Cavaleru Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 ooo misto upgrade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 M-am tot uitat si eu la weldmaster.ro la niste aparate Stahlwerk. Mai precis la asta: https://www.weldmaster.ro/aparat-sudura-multiproces-stahlwerk-mtm-200-st-200a-tig-mig-mag-mma.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 1 hour ago, Lucian_M said: Așa ceva, dar nu mai vine naibii odată... O sa vina si o sa te bucuri de el. Super achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 29 minute, Silver Arrow a spus: M-am tot uitat si eu la weldmaster.ro la niste aparate Stahlwerk. Mai precis la asta: https://www.weldmaster.ro/aparat-sudura-multiproces-stahlwerk-mtm-200-st-200a-tig-mig-mag-mma.html am tot vazut firma asta prin diverse clipuri pe youtube. Mai ales la un belgian care face tot felul de masinarii interesante sau ciudate: Meanwhile in the Garage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 5 minute, TRG a spus: O sa vina si o sa te bucuri de el. Super achizitie! Mulțumesc, sper să fie ok, am primit telefon de la curier, vine in maxim o oră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 15 minute, Lucian_M a spus: Mulțumesc, sper să fie ok, am primit telefon de la curier, vine in maxim o oră. sa vieeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 (editat) @Cavaleru, da, am luat-o. Am vazut ca adaptorul nu era in stoc si au dat data de livrate undeva la inceput de decembrie. Am sunat si am renuntat la el. si traducerea: DeWalt DCF921E2T-QW impact screwdriver with 18 V battery | 406 Nm | 1/2 inch square | No brushes | 2 x 1.7 Ah batteries + charger | In TSTAK. Am ales acumulatorii powerstack mai mici din motive financiare, la urmatoarea comada iau si un powerstack de 5ah. Acum sper sa mearga la masina acestia, daca nu il iau pe cel de 5 mai devreme. Acum ma uitam de niste tubulare pentru jante si nu stiu daca sa le iau pe astea ieftine, sunt crom-molibden, sau poate aveti recomandari? O sa le folosesc strict la jante de doua ori pe an, poate sa ajut si vreun amic cu ele. Ma mai gandesc sa comand si niste seturi de biti si adaptoare pentru cand voi lua si DCF850. Editat Noiembrie 13 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 1 oră în urmă, Cavaleru a spus: sa vieeeee A venit! Sunt mai sărac cu 1500 lei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 38 minute, iulianserban a spus: @Cavaleru, da, am luat-o. Am vazut ca adaptorul nu era in stoc si au dat data de livrate undeva la inceput de decembrie. Am sunat si am renuntat la el. si traducerea: DeWalt DCF921E2T-QW impact screwdriver with 18 V battery | 406 Nm | 1/2 inch square | No brushes | 2 x 1.7 Ah batteries + charger | In TSTAK. Am ales acumulatorii powerstack mai mici din motive financiare, la urmatoarea comada iau si un powerstack de 5ah. Acum sper sa mearga la masina acestia, daca nu il iau pe cel de 5 mai devreme. Acum ma uitam de niste tubulare pentru jante si nu stiu daca sa le iau pe astea ieftine, sunt crom-molibden, sau poate aveti recomandari? O sa le folosesc strict la jante de doua ori pe an, poate sa ajut si vreun amic cu ele. Ma mai gandesc sa comand si niste seturi de biti si adaptoare pentru cand voi lua si DCF850. nu mai bine iei un set de genul https://gebotools.ro/products/set-tubulare-de-impact-scurte-si-lungi-1-2-10-19mm-20-piese ? nu am incercat acumulatorii de 1.7Ah pe pistol la roti, ieri am facut schimbul de roti, tubulara de 17 dar cu acumulatorul de 5Ah powerstack. a mers fara probleme Acum 26 minute, Lucian_M a spus: A venit! Sunt mai sărac cu 1500 lei... banii se fac, sanatosi sa fim si scule sa avem! sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 (editat) Acum 26 minute, Cavaleru a spus: banii se fac, sanatosi sa fim si scule sa avem! sa-l stapanesti sanatos! Săr'na! Cu un pic de noroc, vând aparatul meu, pun diferența din vânzarea telefonului și soția îmi dă mâncare caldă. Acuși intru în posesia buteliei și mă duc la Roman să o încarc. Cât e de încărcat una de 8-10 litri pe la voi? Editat Noiembrie 13 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 nu am habar, eu nu lucrez cu butelii iar de sudat, doar le electrod ca am un proweld micut cu care imi fac nebuniile in limita skillului :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 (editat) Este mai bun, da, dar as vrea ceva pentru roti, cu protectie la jante. Bateriile de 1,7 ah le testez si revin cu feedback. Editat Noiembrie 13 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 31 minute, iulianserban a spus: Este mai bun, da, dar as vrea ceva pentru roti, cu protectie la jante. Bateriile de 1,7 ah le testez si revin cu feedback. cam lucioase sa fie Cr-Mo. eu am cautat si am gasit la Select auto tubulara de 17 cu protectie de plastic speciala pentru asa ceva, cred ca e mai indicat sa le iei dupa cum ai nevoie de ele. decat un set din care folosesti doar 1 sau 2 uite-le aici mai jos in pagina individuale: https://selectauto.ro/157-chei-vulcanizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Ai dreptate, asa m-am gandit si eu ca nu am nevoie de un set cu multe tubulare, nu acum cel putin pentru ca nu am la ce sa le folosesc. Insa cel mic cu 3 sau 4 imi pare util sa il am. Cred ca o sa il trusa asta mica, ai mai luat de la ei? https://selectauto.ro/truse-tubulare-de-impact/1495-trusa-tubulare-plastificate-de-impact-12-5060402002113.html#collapseDescription Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 da tubulara de 17 din poza de mai sus, am mai luat si Turi de forta si diverse alte prostii. au raport bun calitate/pret tubulara aia a facut vreo 8 schimburi de roti la masina mea si rezista foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Bun atunci, iau setul acesta mic. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 3 ore, Cavaleru a spus: nu am habar, eu nu lucrez cu butelii iar de sudat, doar le electrod ca am un proweld micut cu care imi fac nebuniile in limita skillului :)) Am încărcat butelia de 10 litri cu CO2 (32 lei), mai mult a costat drumul, la vreo 40 km de casă, am luat și butelia unui prieten. Vin acasă, pun bobina, pistoletul, totul ok, ciuciu furtun, l-am dat cuiva în vară și am uitat de el, îl recuperez mâine. Deci ciuciu test astăzi, eram tare curios cum merge. Întrebare: ce furtun aș putea folosi? E bun cel transparent, pentru benzină (luat de la magazin moto) sau pot folosi ceva transparent, cu perete gros, din Dedeman? Din ce observ, ștuțul de la reductor suportă 7 mm, în celălalt capăt aș pune cuplă pentru aer comprimat, să îl pot scoate ușor. Merge oare furtun de cauciuc gen pentru benzină, pentru mașini sau moto? N-am mai avut MIG și nu știu chiar tot. Debitul de CO2 am înțeles că trebuie să fie între 12 și 20 (de pe ceasul "mic"), în funcție de amperaj. Dacă știam, intram în Dedeman să-mi iau niște cuple pentru furtun, dar n-am avut inspirație... Interesantă jucăria, oricum, calitatea pistoletului e peste cea de la aparatul cu flux, totuși pare mai dificil de lucrat, e mai mare, mai greu. Iulian, sincer aș lua setul ăsta, n-am încredere în tubularele cu sclipici: https://atelierulcuscule.ro/produs/set-tubulare-de-impact-scurte-lungi-1-2-10-19mm-geko/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAudG5BhAREiwAWMlSjFjIfmssvJXFRiAe-cV9ki_tPb3DBxVopxd0hzVXFHzGdpF65zHdxBoCrJIQAvD_BwE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Alimentarea cu co2,corgon,argon la mig-mag se poate face cu orice furtun,doar diametru sa fie bun.Gazele astea sunt cumsecade,nu corodează.Pentru mufat sunt bune cuplele de aer comprimat. Acum 9 ore, Silver Arrow a spus: M-am tot uitat si eu la weldmaster.ro la niste aparate Stahlwerk. Mai precis la asta: https://www.weldmaster.ro/aparat-sudura-multiproces-stahlwerk-mtm-200-st-200a-tig-mig-mag-mma.html Salutare mestere,Stahlwerk e o alegere bună.Raportul calitate-pret e unde trebuie.Am 4 aparate de la ei.Cred ca acum dau si 7 ani garantie.Referitor la modelul ce l-ai ales,cred ca nu sudează TIG în c.c. adică ciuciu sudat aluminiu. Acum 2 ore, Lucian_M a spus: între 12 și 20 Merge si cu 8,te tine mai mult butelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Alimentarea cu co2,corgon,argon la mig-mag se poate face cu orice furtun,doar diametru sa fie bun.Gazele astea sunt cumsecade,nu corodează.Pentru mufat sunt bune cuplele de aer comprimat. Recepționat, mă așteptam să meargă mai multe variante, având în vedere că nu e presiune mare după reductor. 1 oră în urmă, pinnochio a spus: Merge si cu 8,te tine mai mult butelia Voi lucra în special la interior (bine, ușa deschisă, atelier spațios), deci n-ar trebui să fie debit mare. Trebuie însă ca de acum să împing materialul, nu să trag de balta de metal topit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Noiembrie 14 Share Postat Noiembrie 14 Furtun siliconic transparent de la Dedeman si cuple aer pentru instalatie franare camion. Debitul mare ajuta la racirea tablei sudate si avand in vedere pretul nu cred ca are rost economia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 14 Share Postat Noiembrie 14 Singura chestie nasoală e butelia mică și distanța mare până la centrul de încărcare. Încerc mai multe setări, să văd ce și cum merge. Azi surpriză, îmi ia curentul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 14 Share Postat Noiembrie 14 Asta e de postat la bulectricele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 14 Share Postat Noiembrie 14 Tot îmi iau hate. N-au luat curentul (deocamdată), mă duc acuși să fac niște probe (cică vine cineva să testeze aparatul cu flux), deocamdată am făcut rost de furtun și coliere, ar fi gata de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Noiembrie 14 Share Postat Noiembrie 14 Am cumpărat această abominație. Recomand cu încredere de la UTB shop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 14 Share Postat Noiembrie 14 Acum 4 ore, Lucian_M a spus: probe Faină jucăria.Setarile sunt simple,si la îndemână.Mișto că are 4T.Să o folosești cu spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate