Alex90 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 (editat) merg cuminte.....casca treb sa-mi iau sapt asta inainte sa-mi asamblez scuteru.....atunci bine v-am gasit Editat Martie 22, 2007 de Alex90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 Ai reusit sa te ridici cu gopop??? Sa ma inveti si pe mine ca eu m-am chinuit vreo 10 min si nimic. Cu Piaggio nu era nici o problema, dar asta e lenes. Cu privire la printat: pretul exact o sa vi-l spun duminica la intalnire (ploua, ninge, uragan, cutremur...eu vin); in orice caz la un calcul aproximativ iese cam 70 ron/ 65-68 buc. Acuma tre' sa ma interesez daca se poate printa si mai putin. Deci ne vedem duminica la circ la o , pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 maine ma duc cu un cd in dinti la Top Media(o firma care face stickere la comanda)sa-mi fac logo-ul asta...revin cu poze cu el lipit pe motor aaa,inca ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 poate ai relantiul dat prea mare...nsh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 nu,turatie este aceeasi dar cupleaza ambreiajul nu stiu de ce... @Alias,uite de ce am zis eu ce am zis despre role: "The main role in tuning a scooter variomatic is weight. Rule of thumb: the lighter your roll sets, the more rpm‘s are needed to push the rolls outwards through centrifugal motion to set gear change in motion. Heavier rolls need lower rpm‘s to start this process. That means if your scooter has lighter rolls it will need higher rpm‘s to start moving. Heavier rolls allow you to start moving at lower rpm‘s." Descrierea data la rolele malossi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 reverse , mai traiesti ma ? sau ti-e rau de la micii aia duminca sa`ti iei pahar ma ca bem apa de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 duminca sa`ti iei pahar ma ca bem apa de ploaie imi iau o sticla , ca un pahar nu imi ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Martie 23, 2007 Autor Share Postat Martie 23, 2007 cine-mi trimite si mie un mail la ovydik@gmail.com cu logo-ul sa-mi fac si eu sticker? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 cine-mi trimite si mie un mail la ovydik@gmail.com cu logo-ul sa-mi fac si eu sticker? da-i copy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 cine-mi trimite si mie un mail la ovydik@gmail.com cu logo-ul sa-mi fac si eu sticker? da-i copy... Scuzati intarzierea Ca sa nu fie un logo imens care sa ocupe jumate de scuter, l-am redus la dimensiunea de 10x10 cm Acesta este varianta finala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 Ai reusit sa te ridici cu gopop??? Sa ma inveti si pe mine ca eu m-am chinuit vreo 10 min si nimic. Cu Piaggio nu era nici o problema, dar asta e lenes. Cu privire la printat: pretul exact o sa vi-l spun duminica la intalnire (ploua, ninge, uragan, cutremur...eu vin); in orice caz la un calcul aproximativ iese cam 70 ron/ 65-68 buc. Acuma tre' sa ma interesez daca se poate printa si mai putin. Deci ne vedem duminica la circ la o , pana atunci Cam la jumate ne trebuie noua dreo 30 -35 de bucati asa..... zic eu... deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) Cam la jumate ne trebuie noua dreo 30 -35 de bucati asa..... zic eu... deocamdata... 32 ar ajunge ca ne punem cate 4 Pe bune acum, nici in visele mele cele mai "erotice" nu speram ca vom reusi sa ne adunam 8. Asta mi-a dat de-nteles ca suntem o comunitate in continua crestere si poate intr-o buna zi vom ajunge in faza in care fiecare scuterist "cu capul pe umeri" din Romania, care merita, sa poarte LOGO-ul CSR pe scuterul sau mopedul, sau chiar si (de ce nu) pe trokareta lui Eu zic sa facem miscarea cu stickerele si chiar este un pret mai mult decat acceptabil pentru 65-68 buc. Poate reusim sa ne strangem intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat mai multi Asfalt uscat si salutari cu farul! Scuzati intarzierea Ca sa nu fie un logo imens care sa ocupe jumate de scuter, l-am redus la dimensiunea de 10x10 cm Acesta este varianta finala Salut. Nu este nici o problema daca poza este mai mare. Cu cat mai mare cu atat mai bine, dar sa pastram calitatea ca sa nu se vada pixelizat. La printare se poate seta dimensiunea Asfalut uscat si salutari cu farul! PS - Ma mananca sa fac un site pentru CSR unde sa urc filmele si pozele de la intalniri. Este foarte mult de lucru, abia am inceput, stau si prost cu timpul, oricum, ca idee, va fi tinut pe un PC la cineva, iar daca merge bine poate iau si domeniu Editat Martie 23, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) k sa sune bine... poti sa le faci pe un domeniu de TK e si moca..... si merge treaba.... apropu alias, nu ti-ai schimbat si u acolo la "datele tale personale "clubu a ramas tot"?" :baldy: Editat Martie 23, 2007 de cottoninio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Oare cat costa sa facem un club oficial (legal)?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 (editat) fratilor maine intarzii dak se face intalnirea ajung cam pe la 2:30 sa ma sune cineva dak plecati undeva ok 0766301310 asfalt uscat Editat Martie 24, 2007 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Nu uitati ca se schimba ora, deci............dormim mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 k sa sune bine... poti sa le faci pe un domeniu de TK e si moca..... si merge treaba.... apropu alias, nu ti-ai schimbat si u acolo la "datele tale personale "clubu a ramas tot"?" K bine zici Asfalt uscat si salutari cu farul! fratilor maine intarzii dak se face intalnirea ajung cam pe la 2:30 sa ma sune cineva dak plecati undeva ok 0766301310 asfalt uscat Inca nu stiu nici eu daca o sa pot sa vin. Oricum maine s-ar putea sa fie innorat si poate oricand sa inceapa sa ploua, asa ca nu stiu cat si unde vom putea merge Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 http://www.alpinestars.com/Octane_SMoto_Gl...d/p/356706.html Ce ziceti de manusile astea? Mie imi plac si am dat comanda la o astfel de pereche. De abia astept sa soseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 fratilor mai nust da eu s-ar putea sa intarzii pe la 14:30-14:40 cu prietena la o cafea si un film si nust poate reuseste sa ma blokeze total maine(azi post de ora 6 dim lol) ramane de vazut datimi un tel pe la 13:00 va rog mult macar un beep ceva ca vin macar sa am scuze de plecare contez pe voi , nu sunati toti deodata (dau pe speeker sa para grav inventati si voi ceva ca a cazut unu din trupa si te sa ajungem la el in oras sa il ducem la spital !!doamne fereste!! nust mai vb intre voi o sa stiu eu despre ce e vb... inventati ceva grav ca sa fie nevoie de mine undeva in oras... sau merge faza ca sunteti de la mine de la munca si treb sa duk niste acte la celelant sediu al firmei contez pe voi pls!!!! sa ma sune careva sa ma scoata din situatie ? bun msi mult ,echipaera toata trupa la locul stabilit asfalt uscat si sa speram ca tine vremea PS un motto bun: - Mess with the best die like the rest -totul e cablat aliniat conectat all the scooters are ready for the atack BTW cum puneti logoul cum puneti voi in mesaj ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 fratilor mai nust da eu s-ar putea sa intarzii pe la 14:30-14:40 cu prietena la o cafea si un film si nust poate reuseste sa ma blokeze total maine(azi post de ora 6 dim lol) ramane de vazut datimi un tel pe la 13:00 va rog mult macar un beep ceva ca vin macar sa am scuze de plecare contez pe voi , nu sunati toti deodata (dau pe speeker sa para grav inventati si voi ceva ca a cazut unu din trupa si te sa ajungem la el in oras sa il ducem la spital !!doamne fereste!! nust mai vb intre voi o sa stiu eu despre ce e vb... inventati ceva grav ca sa fie nevoie de mine undeva in oras... sau merge faza ca sunteti de la mine de la munca si treb sa duk niste acte la celelant sediu al firmei contez pe voi pls!!!! sa ma sune careva sa ma scoata din situatie Dar ia-o si pe ea la intalnire, (vrei sa te plimbi numai tu?) ca imi iau si eu partenera, macar isi gasesc si ele un subiect de discutie, ca mai rar o fata care sa zica: am desfacut azi motoru' si l-am segmentat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 care aveti vruna pt mine nu ezitati sa ma anuntati caut ceva mai aerodinamic asfalt uscat to all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 daca ea citeste ce ai scris tu mai sus atunci... Cat timp esti cu ea ofera-i respect si incearca s-o faci sa faca parte din viata si activitatiile tale cat mai mult posibil. (asta daca simti ceva pentru ea) Inclusiv Scuze de off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 daca ea citeste ce ai scris tu mai sus atunci... Cat timp esti cu ea ofera-i respect si incearca s-o faci sa faca parte din viata si activitatiile tale cat mai mult posibil. (asta daca simti ceva pentru ea) Inclusiv Scuze de off topic. parca era Comunitatea Scuteristilor din Romania nu Comunitatea Indragostitilor din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 parca era Comunitatea Scuteristilor din Romania nu Comunitatea Indragostitilor din Romania E si tu acum... daca ea citeste ce ai scris tu mai sus atunci... Cat timp esti cu ea ofera-i respect si incearca s-o faci sa faca parte din viata si activitatiile tale cat mai mult posibil. (asta daca simti ceva pentru ea) Inclusiv Scuze de off topic. Imi place cum gandesti. Keep un the good work ... and you will soon see the results Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Azi n-am putu sa vin pentru ca a trebuit sa plec pana in provincie (obligatie de familie), dar nici ca mai lipsesc de acum. PPS - Mama ei de curea ca m-a disperat, ce mergeam 45 sapt trecuta, dar acum de-abia daca mai ia 40 Trebuie s-o schimb cu una noua de kevlar si sa vezi atunci ... bag si role noi de 10g ca acum am de 12g ... bag si toba sport ... bag si arc nou in ambreiaj, pe care "by the way" il schimb cu unul racing ... si cand ma scol este dimineata, luni si trebuie sa ma duc la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Ca sa fie toti multumiti m-am gandit sa comand 30 stickere cu diametrul de 12 cm, 30 cu 10 si 30 cu 7. Astfel fiecare va avea cate un stiker din fiecare marime, iar surplusul va reveni scuteristilor ce se vor inscrie in CSR in viitorul apropriat. Sa imi ziceti daca sunteti de acord cu aceasta idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate