VladuL Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 sufletica felicitari si tie. . ce categorii ati luat ? Multam, multam. A+B simplu. Motor inca nu stiu cand, momentan sunt conservar Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 apropo clodius..iti rezista vopseaua care ai dat-o pe gatul de evacuare de la cilindru la toba?ca vreau sa fac si eu asta dar mie sa nu muncesc degeaba si sa tina o saptamana... Tine ok pe toba, dar pe cotul de la evacuare o sa se umfle vopseaua. La mine nu a cazut inca, dar o sa repet operatiunea cand o sa am chef si timp. Nici nu m-am mai uitat la ea. Deocamdata toba arata foarte bine, pt ca este un negru mat. Eu zic ca merita efortul. Parca facusem si niste poze, dar nu le mai gasesc. Asa arata inainte. Maine fac o poza sa vezi cum arata dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wntzzz Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Salut , Am si eu un scooter Malaguti Crosser Cr1 , l-am luat ieri dar nu am nici un fel de act la el.... Intrbare : Se poate inmatricula ?...pot face rost de acte ?... Am gasit pe un topic asta : "la mine a fost problema ca nu aveam acte deloc pt scuter. tot adus din italia. am fost la rar cu urmatoarele acte si a fost ok./ - contract vanzare cumparare (scrii un prieten pe contract de vanz cump, numai sa scrii seria scuterului) - declaratie la notar (ceva de genul: declar pe propria raspundere ca am cumparat mopedul seria. ..... de la cutarescu etc.) restul au fost prostii de platit la rar si cecuri nu mai retin exact astea toate sunt pentru eliberarea cartii de identitate de catre RAR, de care vei avea nevoie pt inregistrare" E ADEVARAT ?? Multumesc Anticipat ! Z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Felicitari Vladule pt cei care-si cumpara scuter fara acte sa n-aiba parte de ele ... 99% din scuterele fara acte sunt FURATE sper sa n-aveti parte de ele cum n-au avut fostii proprietari ... Editat Iulie 9, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Multam, multam. A+B simplu.Motor inca nu stiu cand, momentan sunt conservar Bafta! acum am luat B iar pt A sunt programat in august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Dar cum s'a intamplat Sufletelu' meu sa iei? Curcani ceva?! Un pas inainte...te felicit pt. realizare insa mai ai un hop ca sa'l ajungi pe idolul tau . Asa ca fiind mai mult decat incepator te astept cu un telefon poate vrei ceva lectii, momentan pe conserva. Apropo ce se mai aude cu Fordu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 (editat) Vand si eu o casca...Nu stiu prea multe despre model. Cam asta scrie in interior pe ea: Made in Bergamo-Italy by Locatelli Helmets. Pret: Astept oferte... Nu are nici o zgarietura...e ca noua. Id: llg_90 ............................................................................................................................................................................ Apropo si eu ma apuc de scoala de soferi...Si vreau ca masina de inceput sa imi aduc de afara un ford mondeo. Am vazut cam pe la 5000 eu cu motor diesel de 2.0tdci 116 CP si cam 130000 km in bord. Mi se par masini bune fordurile astea. Are un var de al meu, si e destul de nervos, si are o stabilitate mult peste VW... Editat Iulie 9, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Casca are vopseaua din fabrică sau este vopsită ulterior? Ce mărime este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Casca are vopseaua din fabrică sau este vopsită ulterior? Ce mărime este? Imi pare rau dar nu stiu sa iti dau informatiile astea... Insa stiu ca mie imi vine la fix pe cap. Si constitutia mea e de om solid cam la 80 kg si 1,75 inaltime. Deci poate te ajuta sa i deduci marimea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Nu pare deloc a fi vopsita din fabrica. Oricum, detaliile privind masa si inaltimea ta pt determinarea marimii castii sunt irelevante. Mai bine ti-ai masura circumferinta capului. Vezi pe louis.de instructiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 liniutze asta ca sa nu se duca topicul la fund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Scr33ky2000, super misto povestirea ta. Chiar mi-a placut. Cursivitate, subiect, imagini inserate exact unde trebuie si in numar destul de mare... Bravo ! hopaaa!! marinare bine ca te-am gasit.. offtopic mic.. o gazda buna ieftina cu baie in camera tv si frigider ....cunosti ?.. preferabil la 6o de roni seara ) ATENTIE !!! TOTI SCUTERISTII CARE POT VENI MAINE!! vechi sau noi in club ORA 18-19 in dorobanti la terasa blue jack sa dam un mic interviu pentru viitoare revista de scutere ce va aparea luna viitoare publicata de catre motolife va rog sa ma anuntati.....pe mess.. skytech_sky id-ul sall all si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 liniutze asta ca sa nu se duca topicul la fund ce om ... tu erai ala cu vespa ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 pai da..nu vezi ca am si casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 plm, va arat eu poze din gta, ziceti ca nu e adevarat plm, va arat eu poze din gta, ziceti ca nu e adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 plm, va arat eu poze din gta, ziceti ca nu e adevarat Thug R. ce mood e asta la san andreas? e fain. tresa il caut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Nu e mod. E bagat de mine scuteru` ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Nu e mod. E bagat de mine scuteru` ... deci se baga separat. am crezut ca e un mod. : am gasit si eu un site unde sunt masini..si chestii dinastea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 deci se baga separat. am crezut ca e un mod. : am gasit si eu un site unde sunt masini..si chestii dinastea... se instaleaza cu gta san andreas mod instaler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claus69 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Lasa-l si pe el ca-i mic si nu stie (nu ca eu as sti , da macar tac). Multam mult pentru promptitudine si poate ne onorezi cu prezenta pe la intalnirile intre scuteristi, asta daca mai ai Ludix-ul, daca mai merge si daca nu ai altceva mai bun de facut decat sa te intalnesti cu o gloata de scuteristi care le stiu pe toate Poate asculta de tine care ai mai multa experienta. Daca-i vezi cat de prudent conduc... Asfalt uscat si salutari cu farul! SALUT ! UNDE SE GASESC DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claus69 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Sa speram ca nu o sa ma probleme .Oricum topicu' e deschis pt orice fel de discutii. SALUT ! UNDE SE GASESTE DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 SALUT ! UNDE SE GASESTE DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS Prea bune pentru tine, incearca sa nu umplii toata sectiunea Scooter Mania cu intrebarea asta! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) m-am spart de ras Editat Iulie 11, 2008 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 m-am spart de ras Ce tari sunt filmuletele,mai ales primu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) m-am spart de ras deci ala cu sarpele e genial ...bine ca nu si`au dat alea chilotii jos sa se uite in pi.... sa vada daca e acolo iar la al 2 lea ... imi place ce speriat-entuziasmate erau femeile ) Editat Iulie 11, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate