KawasakiB12KWA Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Acolo e mereu haos in trafic. Ar fi o treaba sa blocam giratoriul de langa benzinarii. Daca se blocheaza ala nu mai intra/iese nimic din zona. Daca a-ti organiza acest mars v-am fi recunoscatori, iar Adrian sigur s-ar fi bucurat, motocicleta a fost una dintre marile lui iubiri. Va multumim pt ca datorita voua s-a aflat si poate sunt sanse mai mici ca ceva sa dispara de la dosar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) o mare de motociclisti fara pancarde, tricouri, orice care sa arate ......de ce.... e o mare de motociclisti nu are valoare o sa ne injure toata lumea daca e sambata sau duminica multi sunt plecati si motociclisti si oameni care sa ne vada .... impact maxim ai la 16.00 - 19.00 cand lumea e in trafic ..cu siguranta ca vom fi injurati ....DAR SI VAZUTI iti trebuie un sponsor care sa faca tricouri albe cu numele scris cu rosu o mare de motociclisti cu tricouri albe sangerii atrage atentia...............SI TRANSMITE MESAJUL pentru care ne.am strans Editat Septembrie 30, 2010 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 eu zic sa o dati toti in judecata pe asta.sa o purtati in tribunal.asta ar fi cel mai misto.stresul indus pe o perioada cat mai lunga.. ca o durere acuta de masea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emigrantul Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 o mare de motociclisti fara pancarde, tricouri, orice care sa arate ......de ce.... e o mare de motociclisti nu are valoare o sa ne injure toata lumea daca e sambata sau duminica multi sunt plecati si motociclisti si oameni care sa ne vada .... impact maxim ai la 16.00 - 19.00 cand lumea e in trafic ..cu siguranta ca vom fi injurati ....DAR SI VAZUTI iti trebuie un sponsor care sa faca tricouri albe cu numele scris cu rosu o mare de motociclisti cu tricouri albe sangerii atrage atentia...............SI TRANSMITE MESAJUL pentru care ne.am strans cumparati tricourile si imprimarea o fac eu gratuit la fel si 2sau 3 bannere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 cumparati tricourile si imprimarea o fac eu gratuit la fel si 2sau 3 bannere felicitari mosu pt acest gest cei ce vor sa isi ia tricou sa il cumpere cat mai mare sa treaca peste geaca ca nu mai este vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Ne trebe si un mesaj, ce vom scrie pe ele, bagati idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 NU NE MAI OMORĂĂI! PE ÂŞOSEA AVEM ACELEAÂŞI DREPTURI! ÎNĂSPRIREA PEDEPSELOR PENTRU CEI CARE COMIT ACCIDENTE MORTALE! DACĂ JUSTIĂIA NU FUNCĂIONEAZĂ, ATUNCI VREM OCHI PENTRU OCHI, DINTE PENTRU DINTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) TU AI BANI PENTRU UN HUMMER AURIT, NOI STRĂNGEM BANI PENTRU UN ASASIN PLĂTIT! Mesaj completat Pentru a scapa de bataia de cap cu aprobari & shit, protest organizat si alte birocratii d'astea, frumos ar fi ca la o ora "H" mai multi motociclisti sa vina la locul accidentului "intamplator" si sa aprinda o lumanare! Editat Septembrie 30, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDirt Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Hai sa scriem pe ceasurile alea de aur din Bucuresti: "VA SOSI SI CEASUL TAU". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Sugestie - nu cred ca politia are ce sa faca unor motociclisti care circula in sensul giratoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 "CINE OMOARA TREBUIE SA PLATEASCA" de scris pe tricou daca era fiica lui Uzunov cu prietenul ei pe motorul ala ? si la volan un motociclist oarecare pe 4 roti in ziua aia ? "Ne pare rau dl. Uzunov... condoleante pt. fiica dvs. ... sa fiti tare, o sa treaca..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 o poezie sau 10 randuri nu se vor vedea pe tricou deci pe spate as scrie ADRIAN TRUSCA ZIUA DECESULUI SAU VARSTA TOTUL CU ROSU Mesaj completat "CINE OMOARA TREBUIE SA PLATEASCA" de scris pe tricou daca era fiica lui Uzunov cu prietenul ei pe motorul ala ? si la volan un motociclist oarecare pe 4 roti in ziua aia ? "Ne pare rau dl. Uzunov... condoleante pt. fiica dvs. ... sa fiti tare, o sa treaca..." E MULT PREA GENERALIZAT FACEM MARS PENTRU un om NU PENTRU TOTI CARE UCID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emigrantul Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) deci care are "pile" sa obtinem o autorizatie de protest e binevenit . materiale fabric eu . mai avem nevoie de 1 sau 2 organizatori si de participare masiva din partea motociclistilor! P.S vreo 3 motoristi aduc si eu. Editat Septembrie 30, 2010 de emigrantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Eu ma prezint. Faceti topicul sticky va rog. Sa ne adunam cateva sute si sa chemam presa. Daca jigodia asta a dat-o cu "statu pe loc" dupa ce a omorat un copil si refuza sa-si asume responsabilitatea in mintea mea este o ucigasa. Sper ca atunci cand procedurile legale vor fi epuizate si se va afla in libertate sa fie si tratata ca atare. Dar pana atunci macar un mars e de bun augur ca sa nu se ingroape povestea sub pres. Deci prima oara a sustinut ca l-a lovit ca avea viteza mare iar apoi ca era incadrata regulamentar sa faca stanga desi martorii au vazut-o mergand sute de metri pe contrasens. E incredibil. Pur si simplu incredibil. Japita ordinara. Topicul l-am facut sticky inca de ieri de cand unii au raspuns pozitiv la instigarea mea din titlul modificat/adaugit cu "bagam un protest, ceva?" Si mie mi se pare o idee buna (mai ales daca suntem putini si e ceva ne-autorizat) sa circulam cat mai mult si cat mai legal in sensul ala giratoriu pana ni se face foame sau sete sau ne amortesc mainile de atata tinut motorul de coarne... In alta ordine de idei e voie sa vin pe scuter (ca nu am de gand sa scot motorul la plimbare in acest sfarsit de saptamana din motive de Ozzy Osbourne)? Bine, daca nu e voie si daca trebuietrebuie, dar atunci macar sa nu propuneti ca ora de intalnire 9 dimineata... Apropos, la ce ora ne intalnim si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 la cate nebunie e in bucuresti, voi vreti sa "incomodati" traficul? cu siguranta va iesi scandal .. PREZENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 la cate nebunie e in bucuresti, voi vreti sa "incomodati" traficul? cu siguranta va iesi scandal .. PREZENT Vad ca te pregatesti sa mergi ca ti-ai sters datele de la profil de genul tipul motocicletei si numarul sa nu te astepte baietii cu sapca alba pregatiti Are cineva o propunere de loc de intalnire si ora? In principiu acolo se poate ajunge pe Barbu Vacarescu - Pipera sau pe lacul Tei sau Doamna Ghica - Petricani. Bine, se poate veni si dinspre satul Pipera din partea aialalta. Sau ne intalnim direct in sensul giratoriu la ceva de genul 11AM? Ar fi si cealalta idee sa ne intanim "spontan" sa punem o lumanare la locul acidentului, dar mie nu mi-e clar care e locul exact al accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 cel mai bun loc este OMV... acolo se intalneste lumea sa alimenteze...nici nu o sa stie nimeni ce se pregateste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emigrantul Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 cel mai bun loc este OMV... acolo se intalneste lumea sa alimenteze...nici nu o sa stie nimeni ce se pregateste bun si asa! cati mergem si cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 cel mai bun loc este OMV... acolo se intalneste lumea sa alimenteze...nici nu o sa stie nimeni ce se pregateste Care OMV (pe ce strada mai exact)? Si la cat? La 10, la 11? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emigrantul Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Care OMV (pe ce strada mai exact)? Si la cat? La 10, la 11? este o singura benzinarie in sensul ala giratoriu. nu ai cum sa o ratezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 este o singura benzinarie in sensul ala giratoriu. nu ai cum sa o ratezi! Deci e fix in sensul giratoriu? Si care ar fi ora optima pentru asa ceva? Eu ma gandeam la un 10-11, dar ar trebui sa ajungem la consesn ca altfel de la 10 pana la 11 poate unii trebuie sa mai intre in OMV-ul ala ca daca nu raman fara benzina macar se plictisesc de atatea cercuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcow Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 pentru mine orice ora e buna.numa sa nu fie 7 dimineata ca nu ne vede nici dracu , facem frigu ca tantalaii si prind asfaltul ud pe autostrada. spuneti-mi si mie exact strada cu OMV-ul sa nu ratacesc aiurea. mersi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 pana acum nu vad ok organizarea...daca se poate numi organizare 10 15 moto invartindu.se in cerc ca mustele la un (cuvant urat) credeti ca va veni vreo televiziune????? o sa apara 2 echipaje de politie care oricum nu au treaba si o sa sparga gasca instant am fost la un miting pentru ALEX acum 2 sau 3 ani cu tricouri, organizare si televiziuni a iesit ok nu prea e loc de facut chiciuri in amintirea unui om nu trebuie ceva organizat putem sa stabilim un loc de plecare si un traseu dar sa stati in sens giratoriu imi suna rau cadem in linie dreapta dar minte invartindu.ne in cerc si cu presiune de la autovehicule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emigrantul Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Care OMV (pe ce strada mai exact)? Si la cat? La 10, la 11? stabiliti CLAR data si ora la care ne intilnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Si inca ceva... fff important... soferii din Pipera...multi sau cei mai multi, oameni cu bani...cu masini scumpe si cu atitudini la fel de scumpe... nu trebuie enervati de mersul in rond (sens giratoriu)...pentru ca o sicana mai aspra din partea unei masini si suntem pe jos... deci trebuie sa ne protejam intr-un fel de atitudinea unor exemplare precum conducatoarea Hammer-ului; Putem merge de la OMV pana la Baneasa - gradina zoologica...si inapoi, grupati ... in coloana de cate 2, eventual cu o masina in spate cu un benar pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate