dmt_ctl Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) cine are un program de modificat poze si imi pozate modifica si mie cele 2 poze de mai de jos?...as vrea sa`mi fac capota neagra la masina...cu capacele negre...iar la faza scurta xenon...nu stiu cat de bine ar pica capota neagra de`aia as vrea inainte de tot sa fak o mica simulare...deci cine are porgram si crede k ma poate descurca si pe mn il rog sa incerce...multumesc anticipat Editat Februarie 18, 2009 de dmt_ctl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 stie cineva ce as putea sa fac cu suspensiile de pe fata sa nu mai fie asa tari? ma enerveaza ca simt fiecare denivelare de pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Nuai cumva umflat prea tare cauciucul ? Eu am 1,3 1,4 atm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 nu , si daca ma las pe fata nu se lasa suspensiile ... maine incerc sa le dau jos sa vad ce pot sa fac cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Apropo. Stie careva cum se schimba uleiul din telescoape? Un tutorial daca are cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 nu , si daca ma las pe fata nu se lasa suspensiile ... maine incerc sa le dau jos sa vad ce pot sa fac cu ele pui un ulei mai "moale". eu am 10w pe nsr, si e foarte ok. merge bine la curbe, la franari bruste, stoppie... n-am avut probleme cu el pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 pui un ulei mai "moale".eu am 10w pe nsr, si e foarte ok. merge bine la curbe, la franari bruste, stoppie... n-am avut probleme cu el pana acum. si ii greu de desfacut telescopul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 si ii greu de desfacut telescopul? nu, e chiar usor. uita-te in manual. iti arata acolo ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 nu, e chiar usor. uita-te in manual. iti arata acolo ce si cum... ok , mersi pentru sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 In jurul datei 10-15 martie voi efectua o comanda pe www.EasyParts.NL . - Fara comision - Platiti doar transportul impartit la cate persoane vom fi - Singura problema este ca vreau banii inainte pentru ca eu nu am de unde sa ii pun ( Pentru siguranta intrebati userii : Rolly , RedEye ) Multumesc ! Contact : rqk_hack@yahoo.com , Va rog specificati ca aveti id-ul de pe Motociclism , altfel nu dau Add. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) Last edit : "- Platiti doar transportul impartit la cate persoane vom fi " + Posta/Curierul pana la voi Editat Februarie 22, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 cum se desfac suspensiile? eu nu am numai un surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 cum se desfac suspensiile? eu nu am numai un surub in interiorul tuburilor nu e nici un surub? deobicei sunt suruburi in ambele capete ale suspensiei. ai cumva un manual? pune-l pe forum sa ma uit si o sa iti spun cam cum se face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 am manual dar nu zice nicaieri despre suspensii(cel putin nu arata poze) probabil ca zice dar nu inteleg ca scrie in ungureste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 am manual dar nu zice nicaieri despre suspensii(cel putin nu arata poze) probabil ca zice dar nu inteleg ca scrie in ungureste Incearca Google Translate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 pana la urma am sa-l desfac de la ghidon ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 pana la urma am sa-l desfac de la ghidon ... ar fi indicat. e mult mai usor sa umbli la ea daca e desfacuta.oricum nu e foarte greu de desfacut. in maxim doua ore o montezi la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 salut si tot respectul pentru toata lumea , nu am stiut unde sa scriu dar cred ca aici este bine , caut si yo o toba de aprilia scarabeo care ma poate ajuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Pt. cei interesati: Protectii / Cotiere FOX - NOI, NEFOLOSITE - Nu am nevoie de ele, am la geaca! http://www.okazii.ro/catalog/19739742/PROT...E-FOX-NOI-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 am reusit pana la urma sa dau furca jos , acum trebuie sa fac rost de un patent de ala pentru sigurante si inca o intrebare , dupa ce golesc uleiul , cat ulei trebuie sa pun inapoi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 am reusit pana la urma sa dau furca jos , acum trebuie sa fac rost de un patent de ala pentru sigurante si inca o intrebare , dupa ce golesc uleiul , cat ulei trebuie sa pun inapoi ? din pacate nu stiu sa iti spun cat anume trebuie sa pui, deoarece cand am inlocuit eu uleiul la furca, nu l-am pus eu fiindca nu stiam exact cum se face. incearca sa vezi cat ai in momentul de fata intr-un telescop, si pui la fel de mult ca si inainte. vezi cat se scurge dintr-un telescop. ar fi fost foarte bun un manual. acolo scrie si cat ulei trebuie sa pui in telescoape. pui putin ulei apoi comprimi putin telescopul, apoi continui la fel, ca sa se "imprastie" uleiul in telescop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Ce ziceti de noul Yamaha Neos?Motor in 4t racit cu lichid si 3 supape? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 (editat) nu stiu cum o fi aia cu 3 supape...in rest e ok mai sportiv Editat Februarie 24, 2009 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 nu stiu cum o fi aia cu 3 supape...in rest e ok mai sportiv una admisie,2 evacuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 sincer nu am mai auzit... in fiecare zi inveti ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate