christian Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Nu-l simti frate?Mai ziceai ca e si mare...Larg mai esti...Vezi ca e in spatele tau,te impinge ) pasarica nu esti amuzant, de fapt esti fraierica geamantan care canta la saxofon cu gusa neagra. hai nb si pozitie de bombardament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 pasarica nu esti amuzant, de fapt esti fraierica geamantan care canta la saxofon cu gusa neagra. hai nb si pozitie de bombardament du-te invartindu-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=IlJrBLLH4nc...feature=related ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=IlJrBLLH4nc...feature=related ) ce idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Va salut pe toti! Am si eu intrebare : Cate atmosfere se baga in guma pe spate si cate pe fata? Precizez ca am o Vespa ET4 125 4t , are 186 kg ( +67 kg alea mele ) , gume Michelin noi , roti de 10" . Am fost la o vulcanizare si mi-a bagat 2.5 atmosfere pe spate si 2,1 (sau 2,2) atmosfere pe fata.Dupa asta mi s-a parut ca scuterul merge mult mai bine si se inclina mult mai usor Ps:E de bine sau de rau? Nu cred ca e bine...se baga 2,1 pe spate daca duci pasager si 1,9 daca nu duci...deci poti baga 2 atm si e ok. Iar pe fata se baga 1,7 atm. La aprilia asa recomanda cartea tehnica nu cred ca la a tau sa fe diferit asa mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Nu cred ca e bine...se baga 2,1 pe spate daca duci pasager si 1,9 daca nu duci...deci poti baga 2 atm si e ok. Iar pe fata se baga 1,7 atm. La aprilia asa recomanda cartea tehnica nu cred ca la a tau sa fe diferit asa mult. Foarte utila informatia! Mai sunteti culmea ,ce faceti cu Doctorul ca nu mai pot de ras Doctore,du-te si fa bani tata,lasa-i pe tralalisti P.S.: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 (editat) care stiti dak se potrivesc bujiile ngk iridium de la scuterele sr50 pe injectie... la cele pe carburator ? ast raspuns ms Editat Iulie 25, 2008 de piticu888 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Dati-mi pls un site unde pot verifica scuteru daca este furat din italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 am si eu o nelamurire... cum e treaba cu radarul? te ia din orice sens ai veni sau doar dintr-un anume sens? acuma seara pe la 11 mergeam si eu acasa trecand vreo 500 de metri pe DN1 si fix vad o dacie 1310 alba suspecta intr-un coltz. Ma gandesc ca ar fi radar si incetinesc. intradevar era radaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 am si eu o nelamurire... cum e treaba cu radarul? te ia din orice sens ai veni sau doar dintr-un anume sens? acuma seara pe la 11 mergeam si eu acasa trecand vreo 500 de metri pe DN1 si fix vad o dacie 1310 alba suspecta intr-un coltz. Ma gandesc ca ar fi radar si incetinesc. intradevar era radaru. Ai vazut blitz? daca nu stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Ai vazut blitz? daca nu stai linistit pai sunt linistit. dar eu am intrebat de curiozitate chestia cu de pe ce banda ia radaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Dati-mi pls un site unde pot verifica scuteru daca este furat din italia http://coordinamento.mininterno.it/servpub...erca_targhe.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Daca intereseaza pe cineva un ambreiaj racing TNT,si o curea Top Performance .... Aveti detalii in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Daca intereseaza pe cineva un ambreiaj racing TNT,si o curea Top Performance ....Aveti detalii in semnatura. Nu ne intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Am si o problema, a vopsit uni la pistol dar departe de scuterul meu, era oricum dupa o baraca si acum are niste picatele albe, avea mai multe a mai scos din ele, unde e luciu a iesit dar pe bord, oglinzi mai greu, tot mai are, am incercat cu diluant, benzina, polish si tot degeaba. Carenele a iesit bine dar unde e negru la bord nu merge, este vre-o vopsea de bord ceva sau ce sa fac oare ? Si cu polish cum se da daca nu am masina de polishat ? Merge cu o carpa din bunbac ? Eu am dat asa dar nu e diferenta mare si are ceva urme. Sti cineva cum se lustrueste un scuter si cu ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Nu ne intereseaza Tu deja nu te mai incadrezi la scutere ma,iesi in casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 http://coordinamento.mininterno.it/servpub...erca_targhe.htm ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Care sta in Bucuresti , pe langa Scuter-Centre ...? Am ID la profil , sau lasati-mi-l voi Va rog frumos ! Raman dator !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Salut putem face parte din CSR chiar daca nu santem din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 ia ziceti cat iau pe o toba de sr50 de-aia intoarsa pentru motor minarelli+morini intretinuta super? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 aeroxu asta ii ceva prototip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooter fun Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 va asteptam pe toti pe www.scuteristi.ro. un forum doar pentru scuteristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 aeroxu asta ii ceva prototip nu..este cu reactor nuclear... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 (editat) hai sa facem ca si vanzatorii de sosete de la mine din oras 500!!!500!!!500!!! de cai putere domnu!!!500!!!numai la mine gasiti asa ceva!!!!reactor nuclear!!!!functioneaza cu Uraniu sau Plutoniu!!!!ieftin!!!! Ieftin!!! Hai dom'le te uiti la 900 de euro cand poti cumpara 500 de cai (si din care 490 morti si 2 cu cancer) Asa ceva.... Editat Iulie 26, 2008 de xxm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate