cei de la motociclism.ro.La intrebat doar pe skytech care l`a lasat fara a stii alias si care l`a ajutat la site. Cam asha`i ? Se va inchide motociclism.ro? Da, se inchide si vei fi banat pe viata Chestii prea complicate pentru unii, no offence! It's a looong story! Motociclism.ro nu are nicio treaba cu CSR! Asta e doar un topic de dezbatere... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Da, se inchide si vei fi banat pe viata Chestii prea complicate pentru unii, no offence!It's a looong story! Motociclism.ro nu are nicio treaba cu CSR! Asta e doar un topic de dezbatere... Bafta! aha ...nu staim..va las sa va rezolvati problema!! Bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 care ma ajuta cu cateva texte pt promototie ? ceva pt fete..) nu`mi vin ideiile acu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 texte pt promototie ce e aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Duminica!! 11 Mai, aeroportul de langa baia mare va organiza expozitie, liniute si drift.. va astept pe toti ne punem la o liniuta (400m) mai vine careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate