Sari la conținut

Discutii Intre Noi

OVK
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cand se tine cursa de scutere de la Amckart? :) :blink: ...vreau sa vin cu Roxy...are cineva vreo idee cum pot sa car 2 scutere pana la Bucuresti?

Editat de dOctOr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand se tine cursa de scutere de la Amckart? :blink: :laugh: ...vreau sa vin cu Roxy...are cineva vreo idee cum pot sa car 2 scutere pana la Bucuresti?

platforma ...si eu as vrea sa vin ca am inteles ca anu trecut vroiau sa se tine o cursa de pocketuri ...eu ma bag dar nu stiu cum sa fac cu transportu` :)))

Editat de haste
Link spre comentariu

platforma ...si eu as vrea sa vin ca am inteles ca anu trecut vroiau sa se tine o cursa de pocketuri ...eu ma bag dar nu stiu cum sa fac cu transportu` :laugh:))

Il iei in valiza pe tren sau, daca platesti bine :) , te iau eu cu masina :bigstar:

bendixul nu e totuna cu electromotor? :blink:

Bendixul e o chestie care cupleaza la axul motor cand este actionat de electromotor.

@thug, nu dispera, ia-ti o slujba de vara, "saliveaza" dupa motoare, bate-i pe ai tai la cap cu "ce tare sa mergi in excursii pe motor, nici tigari nu-mi trebuie" :lol: bla bla si poate ai norocul sa cedeze ai tai si sa-ti ia motorul visat!

Bafta! :)

Editat de VladuL
Link spre comentariu

@thug, nu dispera, ia-ti o slujba de vara, "saliveaza" dupa motoare, bate-i pe ai tai la cap cu "ce tare sa mergi in excursii pe motor, nici tigari nu-mi trebuie" :) bla bla si poate ai norocul sa cedeze ai tai si sa-ti ia motorul visat!

sau poti sa spui la ai tai "gata nu mai iau iarba,gata cu fumatul,ma fac baiat cuminte"....

Link spre comentariu

Il iei in valiza pe tren sau, daca platesti bine :laugh: , te iau eu cu masina :blink:

Bendixul e o chestie care cupleaza la axul motor cand este actionat de electromotor.

@thug, nu dispera, ia-ti o slujba de vara, "saliveaza" dupa motoare, bate-i pe ai tai la cap cu "ce tare sa mergi in excursii pe motor, nici tigari nu-mi trebuie" :bigstar: bla bla si poate ai norocul sa cedeze ai tai si sa-ti ia motorul visat!

pai ti`ai laut permisu` ma ??

Link spre comentariu

Lunea asta il iau :blink:

Tineti-mi pumnii (nu in gura! :bigstar: )

multa bafta atunci vladule...o sa iti tin pumnii... (nu in gura,stai linistit :laugh: )

scuterul ai reusit sa il dai?cat? (daca nu sunt indiscret.. :) )

Editat de dezkreator
Link spre comentariu

multa bafta atunci vladule...o sa iti tin pumnii... (nu in gura,stai linistit :blink: )

scuterul ai reusit sa il dai?cat? (daca nu sunt indiscret.. :laugh: )

L-am dat la dracu'. Cat? Vreo saptamana :bigstar: E pe balcon bucati, nu am timp sa-l asamblez sa-l vand...

Mersi de pumni :)

Editat de VladuL
Link spre comentariu

Cand se tine cursa de scutere de la Amckart? :laugh: :bigstar: ...vreau sa vin cu Roxy...are cineva vreo idee cum pot sa car 2 scutere pana la Bucuresti?

Ce sa cauti ma tu cu jaful ala nebun :blink: pe Amckart :) ?

Daca vii incoa ma bag si eu :)

Link spre comentariu

Daca vii incoa ma bag si eu :bigstar:

au au auu :)...crek o sa-mi mirosi fumul de la uleiul meu Castrol 2t :laugh:)

Link spre comentariu

Nu ar fii o problema dar mi se pare ca sunt pe categorii :

49 CMC stock sau modificate.

70 CMC

125 CMC

PS:Motocicletele de 49 cmc intra in aceeasi cursa cu scuterele . :)

Link spre comentariu

Nu ar fii o problema dar mi se pare ca sunt pe categorii :

49 CMC stock sau modificate.

70 CMC

125 CMC

PS:Motocicletele de 49 cmc intra in aceeasi cursa cu scuterele . :)

pfff...nu stiti cum pot sa aduc si eu troasca de la gl la buc? ca pe ea nu vin..

Link spre comentariu

pfff...nu stiti cum pot sa aduc si eu troasca de la gl la buc? ca pe ea nu vin..

frate n`ai pe cineva cu platforma sau cu dubita mica??? ca intra sau daca e trimite prin curierat in buc la adresa cuiva ...si tu mergi cu trenu/maxi ce vrei ...dar iesi mai scump

Editat de haste
Link spre comentariu

Daca vii incoa ma bag si eu :)

Reisarilor, daca ii dam lu Huli un scuter stock de 50cc si voi cu ale voastre ...o sa mirositi toti a fum de la el :bigstar:) :laugh:

Editat de CostinALN
Link spre comentariu

Reisarilor, daca ii dam lu Huli un scuter stock de 50cc si voi cu ale voastre ...o sa mirositi toti a fum de la el :blink: ) :)

stim omule,stim :laugh: ...dar noi nu venim neaparat ca sa castigam,ci pt curbe si pt atmosfera mai mult.

Link spre comentariu