alias Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 ora 2 sa fim toti in parc !!! bafta ne vedem acolo OK - Toata scuterimea sa se prezinte la 14:00 in parc(are) la Circ, cum intri de pe Stefan cel Mare Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Nu uitati de semnele cu mana folosite de motociclisti la mersul in grup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Super oferta: role de 6,5 g la doar 35 ron, fara transport. Avem doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Calicea daca observi am zis NU CRED.Nu am zis SIGUR.1-0 Da ma da tu esti dala care face posturi aiurea. (da sfaturi aiurea) NU mai imi zice Calicea ca nu ne cunoastem de mici ,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Andreas_Krastl, le-ai pus pe scuteru tau? cum merge cu ele? cat de uzate sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Deci Calicea au voie sa-ti spuna numa aia care te cunosc de mici? Andreas_Krastl, le-ai pus pe scuteru tau? cum merge cu ele? cat de uzate sunt ? Hmm...cam 200 de km. Poate nici atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 pai si zi, cum merge ? ai demaraj mai bun cu ele sau viteza mai mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Viteza mai mare. Dar nici demarajul nu e rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 am si eu intrebare:care-i treaba cu rolele astea?unde vin?si ce fac?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Hai ca am rezolvat-o cu numele.... pana la urma a ramas CSR( ca doar asta suntem) :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 Hai ca am rezolvat-o cu numele.... pana la urma a ramas CSR( ca doar asta suntem) :) Da, iar imnul este " Bitza - Urmatorul pas " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) Variatorul functioneaza precum schimbatoarele, foile si pinioanele unei biciclete ceea ce il face "automat" sunt rolele. Poti vedea aici: http://www.jatco.co.jp/ENGLISH/PRODUCTS/s_cvt.html cum functioneaza in cazul unui automobil...si la scuter e aceeasi fasole . In filmuletul corespunzator partea albastra o reprezinta variatorul care contine rolele iar cealalta ambreiajul(cazul scuter). Pe masura ce tu accelerezi\deccelerezi rolele se ridica\coboara(spre extremitati sau miez) facand sa se ingusteze sau largeasca, cureaua de transmisie urcand\coborand dupa caz. Probabil ca nu suna asa de clar...daca cineva poate explica intr'o forma mai concisa, rog sa nu ezite . Eh, totusi sper ca ti'am fost de folos...Numai bine! Editat Martie 18, 2007 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) in variator edit: acum am vazut ca ia explicat cnv unde vin rolele Editat Martie 18, 2007 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 e bine ca am stabilit 2 chestii pana acum....mai avem cateva... dar nu e graba... ideea e sa alegem logoul odata sa ne facem si stikerele k vine vara si noi nu avem stikere....:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 crettz, care este greutatea recomandata pentru role ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 bun am si un logo neoficial sa vedem reactii ciuss all asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 multumesc mult,crettz-ule .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) e bine ca am stabilit 2 chestii pana acum....mai avem cateva... dar nu e graba... ideea e sa alegem logoul odata sa ne facem si stikerele k vine vara si noi nu avem stikere....:)) Pizdaiseama cu ce problema grava si serioasa ne confruntam noi!? Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Eu cred ca stickerul trebuie sa contina urmatoarele: CSR , Comunitatea Scuteristilor din Romania , neaparat MOTTO-ul nostru scris mare si vizibil, si ceva poze sau chiar o singura poza in tema, adica cu un scuter, sau cu mai multe scutere. CSR sa fie scris cu litere mari de-o schioapa, Preferabil asa:C S R si eventual pe un fond negru ca sa se vada bine, Iar Comunitatea Scuteristilor din Romania scris cu font ALB, ceva mai mic decat cel cu care este scris CSR, dar suficient de mare totusi, astfel incat sa poata fi citit cu destula usurinta. In rest poze cu scutere - Traiasca Photoshop-ul Editat Martie 19, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Pizdaiseama cu ce problema grava si serioasa ne confruntam noi!? Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Eu cred ca stickerul trebuie sa contina urmatoarele: CSR , Comunitatea Scuteristilor din Romania , neaparat MOTTO-ul nostru scris mare si vizibil, si ceva poze sau chiar o singura poza in tema, adica cu un scuter, sau cu mai multe scutere. CSR sa fie scris cu litere mari de-o schioapa, Preferabil asa:C S R si eventual pe un fond negru ca sa se vada bine, Iar Comunitatea Scuteristilor din Romania scris cu font ALB, ceva mai mic decat cel cu care este scris CSR, dar suficient de mare totusi, astfel incat sa poata fi citit cu destula usurinta. In rest poze cu scutere - Traiasca Photoshop-ul Eu nu am degand sa imi acopar tot scuteru cu un mare stiker . parerea mea e ca ar fii mai frumos unu micut , finut ..... alias , cum iau si eu pozele de ieri si filmuletele? am incercat cu torent si nu am reusit Editat Martie 19, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Eu zic ca mai bine ar aratat asa (cum este cel atasat din poza) In loc de New York Most Wanted sa fie Comunitatea scuteristilor din Romania, in mijloc CSR si in colt`u din dreapta jos un scuter micutz.Si stikerul sa fie tot micut 10x10 zic eu ca ar fi bine. Am o rugaminte:Daca tot faceti stikere scrieti SCUTERISTILOR nu SCOOTERISTILOR asta e doar parerea mea daca vreti bine daca nu eu o sa imi fac unu cu SCTUERISTILOR ca doar suntem ROMANI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 votez stickeru lui costy ....ar putea scrie totusi bucharest most wanted :D:D stickeru lui costi cu CSR pe mijloc si scris Comunitatea.... ca in poza,si un scuter mic dintr-o parte , nu in wheelie cum e motorul din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 No problem Doc... Sima7x- asta n'o mai stiu acum...oricum recomandate sunt alea ale producatorului, ca vrei tu ca scuteru' sa capete alt comportament atunci depinde cum iti doresti sa o faca si pt asta iti alegi dintr'o gama variata de gramaje. Insa nici eu nu cunosc exact fiecare tip cum se manifesta...asteptam figuri precum Radu, Reverse sau cineva care a experimentat sa ne lamureasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 M-am apucat sa fac un logo! Care este motto-ul nostru, ca, spre rusinea mea, l-am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Edit: Se mai pot modifica fonturile la motto si la numele intreg, si chiar o rotunjire a imaginii sa aiba stickerul forma ovala... Pareri, critici, pietre PS: Scuzati de dublu post, dar nu pot edita ultimul mesaj... Editat Martie 19, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 zici ca e de la pompe funebre de pe vremea lui ceasca...PROPUN CA LITERELE CSR sa nu fie in culorile steagului nostru NATIONAL ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Imi place stikerul lui vlad dar sunt de parere cu reverse... CSR ar trebui sa fie scrise toate cu aceeasi culoare..... dupa parerea ema .. ar trebui sa fie rosu k sa sara in ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate