norbi_bidi Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) frate dar chiar e de cacao. Idiot e ala care a inventat site-ul ala...si tu esti dus ca scri aici. Poate vrei sa freci ouale tuturor dupa motociclism. Esti penibil! da dc te bagi? chiar vrei sa ne certam? si sa iti mai fie putin ciuda www.freacaouale.com/ref.php?nume=norbi_bidi dati un click Suuuper faza Editat Iulie 1, 2008 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 da dc te bagi? chiar vrei sa ne certam? si sa iti mai fie putin ciuda www.freacaouale.com/ref.php?nume=norbi_bididati un click Suuuper faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 da dc te bagi? chiar vrei sa ne certam? si sa iti mai fie putin ciuda www.freacaouale.com/ref.php?nume=norbi_bididati un click Suuuper faza chiar ca esti distrus .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 unde este cea mai ieftina asigurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 la Unita parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 la Unita parca cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 da dc te bagi? chiar vrei sa ne certam? si sa iti mai fie putin ciuda www.freacaouale.com/ref.php?nume=norbi_bididati un click Suuuper faza No offence ba, insa chiar esti un raton trist. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 raton trist norbi_bidi ... io zic sa incerci in alta parte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Am si eu o rugaminte, din cauza furtuni mi-a dat scuterul jos, era pus pe crick-ul mare dar.... si mi sa spart o aparatoare de la maini, si carena de jos dreapta sa julit putin si crapat, am lipit eu dar nu sta bine si aparatoarea nu iesa, e scuter nou nu vreau cu carpeli, scuterul e un gopop zip e indentic cu leaderul de la first bike. Daca stie cineva unde pot gasi aceste parti de la scuter il rog mult sa imi spuna sau daca le are cineva Atasesz si o poza ca sa fie mai usor. Scuterul meu e galben dar nu conteaza culoare ca se poate vopsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 la magazinul de unde l-ai cumparat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 la magazinul de unde l-ai cumparat??? Eu lam luat de la real aia nu au piese au numai scutere Doar de la ei de la reva romania dar am trims un email dar nimic, cred ca nau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Eu lam luat de la real aia nu au piese au numai scutere Doar de la ei de la reva romania dar am trims un email dar nimic, cred ca nau. sunai Editat Iulie 1, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 sunai Si chiar daca ar avea cred ca are niste preturi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Si chiar daca ar avea cred ca are niste preturi..... atunci lipeste-le cu scuipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 atunci lipeste-le cu scuipat ! Trebuia sa vorbesti tu aiurea, am crezut ca ti-a venit mintea la cap dar tot retardat ai ramas. Numai asa sunt pe forumul asta, specimente din astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Trebuia sa vorbesti tu aiurea, am crezut ca ti-a venit mintea la cap dar tot retardat ai ramas. Numai asa sunt pe forumul asta, specimente din astea mda...Romania..superb fratilor!!Astia suntem noi,un neam de cacaoari,mincinosi,si mai ales pusi pe cearta.Putem merge cu totii la gara.Hai pa cosx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ssergiu...nu te lua de el, ca asa e. Romanii, sunt oameni buni o parte, dar o parte chiar de cacao. Tiptil ala e cam infumurat si basinos. N-ai ce sa-i ceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) mda...Romania..superb fratilor!!Astia suntem noi,un neam de cacaoari,mincinosi,si mai ales pusi pe cearta.Putem merge cu totii la gara.Hai pa cosx Ce ai cu mine ?!? Eu mam referit la tiptil nu la alti ! Editat Iulie 1, 2008 de cosx25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Ce ai cu mine ?!? Eu mam referit la tiptil nu la alti ! N-am nimic cu tine,dar chiar numai sa ne certam intre noi putem???Daca vreti asa ceva,faceti voi un forum pe www.haisanecertam.ro .Incet,incet o sa se inchida topicuri din cauza certurilor si nesimtirilor,ca mai apoi,conducatorii forumului sa "isi dea demisia".Poate ca exagerez PUTIN,dar e trist... P.S:apropo de "Frecatul oalelor" buhahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Rolly - marfa de pe easyparts cam in cat timp ajunge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 atunci lipeste-le cu scuipat ! nu stiu daca ai fost ironic sau ai incercat sa faci o gluma .... macar fa si tu un smiley ceva si o sa fie primit altfel raspunsu` tau. PUNCT sau va arat ouale alea, cum i`am aratat si lu norbi ??? terminati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ...specimente din astea... ailoviu , hai nu fi suparat era o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Capacul EMO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Capacul EMO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 (editat) e cineva pe aici care aduce piese de pe easyparts.nl ? am nevoie de o curea de variator, aruncati un ochi AICI Editat Iulie 2, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate